• BIST 10166.25
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 

Türkiye Altın Turizm Ödülleri’nde “Yılın Turizm Profesyoneli” ödülü Hüseyin ASLAN’a verildi

Türkiye Altın Turizm Ödülleri’nde “Yılın Turizm Profesyoneli” ödülü Hüseyin ASLAN’a verildi
TÜR-YÖN’un düzenlediği “Türkiye Altın Turizm Ödülleri” Sarıyer Büyükdere İskelesi Mekan Sponsorluğunda düzenlendi

TURİZMİN SESİ


İSTANBUL- 70 farklı kategoride, yılın en iyi otelleri ve Turizme katkı sağlayan sinema, dizi ve televizyon dünyasının en iyileri ödüllerini almak için 8 Aralık Cuma günü  İstanbul Sarıyer Büyük Dere İskelesi’nde hazır bulundu.  Ülkeye yön veren kişi, kurum ve kuruluşları öne çıkararak teşvik ve motivasyon amaçlı yapılan bu etkinlikte, Türkiye Altın Turizm Ödülleri “Yılın Turizm Profesyoneli” ödülü seçkin konukların önünde Hüseyin ASLAN’a taktim edildi.

turkiye-altin-turizm-odulleri,-yilin-turizm-profesyoneli-odulu,-gatob-baskani-huseyin-aslan,-huseyin-aslan,.jpg

TÜR-YÖN tarafından  Yılın Turizm Profesyoneli ödülü verilen, Güneydoğu Anadolu Turizm ve Otelciler İşletmeciler Birliği (GATOB) Başkanı Hüseyin Aslan ödülünü aldıktan sonra kürsüden kısa bir konuşma gerçekleştirdi. 

turkiye-altin-turizm-odulleri,-yilin-turizm-profesyoneli-odulu,-gatob-baskani-huseyin-aslan,-huseyin-aslan,-002.jpg
Sn Batman Valimiz  Ahmet Deniz‘in bizlere verdiği desteklerinden dolayı, bir dünya markası olmuş Hasankeyf Turizmi için  gece gündüz çalışan Kaymakam  Sn Faruk Bülent Baygüven’e, Real Konak Hotel CEO’su Sn Hüseyin Konakçı’ya Batman ve bölge turizmine emek ve destek verdikleri için bu plaketi onlara armağan ediyorum. 

turkiye-altin-turizm-odulleri,-yilin-turizm-profesyoneli-odulu,-gatob-baskani-huseyin-aslan,-huseyin-aslan,-001.jpgGüneydoğu Anadolu Turizm ve Otelciler İşletmeciler Birliği (GATOB) Başkanı Hüseyin Aslan, Gönüllü Turizm Elçisi olarak,  bölge turizmini  istediğimiz, düşlediğimiz “Batman Turizmi” Güneydoğu Turizmi için hedeflerimize doğru tanıtım çalışmalarının içinde yer alıyor destek oluyoruz. Turizm bir gönül işidir. Bölgemizin ilimizin tanıtımı bizlere ve o yörenin halkına düşmektedir. Her şeyi devlet yapsın diyerek beklemek yanlıştır. Devletimiz her zaman destekleriyle bizlerin yanındadır. Batman’ın ve  Güneydoğu’nun Kültürel değerlerini, Türkiye’nin farklı illerinden gelen  Turizmcilere İnfo gezileriyle tanıtarak Batman ilinin bilinmeyen ve görülmeyen yerlerini gezdirerek tanıtmaya çalışıyoruz. 

turkiye-altin-turizm-odulleri,-yilin-turizm-profesyoneli-odulu,-gatob-baskani-huseyin-aslan,-huseyin-aslan,-003.jpgÜç uygarlığın yaşamış olduğu kültürün merkezi Hasankeyf’in güzelliklerini görme imkanı ve bölgede bilinmeyen birçok değerin tanıtımına katkı sağlıyoruz. Kaynağında iki ayrı renkte akan birbirine karışmayan Beyaz Su, Zeynel Abidin Türbesi, UNESCO tarafından Geçici Kabul Listesi’ne alınan Zeynel Abidin Camii ve Mor Yakup Kilisesi gibi bölgeyi canlandıracak birçok değere sahibiz. Hasankeyf girişinden köprüye ve kaleye doğru çay içmenin vereceği haz bile bir başkadır.

turkiye-altin-turizm-odulleri,-yilin-turizm-profesyoneli-odulu,-gatob-baskani-huseyin-aslan,-huseyin-aslan,-004.jpg

Herkes bölgesinde tanıtım çalışmalarına katkı sağlarsa Türkiye turist sayısında ve  kazanç konusunda istenilen hedefi tutturacaktır. Bölgenin kalkınması o yörenin halkının kalkınmasıdır. Turizm bizim için milli bir değerdir. Yöresel lezzetlerimizi, benzersiz el sanatlarımızı, tarihi ve kültürel zenginliklerimizin tanıtımında, bölge halkımızla birlikte büyük bir özveri ile el ele çalışıyoruz. Bu da bölgemizin tanıtımı adına bizlere güç veriyor. Bizler Bölge insanı için Güneydoğumuz için tanıtımlarımıza devam edeceğiz.  

turkiye-altin-turizm-odulleri,-yilin-turizm-profesyoneli-odulu,-gatob-baskani-huseyin-aslan,-huseyin-aslan,-005.jpgBu çalışmalarımızdan dolayı “Yılın Turizm Profesyoneli” ödülü’nü tarafıma verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu ödül bana büyük bir motivasyon olmuştur. Bu ödülü Batman için Güneydoğu için sizler için alıyorum dedi. 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21