• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

TÜRSAB, WhatsGO ile Dijital Dönüşümde Acentalar İçin Öncü Oluyor

TÜRSAB, WhatsGO ile Dijital Dönüşümde Acentalar İçin Öncü Oluyor
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ile WhatsGO arasında, yapay zeka teknolojisiyle bütçeye uygun tatil planı sunan bir iş birliği protokolü imzalandı

TURİZMİN SESİ


Turizm sektörünün en önemli paydaşlarından biri olan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), dijital dönüşüm sürecinde seyahat acentalarına destek olmak için yeni bir iş birliğine imza attı. TÜRSAB, teknoloji şirketi WhatsGO ile yaptığı iş birliği protokolü sayesinde, seyahat acentalarının sosyal medya kanallarını daha verimli ve etkili bir şekilde kullanmasına yardımcı olacak. WhatsGO, seyahat acentalarının sosyal medya hesaplarını tek bir platform üzerinden yönetmelerine, içerik oluşturmalarına, takipçi sayılarını artırmalarına ve potansiyel müşterilerle iletişim kurmalarına olanak tanıyan bir teknoloji şirketidir. WhatsGO, seyahat acentalarının dijital pazarlama stratejilerini geliştirmelerine ve iş hacimlerini büyütmelerine katkı sağlamaktadır.

turkiye-seyahat-acentalari-birligi-tursabhasan-eker-whatsgo-ercan-balciturizm-sektoru-dijital-donusum.jpgTÜRSAB ile WhatsGO arasındaki iş birliği protokolü, 12 Eylül 2023 tarihinde TÜRSAB Genel Merkez binasında düzenlenen bir lansmanla kamuoyuna duyuruldu. Lansmana TÜRSAB Başkan Yardımcısı Hasan Eker, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Taş’ın yer aldığı TÜRSAB heyeti ve WhatsGO CEO’su Ercan Balcı başkanlığındaki WhatsGO heyeti katıldı.

turkiye-seyahat-acentalari-birligi-tursabhasan-eker-whatsgo-ercan-balciturizm-sektoru-dijital-donusum-001.jpgHasan Eker: PROJE ACENTALARIN DİJİTAL PLATFORMLARDA YAŞADIĞI KARMAŞAYA SON VERECEK
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ile WhatsGO, seyahat acentalarının dijital dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla bir anlaşma imzaladı. WhatsGO, seyahat acentalarının müşterileriyle WhatsApp, Facebook, Instagram, Webchat, Telegram, Google Business gibi popüler platformlarda kolayca iletişim kurmasını ve satış yapmasını sağlayan bir yazılım çözümü sunuyor. Bu sayede seyahat acentaları, yüksek maliyetli ve uzun süreli yazılım kurulumlarına ihtiyaç duymadan dijital kanallarda varlık gösterebiliyor.

turkiye-seyahat-acentalari-birligi-tursabhasan-eker-whatsgo-ercan-balciturizm-sektoru-dijital-donusum-002.jpgTÜRSAB ile WhatsGO arasındaki iş birliği kapsamında, TÜRSAB üyesi seyahat acentaları bu hizmetten iki ay boyunca ücretsiz olarak faydalanabilecek. Ayrıca WhatsGO, seyahat acentalarının ihtiyaçlarına göre farklı üyelik paketleri de sunuyor. İki ayın sonunda WhatsGO'yu kullanmaya devam etmek isteyen seyahat acentalarına ise özel indirimler uygulanacak.İş birliği anlaşması, TÜRSAB Başkan Yardımcısı Hasan Eker ve WhatsGO CEO'su Ercan Balcı'nın katıldığı bir toplantıyla duyuruldu. Toplantıda konuşan her iki isim de iş birliğinin seyahat sektörüne önemli katkılar sağlayacağını belirttiler.

turkiye-seyahat-acentalari-birligi-tursabhasan-eker-whatsgo-ercan-balciturizm-sektoru-dijital-donusum-003.jpgTÜRSAB üyesi acentalar, WhatsGO'nun sunduğu dijital platformu iki ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecek. WhatsGO, kullanıcıların bütçe, tercih ve beklentilerine göre en uygun tatil seçeneklerini sunan bir yapay zeka asistanıdır. WhatsGO, aynı zamanda müşteri memnuniyetini artırmak için tatil süresince kullanıcıya destek olacak. WhatsGO'nun kullanımı çok pratik ve kolay. Kullanıcılar, WhatsGO uygulamasını indirerek veya web sitesine girerek yapay zeka asistanıyla sohbet edebilir ve kendilerine özel tatil planları alabilirler. TÜRSAB ile WhatsGO arasındaki iş birliği protokolü, 5 yıl süreyle geçerli olacaktır. Bu protokol, Türkiye turizmine katkı sağlayacak ve seyahat acentalarının dijital dönüşümüne destek olacaktır.

turkiye-seyahat-acentalari-birligi-tursabhasan-eker-whatsgo-ercan-balciturizm-sektoru-dijital-donusum-004.jpgErcan Balcı: TÜRSAB İLE HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ PROJE ÖRNEK PROJE OLACAK
Turizm sektörü, dijital dönüşümün getirdiği fırsatları değerlendirmek için yeni adımlar atıyor. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ile WhatsGO arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, seyahat acentaları WhatsGO'nun sunduğu dijital asistanlık hizmetinden yararlanabilecek.WhatsGO, seyahat acentalarının müşterileriyle dijital ortamda iletişim kurmasını, seyahat öncesi, anı ve sonrasında bilgilendirme, destek ve satış yapmasını sağlayan bir platform. WhatsGO CEO'su Ercan Balcı, bu iş birliği sayesinde seyahat acentalarının dijitalleşme sürecine katkıda bulunacaklarını ve müşteri memnuniyetini artıracaklarını söyledi.Balcı, turizm sektörünün dijitalleşme sürecinde seyahat acentalarının öncü olduklarına vurgu yaparak, "Dijital süreçler bugüne kadar daha çok seyahat öncesi ile sınırlı kaldı. Seyahat anı ve sonrasında da dijital iletişimde kalmak son derece önemli" değerlendirmesinde bulundu.

turkiye-seyahat-acentalari-birligi-tursabhasan-eker-whatsgo-ercan-balciturizm-sektoru-dijital-donusum-005.jpgWhatsGO'nun CRM tabanlı bir kanal olduğunu belirten Balcı, müşteri ile iletişimin tek taraflı değil, çift taraflı olması gerektiğine işaret ederek, seyahat acentalarının büyük reklam bütçelerine sahip olmadan müşteri ile tek bir veri tabanında farklı kanallardan iletişimde olmasına olanak sağladıklarını kaydetti. TÜRSAB ile gerçekleştirdikleri iş birliği projesinin turizm sektörü açısından örnek bir proje olmasını hedeflediklerini ifade eden Balcı, "Seyahatte dijital tabanlı asistanlık yayılıyor. Dijital dünyada tüketiciyi tek başına bırakmak artık çok pahalı olmaya başladı. Bu tür sistemler turizm gibi rekabetçi sektörler için çok değerli.

turkiye-seyahat-acentalari-birligi-tursabhasan-eker-whatsgo-ercan-balciturizm-sektoru-dijital-donusum-006.jpg

TÜRSAB ile iş birliği çerçevesinde hayata geçirdiğimiz bu projenin yerelden dünyaya da ihraç edebileceğimiz örnek bir proje olmasını amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.WhatsGO'nun sunduğu dijital asistanlık hizmeti sayesinde, seyahat acentaları müşterilerine WhatsApp, SMS, e-posta gibi kanallardan ulaşabilecek, rezervasyon bilgilerini paylaşabilecek, seyahat sırasında ve sonrasında destek verebilecek ve ekstra satış fırsatları yaratabilecek. Böylece hem müşteri sadakati hem de gelir artışı sağlanabilecek.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21