• BIST 12385.61
  • Altın 6786.65
  • Dolar 43.4792
  • Euro 51.5667
  • İzmir 0 °C
  • İstanbul 3 °C
  • Antalya 5 °C
  • Ankara -9 °C
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu

TÜRKİYE'DEN ,MANİLA UÇUŞU İÇİN İLK ADIM

TÜRKİYE'DEN ,MANİLA UÇUŞU İÇİN İLK ADIM
Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Avustralya'dan sonra 2010 yılının ikinci hava ulaştırma anlaşmasını Filipinler ile imzaladı

TURİZMİN SESİ


Filipinler ile imzalanan anlaşma ile, Türkiye'nin ikili hava ulaştırma anlaşması olan ülke sayısı 107'ye yükseldi. Türk ve Filipinli sivil havacılık yetkililerinin 26 Şubat 2010 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirdiği müzakereler sonunda iki ülke arasında ilk kez İkili Hava Ulaştırma Anlaşması imzaladı.

Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Bahri KESİCİ ve Filipinler Ulaştırma ve İletişim Müsteşar Yardımcısı Doroteo REYES başkanlığında gerçekleştirilen müzakerelerde, her iki ülkeden de birden fazla havayolunun sefer yapması konusunda anlaşmaya varıldı.
Çoklu tayin içeren anlaşmaya göre; Filipinler için tarifeli sefer noktaları İstanbul, Ankara ve daha sonra belirlenecek bir nokta, Türkiye için ise tarifeli sefer noktaları Manila, Clark ve daha sonra belirlenecek bir nokta olarak belirlendi.

Taraflar ayrıca, tayin edilen havayollarına haftalık 3 frekans yolcu seferleri düzenleme hakkı verilmesi ve tayin edilmiş hava yolları arasında frekans sınırlamalarını geçmemek kaydı ile kod paylaşımı konusunda anlaşma sağladı. Kargo seferleri konusunda ise İstanbul-Manila ve Manila-İstanbul hattında haftalık 3 frekans karşılıklı sefer düzenleme hususunda mutabık kalındı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21