• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Zirvelere kar yağıyor, kış iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı

Zirvelere kar yağıyor, kış iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı
Sevdiklerinizle birlikte kış mevsiminin güzelliklerini yaşamanın tam sırası… 

TURİZMİN SESİ


Siz de bu kış, tatilinizi ETS ile planlayarak; göl manzaraları ile huzur bulabilir, termal sularla yılın yorgunluğunu geride bırakabilir, kayak heyecanını doruklarda yaşayabilirsiniz. Yüksek doruklarda kayak heyecanını yaşamak veya dinlendirici bir SPA deneyiminin ardından sevdiklerinizle kış manzaralarının tadını çıkarmak kulağa nasıl geliyor? Türkiye’nin dört bir yanında kış boyu, doyasıya eğleneceğiniz ve gönlünüzce dinleneceğiniz tatil için aradığınız kış otelleri ETS’de sizi bekliyor. 

Kayak Tatilinin Değişmez Adresi: Uludağ

Türkiye’de kayak tatili denince akla ilk gelen adres Uludağ… Bursa’ya kış turizminin merkezi unvanını kazandıran Uludağ; 2 ayrı kayak bölgesinde birbirinden şık kayak otellerine ev sahipliği yapıyor. Her seviyeye uygun muhteşem pistleri, liftleri ve daha birçok kayak olanağını misafirleriyle buluşturan Uludağ Otelleri, sezon boyunca hem gece hem gündüz dopdolu geçecek bir tatil için sizi bekliyor. Uludağ’da misafirlerini ETS kalitesiyle ağırlayan seçili oteller, ücretsiz skipass veya ücretsiz havalimanı transferi gibi avantajlar sunuyor. Çocuklarıyla tatil yapacak aileler için de birçok ayrıcalık sunan Uludağ otelleri; yılbaşı, ara tatil veya sömestir tatilleri için akla ilk gelen seçeneklerden biri. 

Afyonkarahisar’da Termal Tatille Yenilenme Zamanı

İçinizi ısıtacak termal otellerde, dinlendiren ve rahatlatıcı bir tatil hayallerinizi süslüyorsa Afyonkarahisar termal otelleri sizi ağırlamaya hazır. ETS’nin sunduğu özel avantajlarla farklı bütçelere ve zevklere uygun birçok seçeneği inceleyerek yılın yorgunluğunu harika bir tatille geride bırakabilirsiniz. Termal havuzlar, masajlar, cilt bakımları ile eşsiz bir SPA deneyimi yaşayabilir, Afyonkarahisar’ın gezilecek yerlerini de keşfederek tatilinizi zenginleştirebilirsiniz. Afyon’da zengin değerlere sahip termal kaynaklardan faydalanıp bol bol dinleneceğiniz bir kış tatili için yerinizi şimdiden ayırtmanızda fayda var. 

Eşsiz Göl Manzarası ve Huzurlu Atmosferiyle Sapanca

Büyüleyici göl manzaraları, tertemiz doğası, huzurlu ortamı ve İstanbul’a yakın konumuyla dört mevsim unutulmaz tatillere ev sahipliği yapan Sapanca, kış tatili için ETS’nin önerdiği muhteşem bir seçenek olarak öne çıkıyor. Dilerseniz konfor ve kaliteyi ön planda tutan Sapanca otellerinde konaklayabilir, dilerseniz bungalovları tercih ederek daha izole bir tatil planı yapabilirsiniz. Şehrin kargaşasından uzaklaşmak ve huzur veren göl manzaralarına uyanmak için Sapanca’da birçok konaklama alternatifi var. Dileyenlere baş başa romantik bir tatil adresi sunan Sapanca’da aile boyu tatil yapmak isteyenler ve çocuklar için de sayısız aktivite imkanı bulunuyor.

Palandöken’de Kayak Heyecanını Zirvede Yaşayın!

Türkiye’nin son yıllarda yıldızı parlayan kayak merkezlerinden Palandöken, kayak sporuyla ilgilenen profesyonellerin yanı sıra amatörler için de muhteşem pistleri ile tercih sebebi oluyor. Birbirinden şık ve konforlu odaları ile öne çıkan Palandöken otellerinde, ETS misafiri olarak konaklamanın ayrıcalıklarından faydalanırken ücretsiz skipass olanağı sunan otelleri tercih ederek avantajlı bir kayak tatili yapabilirsiniz. Bu kış Palandöken otellerinde aile boyu eğlenceli bir kayak tatili için yerinizi hemen ayırtın. 

Kartalkaya’da Tertemiz Dağ Havası ve Kayak Keyfi Bir Arada!

Bolu’da kışın en sevilen tatil adreslerinden biri olan Kartalkaya’da, her seviye için uygun bir pist bulmak mümkün. Tecrübeli kayakçılar, snowboard’cular ve başlangıç seviyesindeki sporcular için uygun pistleriyle öne çıkan Kartalkaya’da kayak ekipmanları kiralayabilir, özel kayak dersleri alarak bu spora ilk adımınızı da atabilirsiniz. Kartalkaya otelleri arasından Her Şey Dahil veya Tam Pansiyon Plus gibi farklı yeme-içme konsepti sunan otellerde konaklayabilir, kışın tadını bu keyif dolu atmosferde çıkarabilirsiniz.   

Hayalinizdeki yılbaşı tatilini gerçeğe dönüştürebileceğiniz, hem dinlenip hem eğleneceğiniz bir kış tatili için ETS otellerini incelemeyi ihmal etmeyin.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21