• BIST 9538.53
  • Altın 2490.606
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.8232
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 

YÜZEN OTEL İZMİR'DE TANITILDI

YÜZEN OTEL İZMİR'DE TANITILDI
Etstur Aegean Paradise Gemisi ilk turuna çıkmadan önce İzmir Alsancak Liman'ında gerçekleştirilen özel bir davet ile konuklarını büyüledi

TURİZMİN SESİ


Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy' un ev sahipliğinde gerçekleşen davete İzmir Vali Yardımcısı Şükrü Kara, İzmir Belediye Başkan Vekili Dr.Sırrı Aydoğan, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İTOB özel kalemi Mine Güneş, İzmir Liman Müdürü Turan Yalçın ve 200'e yakın konuğun katılımlarıyla gerçekleşti.Davette Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Türk insanının yurtdışı seyahat alışkanlığının son yıllarda yüzde 15'ler seviyesine ulaştığını belirtti. Son 20 yıldaki sosyo-ekonomik ve kültürel gelişmeler nedeniyle de Türk halkının artık yılda 2 kez tatil yaptığını ifade eden Mehmet Ersoy, yüksek bütçeli gemi turlarında yaşanan büyümenin ise yüzde 100 seviyelerinin üzerine çıktığını söyledi. Mehmet Ersoy, “Büyük potansiyel gördüğümüz için bu alandaki yatırımlarımızı artırıyoruz. 1 Haziran'da İzmir Limanı'ndan ilk seferini yapacak Etstur Gemisi Aegean Paradise ile misafirlerimize hem uygun seçenekli hem de ayrıcalıklı bir gemi seyahati hizmeti vereceğiz. Etstur Gemisi ile 3 İzmir, 4 İstanbul çıkışlı olmak üzere 9 vizesiz tur seçeneği sunuyoruz” diye konuştu.Mehmet Ersoy, Cruise'un dünyada 18 milyon insanın seyahat şekli olduğunu belirterek Türkiye de hızlı bir talep artışı olduğunu belirtti. Sektör 2011'de 55.000 kişi gerçekleşti. Biz sadece bu 2012 Eylül sonuna kadar, Etstur gemisi ile 20.000 kişi yapmayı hedefliyoruz dedi. Denizcilik geleneğinde yüzyıllardır süre gelen gemilerin ilk seferine çıkmadan önce limana demir atması şerefine Ersoy, İzmir Vali Yardımcısı Şükrü Kara,İzmir Belediye Başkan Vekili Dr.Sırrı Aydoğan , Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İzmir Bölge Müdürü Kaptan Kılıç,İTOB Özel Kalem'i Mine Güneş ve İzmir Limanı Müdürü Turan Yalçın'a gemi adına plaket verdi.

Etstur Aegean Paradise Gemisi ile 20 yıldır değişmeyen hizmet anlayışını denizlere taşıyan Etstur, deniz yolculuğuna yeni bir boyut getiren Aegean Paradise Gemisi ile denizleri fethediyor. Etstur'un Cruise anlayışını değiştiren gemisi Aegean Paradise, sunduğu konfor ve hizmet ile tatilcilerin denizlerdeki favori oteli olmaya aday… Turizm sektörünün lideri Etstur, tatilcilere Aegean Paradise Gemisi ile denizler üzerinde masmavi bir yolculukla Ege'nin birbirinden güzel limanlarını keşfetme fırsatı sunuyor. Ayrıcalıklı hizmet anlayışını özel fiyatlarla buluşturan Etstur, Aegean Paradise gemisi ile 1 Haziran'da denizlere açılıyor. Mavi tonlarına yapılan yolculuklara yeni bir anlam katan Etstur Gemisi Aegean Paradise, yüksek hizmet kalitesi ile adından söz ettirirken, otel konforunu denizlere taşıyor

Etstur Gemisi Aegean Paradise ile vizesiz gemi turları…
327 kabini, 8 adet yolcu güvertesi ve 77 adet balkonlu kabiniyle vizesiz Yunan Adaları cruise turlarının en yeni, en büyük ve en lüks gemisi olan Etstur Gemisi Aegean Paradise ile İzmir ve İstanbul çıkışlı birbirinden farklı ve güzel 9 vizesiz tur seçeneği sunuluyor. 4 ay boyunca gerçekleşecek olan 30 deparın 22'si İzmir, 9'u İstanbul çıkışlı olacak.

Mikonos gecelemeli, en uzun liman konaklamalı tur paketleri
Etstur'un Aegean Paradise gemisinin en dikkat çeken özelliği, vizesiz, Mikonos gecelemeli ve limanlarda da en uzun konaklamalı tur seçeneklerinin olması. Böylece tatilciler adaların doğal ve kültürel güzelliklerini ve Mikonos gecelerinin tüm keyfini yaşayabilecekler. Etstur'un misafirlerine ayrıca sunduğu Atina dahil, Rodos, Mikonos, Santorini, Sakız ve Girit kara turlarıyla da, tüm adaları yakından tanıma fırsatı olacak.

Angela Dimitriou ve Kaiti Gabri ile suyun üzerinde eğlence dolu zamanlar… Yunanistan'ın birbirinden güzel 2 ünlü kadın sanatçısı ve Kaiti Gabri (Haziran – Ağustos) ve Angela Dimitriou (Eylül) yaz boyunca Yunan adaları turları kapsamında sahne alarak, konuklara unutulmaz zamanlar yaşatacak. Ayrıca Etstur Gemisi'nde yer alan Atrium Cafe Bar'da her gün 17.45 – 19.00 saatleri arasında profesyonel sanatçılar eşliğinde Kübalı Dans Grubu performansı, Show Lunch' ta her akşam birbirinden özel dans gösterileri ve canlı müzik, 360º Sky Disco' da ise her akşam 23.30-03.00 saatlerinde ünlü DJ' lerin müzikleriyle konuklar hem tatili hem eğlenceyi bir arada doyasıya yaşayacak. Üstelik Etstur Gemisi'nde verilecek bu muhteşem performansların hepsi misafirlere ücretsiz sunuluyor.

Türk halkı gemi turlarını sevdi… İzmir Çıkışlı Vizesiz Yunan Adaları Turları
7-14-21-28 Haziran, 5-12-19-26 Temmuz, 02-09 Ağustos 2012 Perşembe günleri Etstur Gemisi Aegean Paradise, İzmir'den Vizesiz Yunan Adaları Turlarına çıktığı zaman, 3 günlük tur süresince İzmir, Santorini, Mikonos (1 gece limanda konaklama) ve İzmir limanlarında duraklayarak, pazar günü tekrar İzmir Limanı'na varıyor.

03-10-17-24 Haziran, 01-08-15-22-29 Temmuz, 05 Ağustos Pazar günleri Etstur Gemisi Aegean Paradise, İzmir'den Vizesiz Yunan Adaları Turlarına çıktığı zaman 5 günlük tur süresince İzmir, Rodos, Santorini, Mikonos (1 gece limanda konaklanama) ve İzmir limanlarında duraklayarak, perşembe günü tekrar İzmir Limanı'na varıyor.

İstanbul Çıkışlı Vizesiz Yunan Adaları Turları
8-15-22 Eylül 2012 Cumartesi günleri Etstur Gemisi Aegean Paradise, İstanbul'dan Vizesiz Yunan Adaları Turlarına çıktığı zaman, 7 günlük tur süresince İstanbul, Pire, Mikonos (1 gece limanda konaklanama), Santorini, Sakız ve İstanbul limanlarında duraklayarak, cumartesi günü tekrar İstanbul Limanı'na varıyor.

Cruise ile seyahatin avantajları
Denizi seven, “leziz yemekler ve eğlence tatilin ayrılmaz bir parçası” diyen, konforundan da ödün vermek istemeyen misafirler için cruise seyahati çok avantajlı. 7-8 ülkeyi bir gezide görme imkanıyla, gittiğiniz destinasyonların tarihi ve doğal güzelliklerini tanıma fırsatı sunuluyor.

Misafirlerin unutulmaz bir tatil yaşaması için en ince ayrıntısına kadar her şeyin planlandığı gemilerde ruhu ve bedeni yenilemek için güzellik ve spa merkezleri kurgulanmış. Hatta deniz manzarası eşliğinde fitness, fin saunası, yüzme havuzları ve jakuziler, büyük güneşlenme güvertesi, havuzlu bar, aerobik, masa tenisi ve dart gibi aktiviteler seyahatiniz boyunca sizi bekleyenlerden sadece birkaçı...

Türk misafir Cruise ile en çok hangi destinasyonları tercih ediyor?
Türk misafirlerin yakın komşularına örneğin Yunanistan ve Adalarına gidenler en çok memnun kalan misafirler. Yemek ve eğlence kültürleri birbirine benzediği için çok keyif alıyorlar. Yine Akdeniz ve Ege çanağında bulunan Malta, Tunus, Lübnan, Fas ve Mısır gibi ülkelerin de tercih sebebi olduğunu görüyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21