• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

ANADOLU MİMARİSİNİN CAZİBESİ CCR OTEL

ANADOLU MİMARİSİNİN CAZİBESİ CCR OTEL
Cappadocia Cave Resort & Spa Oteli Kapadokya'nın sihirli coğrafyası üzerinde nefes kesen görüntüsü ile görülmeye değer oyma kaya evler arasında, Uçhisar kalesi'nin yamacına kurulmuş yepyeni bir tesis

TURİZMİN SESİ-DERYA DUYSAK


Cave Resort'a girdiğiniz zaman her şeyin, size lüks bir tatil yaşatmak için uzman ellerce hazırlanmış sihirli bir dünyada olduğunuzu hissedeceksiniz. Hepsi modern yasamın gerekleri ile Anadolu mimarisinin cazibesini günesin batısıyla kendi özel balkonunuzdan izleyebilirsiniz.

Bütün misafir odaları en lüks ve modern öğelerle döşenmiş ve Kapadokya'nın muhteşem coğrafyasının essiz görüntüsünü konforlu odalarınızdan seyretmenize olanak veriyor.

Yamaç restoranı ve konferans merkezleri Kapadokya'nın keyfini Cappadocia Cave Resort Hotels & Spa'da yaşama keyfini yaşatırken Avrupa ve Uzakdoğu'nun gurme yemeklerinden çeşitlemeler aksam yemeklerinizi ziyafete çeviren seçenekleriyle, gecenizi özel kılıyor.

Kayadam ve örme tas mimarisine sahip konferans salonları isinizi, tarihi dokusuyla nostaljik bir atmosferle birleştirme memnuniyeti sağlamakta. Sağlık merkezi, farklı etnik felsefelerden esinlenilmiş tedavi çeşitlerinde, öncü mimari ile hazırlanmış kapalı yüzme havuzuyla ve tropik odalarında, Sauna ve Türk hamamında uzmanlaşmıştır.

Tedavi kalitesi Kapadokya'da CCR-Hotels & Spa'nın konforlu Spa merkezi LEEA SPA tarafından garanti ediliyor.

Teknoloji fitness salonu , özel bio tedavi odaları ve mükemmel bir şekilde dinlendirici iç ve dış mekanlar estetik anlamda gelişimin yanı sıra iç huzur, sağlık ve harmoni arayan herkese bu duyguyu yasama garantisi sunarken.

Açık /kapalı havuz ve Les Visages bar misafirlere keşfedilmek için hediye olarak verilmekte.

Odalar mütevazılığın ve zarafetin en incesini en mükemmel haliyle yaşatmak için hazırlanmış.

Bütün misafir odaları, yatak Odaları ve oturma odaları Kapadokya'nın muhteşem manzarasına açılan özel balkonları ve jakuzili birleşik odalarıyla kayadam suitleri nn yanında ayrıca her suitte bir kral yatağı ve jakuzi bulunmakta.

Suitlerin misafir salonlarında semi klasik ve dömi klasik , farklı renk ve modellerde oturma grupları yer almakta.


Odalarda aynı zamanda minibar, kahve ve çay ikramı ile su ısıtıcı, oda içinde kasa , 32′ veya 37′ LCD TV, DVD / MP3 / CD oynatıcıları, kablolu internet imkanı, telefon bulunmakta. Banyolarda elektronik bir şekilde donatılmış modern tuvaletler, müzik yayını, hydro masaj dusu , saç kurutma ,küvet veya terapi jakuziler bulunmakta. Odalardaki sampuan ve kozmetik grubu, dünyaca ünlü Molton Brown ürünleridir.


Otel BB pansiyon esasına göre çalışmakta. PadiShah Deluxe, PadiShah VIP ve Yoshi Sushi Bar olmak üzere 3 restoran, Les Visages Bar, MultiCulti Karaoke ve Vitamin Bar ve Argeus Pool Bar olmak üzere de 3 barı bulunmakta. Ayrıca, kayadan oyma özel bir mekan olan Şarap mahzeni 80 kişilik alanıyla, gün içerisinde şarap tadımı için servis verebilmekte.

CCR HOTELS & SPA, 79 odasıyla hizmet veren butik bir otel. 79 odanın 43 adedi standart, 14 adedi Deluxe, 10 adedi Deluxe Suite,10 adedi Senior Suite, 1 Queen Suite ve 1 PadiShah Suit'tir.

LEEA SPA, 2 Türk Hamamı, 2 Sauna, Kar odası, Buhar odası, Tuz odası, Jimnastik salonu, Kapalı yüzme havuzu, Jakuzili kür ve terapi odaları, masaj odaları, fizyoterapi odası, kuaför ve cilt bakım odasından oluşan 1.500 m²'lik bir alana sahip olup, masaj, terapi ve özel bakımlar hariç kullanımı otel misafirleri için ücretsizdir.

Cappadocia Cave Resort & SPA
Uchisar - Nevsehir /TURKEY
Tel : +90 384 219 3194
www.ccr-hotels.com  
[email protected]  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21