• BIST 9379.52
  • Altın 4079.834
  • Dolar 38.142
  • Euro 43.4851
  • İzmir 22 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Antalya 22 °C
  • Ankara 14 °C
  • Hizmet Sektöründe Fark Yaratacak Eğitim
  • Doç. Dr. Demet Genceli; Turizmde Sessiz Lüks ve Doğallık Yükselişte
  • Likya Yolu’na olan Yoğun İlgi Anket ile Ortaya Çıktı
  • Hizmet Sektöründe Fark Yaratacak Eğitim
  • Doç. Dr. Demet Genceli; Turizmde Sessiz Lüks ve Doğallık Yükselişte
  • Likya Yolu’na olan Yoğun İlgi Anket ile Ortaya Çıktı

TURİZMDE İNSAN KAYNAKLARI

TURİZMDE İNSAN KAYNAKLARI
Üniversite Öğretim Üyeleri ile sektör mensuplarını bir araya getirecek sempozyum, 09 ile 11 Nisan 2010 tarihleri arasında üç gün olarak planlanıyor.
TURİZMİN SESİ
Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile İNKAY / İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği'nin birlikte düzenleyeceği, "1. Turizmde İnsan Kaynakları Sempozyumu" 9-11 Nisan 2010 tarihleri arasında Antalya Porto Bello Hotel'de gerçekleştirilecek.

Ülkemizin değerli İnsan Kaynakları Uzmanı Öğretim Üyelerinin Bilim Kurulu'nda yer aldığı sempozyum, ilk gün açılış sonrası yapılacak bir panel ile başlayacak ve “Turizmde İnsan Kaynağının Eğitimi ve Gelişimi” konuları tartışılacaktır. Daha sonraki oturumlarda ise İnsan Kaynakları Yönetimine ilişkin hukuki, mesleki konular görüşülecek, uygulamada karşılaşılan sorunlar irdelenecek ve katılımcıların sorularına yer verilecektir.

Sempozyumun Koordinatörlüğünü, Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Yrd.Dr. Beykan Çizel yapmaktadır.

Yrd. Doç. Dr. Beykan ÇİZEL (Sempozyum Koordinatörü) Basınla İlişkiler : Avni AKER Akdeniz Üniversitesi İNKAY Başkan Yrd.
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu www.inkay.net  
Tel: 242-3102027 [email protected]
Fax:242-2274670 GSM : 0532 254 74 50
E-mail:[email protected]
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21