• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

HAYATIN RİTMİNİ YAKALAYIN

HAYATIN RİTMİNİ YAKALAYIN
Hayatın ritmini yakalayan, çalışırken ihtiyaç duyduğunuz konforu sağlayan akıllı ve duyarlı kumaşları ile “Saltysardine” Koleksiyonu, metropol için hayatı kolaylaştıran ideal kıyafetler sunuyor

TURİZMİN SESİ


Saltysardine, Türk modasını “sertifikalı” teknolojik ürünler ile buluşturuyor. Leke ve kir tutmaz, ıslanmaz, ter göstermez, nefes alan ve antibakteriyel
olma özellikleri ile fark yaratan ürünler, trendy model ve kumaşları ile moda dünyasına yeni bir boyut katıyor...

Günümüzün modern, çalışan, kendi modasını yaratan, seyahat etmeyi seven, internet kullanıcısı kadın ve erkekleri için en son ekolojik tekstil teknolojileri kullanılarak geliştirilen Saltysardine Koleksiyonları'nda “garanti belgeli ürünler” olarak gömlek, pantolon, ceket, triko, iç çamaşırları ve aksesuarlar bulunuyor.

Teknolojik özellikleri ile üretim sırasındaki prosedürleri özel testler ile belgelenen Salty Sardine ürünleri, bağımsız laboratuarlarca verilen ürünlere özel Ekoteks 100 sertifikaları ile kullanıcısına sunuluyor. Satış sadece web sitesinde, showroomda ve Edward's mağazalarında…

Günümüz teknolojisini satış kanalı ile de takip ederek özgün tasarımı ile farklılaşan www.saltysardine.com  web sitesinden üyelik sistemi ile ve kart sahibi olanlara tanınan özel indirimlerle satılan Saltysardine ürünleri, hızlı ve müşterisinin hayat biçimine önem veren tarzı olan satış ekibi yardımıyla sahibine ulaşıyor. Denizcilik, yelkencilik, binicilik ve tenis gibi sporlara yönelik hobi ürünlerine ise ayrıca ilk defa bir Türk markasının ürünlerini satan Edward's mağazalarından da ulaşabilirsiniz.

Gömlek ve pantolonlar

Kanserojen madde formeldehit dahil olmak üzere hiçbir zararlı kimyasal içermeyen Salty Sardine gömlek ve pantolonları, insan sağlığını koruma amacıyla uygulanan

yeni bir sistem olan “Dry & Safe” teknolojisi ile üretiliyor. Kumaşın dış yüzeyi hidrofobik- su itici- özelliğe sahip olduğu için; su, yağ ve kir kumaş yüzeyinde kalmıyor.

Gün içinde her ortamda üzerinizdeki kıyafet ilk günkü temizliğini koruyor. Kumaşın iç yüzeyi de yine Dry&Safe teknolojinin diğer özelliği sayesinde su emici özellik kazandığından vücuttaki teri ve rutubeti anında emip vücut yüzeyinde herhangi bir nem bırakmadan buharlaşmasını sağlıyor, böylece kumaş üzerinde ter lekesi de belirmiyor. Bu özelliği ile Salty Sardine ürünleri, nem transferi ile vücut metabolizmasına yardımcı olup, vücut sıcaklığının istenilen derecede kalabilmesi ile sağlıklı ortamın devam edebilmesini sağlıyor.

Kumaş nefes alabildiği için nem, diğer kumaşlara oranla iki kat daha hızlı kuruyor. Elastikiyeti nedeniyle diğer kumaşlara nazaran daha uzun ömürlü olan ürünler, kumaşların “easy-care” özelliğiyle de kullanım sırasında kolay kırışmıyor. Yıkandıktan sonra askıda kurutulduğunda ise ütü de istemiyor. En çok kirlenen bölgeler olan gömlek yaka ve manşetleri ise, son teknoloji ürünü olan “aquaphob” ile kaplanarak yüzeyinde hiçbir şekilde su ve yağ tutmadığı için daha da zor kirleniyor ve nemli bir bezle silinerek de temizlenebiliyor.

Gömleklerle beraber kullanıma sunulan patlet etiketi, gömlek ve pantolonunuzu birbirine birleştirerek gömleğinizin dışarı çıkmasını engelliyor ve değişik hoş bir tarz yaratıyor.

Koleksiyondaki tüm gömlekleri ultra beyaz olan Salty Sardine, kadın gömleklerinde dar kesimde gümüş veya standart düğme seçeneği sunarken, erkek gömleklerinde ise klasik kesim modelde yaka altındaki gizli düğme ile yakaların yana doğru açılması ve kravatın yerinden kayması engelleniyor, dar kesim gömlekler ise göğüs cebi bulunmadığı için spor kıyafetler için de ideal bir kombinasyon oluşturuyor. Gümüş ve standart düğme seçenekleri erkek gömleklerinde de opsiyon olarak sunuluyor.

Kumaşındaki elastan yapı sayesinde her türlü vücut yapısına uyan ve rahat hareket eme kabiliyeti sağlayan pantolonlar ise, bayanlarda 6, erkek pantolonlarında 5 moda renk seçeneği ve günümüz moda trendlerine uygun çizgisi ile hem klasik hem de spor ceketler ile kullanılabiliyor.

İç çamaşırları

Salty Sardine kadın ve erkek iç çamaşırlarının kumaşı doğal yapısı gereği antimikrobiyal olan bambudan üretilerek %100 hijyenik özelliğiyle bakteri oluşumunu engelliyor. Terleme veya herhangi bir vücut salgısı sonrasında oluşan bakteriler, bambu kumaşa değer değmez imha olduğu için çamaşırlarınız hijyen özelliğini koruyor.

Nefes alabilme özelliği sayesinde çok iyi nem transferi sağladığından kendinizi gün boyu kuru ve ferah hissedersiniz. Yumuşak ve elastiki yapısı sayesinde ürünü giydiğinizde vücudunuzu sarar ve rahat hissettirir. Erkek ve bayan iç çamaşırlarının ağ kısımlarında kullanılan kumaş “Dry&Safe” teknolojisi kullanılarak üretildiğinden her türlü akıntı ve nem kumaş tarafından hızla emilip gün boyu kuruluk ve hijyen sağlanıyor. Her yıkama sonrasında kumaşın sadece ağ kısmının ütülenmesi ile bu özelliği devam ediyor. Ürünlerin tümünde kullanılan boyalar tere karşı dayanıklı olduklarından hiçbir şekilde renk değişimine uğramıyor.

Kadın iç çamaşırı koleksiyonundaki en ilgi çekici ve kullanışlı ürün “özel gün çamaşırları”…Üründe kullanılan tüm kumaş Dry&Safe teknolojisi ile üretildiği için, regl başlangıcındaki ilk 5-6 saat boyunca ped kullanmasanız bile kumaş tarafından hızla emilip kuruluk hissi sağlanıyor ve aynı zamanda arka yüzeye geçmeyip iç kısımda hapsedildiğinden oluşabilecek tüm kazalar önlenmiş oluyor. Ayrıca pedin yarattığı alerji, kaşıntı ve koku gibi rahatsızlıklar bu üründe kullanılan bambu kumaşın doğal antimikrobiyal yapısı sayesinde tarihe karışıyor.

Yıkanma sonrasında ise iç çamaşırın ütülenmesi ile Dry & Safe teknolojisinin yeniden aktif ve yüksek performans ile çalışabilmesine olanak sağlıyor. Bambu yapısı gereği antibakteriyel özelliklere sahip olan “özel gün çamaşırı” bakteri ve koku oluşumunu engellediği için %100 hijyenik özellik taşıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21