• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

ÜNLÜ MENAJER KIVANÇ TERZİOĞLU AZERBAYCAN KONSERLERİNE BAŞLIYOR

ÜNLÜ MENAJER KIVANÇ TERZİOĞLU AZERBAYCAN KONSERLERİNE BAŞLIYOR
Tv programlarından gazetedeki ropörtajlarına kadar Azeri halkına Türk sanatçıyı benimsetip sevdiriyor ve Türkiye ye dönüşünü işini en iyi şekilde yapmış olmanın verdiği mutluluğuyla dönüyor

Turizmin sesi-Derya Duysak


Ünlü menajer Kıvanç Terzioğlu çok yakında Azerbaycan'da organizasyonlarına bir yenisini daha ekliyor

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oldukça iyi bir isim yapmış olan Kıvanç Terzioğlu Azerbaycan'a her adım attığında yanında bulunan sanatçıyı en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyor.

Kış sezonunun başlamasıyla Azerbaycan'da yapılacak olan konserlerde varlığını tümüyle hissettirecek olan Menajer Kıvanç Terzioğlu'nun bu sefer hangi sanatçıları götüreceği sır gibi.

Her ay 1-2 sanatçıyı Azeri halkının gönlüne yerleştirmeyi düşünen Terzioğlu “Azerbaycan ve Bakü'yü çok seviyorum, benim çok yakın dostlarım ve dostluklarım var artık hepsinin dilini duruşunu ve tepkisini çok iyi tanıyorum. Azerbaycan – Bakü ve Türkiye arasında bir köprü olmak beni çok mutlu ediyor. Ünlü menajer'in benim 2. vatanım dediği Azerbaycan–Bakü de Ekim ayı içersinde yine konserleri olacak.

Terzioğlu; 25 Mayıs İstanbul doğumlu. İlk Orta ve Lise tahsilini İstanbul'da tamamladı. 19 Mayıs Üniversitesi Sinop Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği mezunu. İstanbul lisan merkezin'de İngilizce eğitimini tamamladı.
Bugüne kadar bir çok projeye imza atan Terzioğlu'nun yapmış olduğu çalışmalar; Karadeniz Bölgesinde yerel radyo ve TV (Türkeli TV-Radyo) “Öğle Güneşi” adlı müzik eğlence programı hazırlayıp sundu. Sinop Belediye Konservatuarını başarı ile tamamladı ve Türk Sanat Müziği eğitimi aldı.

Özel bir gıda firmasında Su Ürünleri ve Gıda Mühendisi olarak Müdürlük yaptı. Bakırköy FM'de hafta içi her akşam TSM ve Şiir ağırlıklı Tutkulu Geceler Programını hazırladı ve sundu.

Radyo Sinyal'de hafta içi her gün 15-18'de Türk Sanat Müziği içerikli Kıvanç'la Eskimeyen Dostlar” programını hazırlayıp sundu.Radyo Baycan'da hafta içi her gün 18-21 'de Türk Sanat Müziği içerikli Kıvanç'la Eskimeyen Dostlar” programını hazırlayıp sundu. Tiyatro İlko ve Troya Estetik Enstitüsünden Tiyatro Eğitimini aldı. “Ayının Fendi Avcı'yı yendi çocuk oyununda başrol oynadı.

Türk TV'lerinde ve beyaz perdede birçok sinema filmi, TV filmi diziler ve reklamlarda oynayan Terzioğlu'nun oynadığı diziler Star “Babam ve Ben” (Halil Ergün-Müge Oruçkaplan-Aydan Şener-Kaan Girgin) Star “Tuzu Kurular” (Banu Alkan), TGRT “Öyle Bir Sevda ki” (Aydan Şener-Mustafa Keser –Şoray Uzun), TGRT “Kader” (Sibel Turnagöl-Kerem Alışık- Derya Arbaş-Burak Hakkı), Show “Tanrı Misafiri” (Ebru Gündeş-Alev Sezer-Gamze Gözalan-Belkıs Dilligil) Sinema Filmleri arasında ise; “Yeşil Yol” (Hülya Avşar-Kenan Işık) Türkiye'nin önde gelen yönetmenleri ile çalıştı Kartal Tibet, Ümit Efekan ve Metin Arolat gibi. Türkiye'nin en önemli isimlerinden biri olan Erdem Siyavuşgil'den Şan-Opera ersi aldı. Rasim ve Güzide Gezmiş'den Nota-Şan dersi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinden Salsa-Tango-Vals dersleri, Kuşdili Eğitim merkezinde Gülgün Feyman, Atilla Sarıkaya, Orhan Ertanhan ve Bülent Özveren'den güzel konuşma, diksiyon ve artikilasyon dersleri aldı.

Kanal 6 Meral Konrat Show'da yapımcılık ve konuk Koordinatörlüğü, ART Avrasya TV “Deli Dolu” (Ali Dervişoğlu-Aslı Kökçe programının konuk koordinatörlüğü, ART Avrasya TV “Bir Nefestir Yaşam” (Murat İnce) programının konuk Koordinatörlüğü, Teknoloji TV “Uhde Seçil” le Tech Magazin programının yapımcılığı ve konuk Koordinatörlüğü, TGRT Anadolu Magazin “Un de Seçil” Konuk Koordinatörlüğü, Erzurum Doğu TV Amir'le Türküler Programının Konuk Koordinatörlüğünü yaptı. Papatya Dergisi Magazin Müdürü, Vatan TV'ye magazinsel Haberler ve Ropörtajlar hazırladı.

Meral Konrat itiraf ediyorum müzik albümünde itiraf ediyorum ve canım adlı şarkılarının kliplerinde yapım asistanlığı, Tor Yapım ve Kanal 7 ortak yapımı “Zehir ve Şifa” adlı 90 dk lık filmde sanatçı asistanlığı, Star ve STV ile Ahmet Hoşsöyler yönetmenliğinde iki 60 Dk lık filmde sanatçı asistanlığı, Süleyman Barış THM sanatçısının albüm ve klip asistanlığı, Ufuk Ötesi gazetesinde Kıvanç'la fiskos köşesinde magazin yazıları.

Yelpaza İstanbul Dergisinde Magazin Köşe yazarlığı, özel gecelerde ve çeşitli etkinliklerde sunuculuk yapmakta ve halada devam etmektedir.

Birçok TV programlarına Basın Danışmanı, Menajer ve Magazin Müdürü olarak konuk oldu ve halada devam etmektedir. Türkiye'de bir çok sanatçı ile çeşitli festivallerde organizasyonlara ve etkinliklere imzasını attı. Kamuran Akkor'a vokal yaptı. Kamuran Akkor, Ayşe Mine, Pınar Altınok, Nesli Özsoy, Arda, Meral Konrat, Cenk Teveteoğlu, 46 Çağlar, Volkan Doğan, Amir, Hasan Keskinbıçak, Mirozan, Uhde Seçil, Zafer Peker, Şahmaral, Grup Su, Devrim Erden, Tuğba hatun, Bora Gencer, Bora Öztoprak, Serpil Benay, Azad, Sılanaz, Jale Parıltı, Ümit Yaşar, Tayfun Duygulu,Kalender, Kadir ipek, Hakkı Bulut, Banu Kalender, Meral Mansuroğlu, Ümit Yaşar, Jale Parıltı, Ömer Danış, vs gibi önde gelen bir çok sanatçının basın danışmanlığını ve menajerliğini yaptı.

2006 yılı Mayıs ayında kendisine ait olan Ok Ajans Organizasyon ve Menajerlik şirketini kuzeni ve iş ortağı Oya Ünal ile birlikte kurdu. 2008 yılında tamamen kendisine ait olan Ok Ajans Organizasyon ve Menajerlik Şirketini kurdu. Pozitif Yapım Cebrail Mungan yönetiminde ATV de Süperstar programına Bora Gencer, Devrim Erden ve Tuğba Hatun'un sanatçı koçluğunu yaptı. Hit Line dergisinde, İstanbul Aktüel Dergisinde ve İnternet ortamında halen magazin yazılarını yazmaya devam ediyor. okmagazin.net, maximagazin.com.tr,turkishny.com, magazinvole.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21