• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

YARIYIL TATİLİ ÇOK RENKLİ GEÇECEK

YARIYIL TATİLİ ÇOK RENKLİ GEÇECEK
Çocuklarınıza güzel bir karne hediyesi vermek için çıkmayı planladığınız yarıyıl tatilinde Etstur'un sunduğu tatil alternatifleri sizi bekliyor.

TURİZMİN SESİ


Kış aylarında kayak keyfine varabilir, Avrupa'da gezintiye çıkabilir ya da sıcak iklimlerde farklı kültürleri keşfedebilirsiniz.Etstur, Sömestir Tatili için yurtiçi ve yurtdışında pek çok tatil alternatifi hazırladı. Etstur yetkilileri tatilcilere şu önerilerde bulunuyorlar;

Etstur Yurtdışı Turlar Müdürü İbrahim Cenk Okumuş: "Sömestir'de en çok yurtdışında Orta Avrupa, İtalya, Mısır ve ABD'ye talep olmasını bekliyoruz. Aileleriyle kayak yapmak isteyenlere özellikle Avusturya ve İtalya'yı öneriyoruz.

Yoğun harcamaların yapıldığı bayram ve yılbaşı dönemlerinden sonraya denk gelen sömestir tatilinde çocuklarına güzel bir karne hediyesi vermek isteyen ailelerin, içinde bulunduğumuz ekonomik kriz ortamının da etkisiyle tercihlerini hesaplı seçeneklerden yana kullanacaklarını tahmin ediyoruz. Biz de bu durumu göz önünde bulundurarak, tüm dünyada yaşanan krizin etkisiyle çalıştığımız tesislerin düşen rakamlarını misafirlerimize yansıtmayı ve misafirlerimize en hesaplı fiyatları sunmayı hedefledik."

Etstur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek: “Geçen sene ile bu dönemi karşılaştırdığımızda, günlük satışlarımızın yaklaşık %20 düzeyinde daha düşük seyrettiğini gözlemliyoruz. Hafta içine gelmesi ve karın geç yağmaya başlaması nedeniyle yılbaşı için çok iyi bir talep almadık. Yılbaşında çok büyük bir ilgi yaşanmadığı için, misafirlerimizin sömestir dönemine odaklanacaklarını ve bu dönemde büyük bir olmasını bekliyoruz. Bununla birlikte 25 Ocak-08 Şubat tarihlerine denk gelen sömestir dönemi için yoğun bir ilgi olduğunu da aktarmalıyız. Kayak otellerinin sınırlı kapasiteleri nedeniyle, bu dönemde tatil düşünen misafirlerimizin ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyoruz. Tüm kayak destinasyonlarında, sömestir için çok uygun fiyatlar ve avantajlı ödeme koşulları sunuyoruz. Başta Uludağ, Kartalkaya sonrasında Palandöken ve Kars yoğun ilgi gören kayak merkezleri olarak sıralanıyor.

Ilıman bir iklim isteyen, kış soğuğundan kaçmak isteyen misafirlerimiz de Antalya'yı tercih edebilir. “0-12 yaş ücretsiz” ve "5 Gece 6 gün 99 Euro'dan başlayan fiyatlarla” gibi çeşitli hesaplı tatil alternatiflerini misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz. Sömestir döneminde bir başka ilgi gösterilen destinasyon da Afyon... Termal ve SPA tatili düşünen misafirlerimiz için sunduğumuz ücretsiz ulaşım avantajlarıyla, Afyon ve civarındaki tesisler özel bir çekim merkezi oluyor.”

Yurt Dışında Farklı Alternatifler

İtalya'da Kayak Turu
31 Ocak çıkışlı ve 7 gece sürecek Montecimone turu, Alitalia Havayolları'nın tarifeli seferleri ile gerçekleşiyor. 3 veya 4 yıldızlı otellerde yarım pansiyon konaklamalı olarak düzenlenen turun fiyatı 799 Euro'dan başlıyor.

Mısır
01 Şubat çıkışlı, 4 gece sürecek Mısır turu, Kahire'deki 3, 4 ve 5 yıldızlı otellerde oda kahvaltı konaklamalı olarak sunuluyor. Turun fiyatı 99 Euro'dan başlıyor.

Orta Avrupa'nın Üç Güzelleri Birarada: Budapeşte, Viyana, Prag
Budapeşte, Viyana ve Prag turu 25 Ocak ve 1 Şubat olarak iki farklı tarih çıkışlı olarak gerçekleşecek. 3, 4 ve 5 yıldızlı otellerde oda kahvaltı konaklamalı olarak düzenlenen turun fiyatı 299 Euro'dan başlıyor.


Avrupa'da Hafta Sonu
Roma, Barcelona, Madrid, Lizbon'u kapsayan tur THY, Alitalia ve İberia havayolları ile 29 Ocak ve 5 Şubat çıkışlı düzenleniyor. Seçilen otellerde oda kahvaltı konaklamalı olarak 3 gece sürecek turun fiyatı 399 Euro'dan başlıyor.

Sömestir İtalya
26 Ocak THY çıkışlı ve 7 gece sürecek olan tur; Venedik, Floransa ve Roma'yı kapsıyor. 3 ve 4 yıldızlı otellerde oda kahvaltı konaklama seçeneğiyle sunulan turun fiyatı 599 Euro'dan başlıyor.

Her Gün Paris
Her gün çıkışlı olan Paris turu minimum 2 gece olarak düzenleniyor. 3 ve 4 yıldızlı otellerde oda kahvaltı seçeneğiyle sunulan turun fiyatı 449 Euro'dan başlıyor.



Fransa-İtalya-İsviçre
25 Aralık, THY çıkışlı tur 7 gün sürüyor. 3 ve 4 yıldızlı otellerde oda kahvaltı konaklamalı olarak sunulan turun fiyatı 699 Euro'dan başlıyor.

Kahire-Nil-Hurghada
9 gece sürecek olan turun hareket tarihi 29 Ocak. 5 yıldızlı otel ve 5 yıldızlı süper deluxe gemide yarım pansiyon konaklamalı olarak sunulan turun fiyatı 849 Euro'dan başlıyor.

Rusya
26 Ocak çıkışlı ve 5 gece sürecek tur, 4 yıldızlı otelde oda kahvaltı seçeneğiyle sunuluyor. THY tarifeli seferi ile gerçekleşecek tur kapsamında St. Petersburg ve Moskova yer alıyor. Turun fiyatı 629 Euro'dan başlıyor.

Benelüks-Paris
Amsterdam, Brüksel, Paris ve Lüksemburg'u kapsayan tur 3 ve 4 yıldızlı otellerde gerçekleşecek. 24 Ocak çıkışlı ve 7 gece sürecek turun fiyatı 529 Euro'dan başlıyor.

Tunus
4 gün boyunca 5 yıldızlı Orient Palace Otel'de yarım pansiyon konaklama sunan tur, THY'nin tarifeli seferi ile gerçekleşiyor. 28 Ocak ve 4 Şubat hareketli olarak düzenlenecek turun fiyatı 399 Euro'dan başlıyor.

Budapeşte
26, 27, 29 Ocak ve 2, 3, 5 Şubat çıkışlı tur, THY'nin tarifeli seferi ile 3, 4 ve 5 yıldızlı otellerde oda kahvaltı konaklamalı olarak sunuluyor. 3 gece sürecek olan turun fiyatı 239 Euro'dan başlıyor.

Varşova
23, 25, 30 Ocak ve 1, 6, 8 Şubat tarihlerinde THY tarifeli seferi ile düzenlenen tur 2, 3, 4 ve 5 yıldızlı otellerde oda kahvaltı konaklamalı olarak sunuluyor. 3 gece sürecek olan turun fiyatı 399 Euro'dan başlıyor.

New York – Orlando – Miami
8 gece sürecek tur 26 Ocak THY çıkışlı olarak düzenleniyor. 1. sınıf otellerde oda kahvaltı konaklamalı olarak gerçekleşecek turun fiyatı 1699 Euro'dan başlıyor.

Fas
27 Ocak ve 3 Şubat çıkışlı ve 4 gün sürecek tur kapsamında Marakeş ve Kazablanka görülecek yerler arasında. RAM Havayolları ile gerçekleşecek tur 3, 4 ve 5 yıldızlı otellerde yarım pansiyon konaklamalı olarak sunuluyor. Turun fiyatı 559 Euro'dan başlıyor.

Türkiye'de Kayak Zamanı

Grand YazıUludağ
Kış sezonunun en gözde otelleri arasında yer alan ve Bursa'ya 35 km. mesafede, 1. oteller bölgesinde yer alan otelin 2 adet lifti bulunuyor. 250 odalı tesisin liftlerinden Tutyeli 2750 m., İtalyan 650 m. uzunluğunda. Otel misafirlerine sunduğu konfor, eğlence, dinlence, ilgili-eğitimli ve sıcak personel, zengin mutfak, etkin aktivite ve motivasyon hizmetleri ile görülmeye değer. Otelin kişi başı gecelik fiyatı 187,5 TL.'den başlıyor.



Kervansaray Uludağ
Bölgede yer alan oteller arasında kayak odalarından direkt piste çıkma olanağı olan tek otel olan Kervansaray Uludağ, kayak severleri donanımlı ve konforlu bir kış tatili için Uludağ'a davet ediyor. Güler yüzlü hizmet anlayışıyla Uludağ'da bir marka olan otel, kayak yapmaktan yorulan konuklarını 10 adet suit, 159 adet double + triple ve standart olarak tasarlanmış odalarında ağırlıyor. Otelin kişi başı gecelik fiyatı 180 TL.'den başlıyor.

Alkoçlar Otel
Alkoçlar Hotel, tamamı kayak pistlerine bakan, kayağa çıkışın ve otele ulaşımın kolay olduğu bembeyaz karların içinde sımsıcak sporcu aile oteli… Alkoçlar ana bina ve Alkoçlar Sport olarak iki bölümden oluşan tesis 1 telesiyeje sahip. Otelin Sport bölümünde %20 daha uygun fiyatla konaklamak mümkün. Otelin standart olarak tasarlanmış odaları misafirlerine birçok olanağı bir arada sunuyor. Otelin kişi başı gecelik fiyatı 170 TL.'den başlıyor.

Dorukkaya Ski & Mountain Resort Kartalkaya
Bolu-Kartalkaya'da çam ormanları arasında yer alan DorukKaya Ski & Mountain Resort, bir dönüm alan üzerine kurulu dünya standartlarında bir kayak ve snowboard merkezi olarak hizmet veriyor. Dorukkaya, farklı zorluk derecelerinde ve uzunluklarında 8 ski lift, 11 kayak pisti, sezon boyunca her cumartesi freestyle gösteriler ve yıl boyunca yüksek kar kalitesi ile kayak severlere hizmet veriyor. Otelin kişi başı gecelik fiyatı 191,70 TL.'den başlıyor.

Ocak Ayında Kapadokya Bambaşka
Kapadokya kültür turlarında balonla yöreyi yukarıdan görebilir, ATV'lerle vadilerin arasında dolaşabilir, at çiftliklerinde at binip, Asmalı Konak'ı dolaşabilirsiniz. Kapadokya ocak ayı tur fiyatları 169 YTL.'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.


Programlar hakkında daha detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 444 0 387'yi arayabilir, www.etstur.com  adresini inceleyebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21