• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

YELKENDE HEYECAN SÜRÜYOR

YELKENDE HEYECAN SÜRÜYOR
Shop&Miles Sailing Cup'ın ikinci etabı Turgutreis Cup, 30 - 31 Temmuz tarihleri arasında, Bodrum Turgutreis ve Didim'de gerçekleştirilecek.
TURİZMİN SESİ-ÖZGÜR GÜVENÇ
Yelkende heyecanlı ve en çekişmeli yarışlarından biri olan Shop&Miles Sailing Cup'ın ikinci etabı olan Turgutreis Cup, Bodrum D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim'in desteğiyle 30 - 31 Temmuz Ağustos tarihleri arasında, Bodrum Turgutreis ve Didim'de gerçekleştirilecek.

Shop&Miles Turgutreis Cup'a yeni bir soluk getiren Turgutreis - Didim etabı ile 30 Temmuz cuma günü çıkış alacak yarışlar, 31 Temmuz Cumartesi günü Didim-Turgutreis etabı ile devam edecek ve aynı gün Turgutreis'te gerçekleşecek sosis rota yarışları ile sona erecek.
Ertesi gün, D Marin Turgutreis'te, 2010 Armani Yaz Koleksiyonu'nun ve Arzu Kaprol'un Shop&Miles Sailing Cup için hazırladığı özel tasarımların sunulacağı defile ile renklenecek bir davet verilecek ve günün sonunda düzenlenecek ödül töreninde Shop&Miles Turgutreis Cup'ın şampiyonu belli olacak.

Bu yıl 10. yılını kutlayan Shop&Miles Card'ın sponsorluğunda yapılan Shop&Miles Turgutreis Cup süresince Ege Denizi yelkencilerin nefes kesen rekabetine kucak açacak.

D-Marin Turgutreis'in ve geçtiğimiz yıl marinacılık sektöründe Türkiye'nin en büyük yatırımlarından biri olarak hizmete giren ve birinci faaliyet yılını başarıyla tamamlayan D-Marin Didim'in katkıları ile düzenlenen Shop&Miles Turgutreis Cup'ın ardından, 27 - 29 Ağustos tarihlerinde Shop&Miles Göcek gerçekleştirilecek. Tüm etaplarda başarılı olan 3 takım, Shop&Miles ve THY'nın desteği ile 26 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında, St. Tropez'de yapılacak dünyanın en ünlü yelkencilerinin yarıştığı "Les Voiles de Saint-Tropez"de ülkemiz adına yarışmaya hak kazanacaklar.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge; "9 yıldan bu yana büyük özveri ile gerçekleştirdiğimiz Shop&Miles Sailing Cup'ın ikinci etabı olan Shop&Miles Turgutreis Cup'ı D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim'in büyük desteğiyle gerçekleştireceğimiz için mutlu ve gururluyuz. Shop&Miles Sailing Cup'ta başarılı olan 3 takımımızın St.Tropez'de bizi temsil edeceği "Les Voiles de Saint-Tropez"
yarışlarının heyecanını şimdiden yaşamaya başladık. Yelken sporunun gelişimine destek vermeyi ve bu spora gönül verenleri bilinçlendirmeyi hedeflediğimiz Shop&Miles Sailing Cup'a verdikleri destek için Türk Hava Yollarına, D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim'e teşekkür ediyoruz'' açıklamsında bulun du.

Shop&Miles Turgutreis Cup, ORG Sports tarafından, Türkiye Yelken Federasyonu, D-Marin Turgutreis, D-Marin Didim ve Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü (BAYK) ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.


Shop&Miles Turgutreis Cup 2010 / Program

30 Temmuz Cuma : Turgutreis - Didim etabı

D-Marin Didim Fatih Erkoç konseri

31 Temmuz Cumartesi : Didim - Turgutreis etabı

Turgutreis D-Marin önünde şamandıra yarışı

Turgutreis D-Marin'de ödül töreni

Shop&Miles Hakkında:
Özellikle sponsor bulunması zor olan fakat gelişmeye açık olan spor dallarına önem veren Shop&Miles, Garanti Bankası'nın, THY ve Star Alliance ile yapılan tüm uçuşlarda kazandırdığı uçuş milini alışveriş mili ile birleştirerek daha fazla ve hızlı mil kazandıran, Türkiye'nin en köklü ve prestijli kredi kartıdır. Shop&Miles, alışverişlerin yanı sıra Türk Hava Yolları başta olmak üzere Star Alliance'a dahil Canada, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Lufthansa, bmi, LOT Polish Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, Spanair, SWİSS, TAP Portugal, THAİ, United, US Airways ve Varıg Brazilian Airlines ile gerçekleştirilen uçuşlardan mil kazandırır, bedava uçuş ve upgrade imkanı sunar Shop&Miles ayrıca, Yeşilköy Havaalanı Dış Hatlar terminalinde Zone VIP Lounge'un yanında dünyanın bir çok ülkesindeki VIP lounge'lardan faydalanabilme imkanından geniş seyahat sigortalarına kadar pek çok özel hizmet ve ayrıcalık sunar.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21