• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

TUROB İFTAR YEMEĞİ AKGÜN İSTANBUL HOTEL'DE YAPILDI

TUROB İFTAR YEMEĞİ AKGÜN İSTANBUL HOTEL'DE YAPILDI
TUROB'un Eylül ayı iftar yemeği Akgün İstanbul Oteldegerçekleşti.İftar yemeğine Turob'un üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı

TURİZMİN SESİ


Açılış konuşması için kürsüye gelen Skal Başkanı Kemal Özyiğit TUROB'un Akgün İstanbul Otelde verdiğimiz iftar yemeğine hoşgeldiniz dedi.

Vedat kardeşimizinde kesesine bereket versin .Sizlere Cumhur valimizden sonra bizimle ilgilenecek bizim bağlı olduğumuz turizmden sorumlu Valimizi taktim etmek istiyorum Sn Feyzullah Özcan aramızda hoşgeldiniz Sn Valim .İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Ahmet Emre Bilgili,Turizm Atolyesi Başkanı Tülin Ersöz ve Taf başkanı Yalçın Manav aramızda ..

Sn;TUROB Başkanımız Timur Bayındırı konuşma yapması için kürsüye bekliyoruz




Sayın Üyelerimiz, Değerli Basın Mensuplarımız, Hanımefendiler, Beyefendiler, Eylül Ayı İftar Yemeğimize Hoş geldiniz. TUROB'un 37'inci yılını, hep birlikte, 20 Ağustos akşamı, Çınar Otel'in ev sahipliğinde görkemli bir gece ile kutladık.

Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ertuğrul Günay başta olmak üzere, Siz değerli üyelerimize, protokol konuklarımıza ve basın mensuplarımıza, gecemize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm imkânlarını büyük bir incelik ve nezaket göstererek seferber eden, Çınar Hotel'e en derin şükranlarımızı iletiyoruz.

Başarılı bir yıl geçiriyoruz. İstanbul'a, ilk 8 ayda gelen turist sayısı, yüzde 12 artarak, 4 milyon 780 bin olarak gerçekleşti. İnşallah yılsonunda, İstanbul'da 8 milyon, ülke genelinde ise 25 milyonu geçen turisti ağırlamış olacağız. Turist sayısındaki artışa paralel olarak, turizm gelirlerimiz de artmaktadır.

Merkez Bankası tarafından açıklanan ödemeler dengesi verilerine göre; bu yılın ilk 7 ayında, tahmini turizm geliri, bir önceki yılın aynı dönemine göre, yüzde 23,7'lik bir artışla, 10 milyar 483 milyon dolar olmuştur. Yılsonunda, hedeflerimize ulaşarak, turizm sektörü olarak, ülkemizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz.

Eylül ayı içerisinde, İstanbul Valiliği ve İl Özel İdaresi'ne ziyaretler gerçekleştirdik. İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti çalışmaları içerisinde, etkin olarak rol aldık. 17 ile 22 Eylül tarihleri arasında Soçi 2008- 7. Uluslararası Yatırım Fonu toplantısına katıldım. Şuan, 23 ile 26 Eylül tarihleri arasında Moskova'da gerçekleşmekte olan Leisure 2008 Turizm Fuarı'na katılıyoruz.

Her platformda, her yerde sektörümüz adına çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde, TUROB'un şuan üzerinde çalıştığı ve 2010 yılında, kentimize ve sektörümüze kazandırmayı hedeflediği projelerimizi açıklayacağız.

TUROB Merkez Ofisimizde, Fuarlar ve Tanım, 2010 Avrupa Kültür Başkenti, Eğitim, Özel Projeler ve İnternet gibi çeşitli komitelerimizin toplantıları, başarılı şekilde devam ediyor. Ekim ayı içerisinde komite toplantılarımız devam edecek.

 

Özellikle, Fuarlar ve Tanım Komitesi'nin yaptığı toplantılar neticesinde, yurtdışında katılacağımız fuarlar ve fuarlar sırasında yapacağımız etkinlikler belirginleşiyor. Tüm üyelerimizin, komitelerimiz içinde yer almasını veya çeşitli konulardaki fikirlerini, merkez ofisimize ileterek, katkıda bulunmasını rica ediyoruz.

Bu arada, 30 Ekim ile 2 Kasım tarihleri arasındaki Philoxenia- Selanik Fuarı'na, katılımı için son başvuru tarihinin, 26 Eylül cuma günü olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Cuma gününden sonra yapılacak başvurular, ne yazık ki, kabul edilmeyecektir. Her zaman yanımızda olan ve sektörümüze büyük katkılar sağlayan sponsorlarımız, Metro, Efes Pilsen, Yurtiçi Kargo, Ecolab ve Boyut Yayın Grubu'na huzurlarınızda tekrar teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.

Tanıtımlarımız ve etkinliklerimizde, en büyük destekçimiz olmaya devam ediyorlar. Bizlere bu güzel ortamı hazırlayan, Akgün İstanbul Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Akgün, Akgün İstanbul Hotel Genel Müdürü Sayın Vedat Akgün ve değerli ekibine teşekkür ediyoruz.


Sözlerimi burada tamamlarken, Şahsım ve Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımız adına, Ramazan ayının ülkemize, İslam Alemine ve dünya barışına hayırlı olmasını dileyerek, hepinizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.

 

Üye Plaketi alanlar; Dedeman Büyükçekmece Hotel, Galata Antique Hotel, Nature & Peace Restaurant, Divan Palmira Hotel, Hamdi Restaurant, Splendid Hotel


Sn Zekai Bayer'e, turizm sektörüne katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

TUYED Başkanı Kerem Köfteoğlu  Sn Zekai Bayer'e plaket verdi

Nature&Peace Restoranın ortağı Erhan Çakay ile Erdoğan Albaş TUROB başkanı Timur Bayındırdan Plaketini aldı

  Kadıköy Zümrüt Otel'in sahibi Sertip Akşahin ve Genel Müdürü Baykal Zorlu ile Turob'un Eylül ayı iftarına katıldılar

Turob Genel Sekreteri Levent Erdoğan Kadıköy grubu masasında keyfi yerindeydi  Peştegülün kıvranmasını anlatan Erdoğan yağlarımızı eritti.

Turizm Aktuel Dergisi Hasan Arslan, Sultanahmet otelleri ve Holiday İNN Otel Genel md Osman Öztürk

 Nature&Peace restoranın sahibi Erhan Çakay

Turizmden sorulu vali yardımcımız Feyzullah Özcan,Turob Başkanı Timur bayındır ve İl Kültür ve Turizm md Ahmet Emre Bilgili

 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21