• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

TEKNOLOJİNİ ULAŞTIĞI EN SON NOKTA

TEKNOLOJİNİ ULAŞTIĞI EN SON NOKTA
Rönesans Fuarcılık tarafından düzenlenen ve teknolojinin ulaştığı en son noktanın sergilendiği COMPEX Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarı 33'ncü kez ziyaretçileriyle buluştu

TURİZMİN SESİ-SEDAT KARAGÖZ


Rönesans Fuarcılık tarafından düzenlenen ve teknolojinin ulaştığı en son noktanın sergilendiği COMPEX Uluslararası Bilgisayar Fuarı 33. kez Türk Telekom'un ana sponsorluğunda ziyaretçileriyle buluştu. Lütfi Kırdar Fuar Merkezinde, düzenlenen fuarda Toshiba, Lenovo, Exper, Canon, Avea gibi üst düzey teknoloji markaları son teknolojiye sahip ürünlerini sergiliyorlar. 20-23 Kasım tarihlerinde 11:00-19:00 saatleri arasında açık kalacak olan COMPEX 2008 Fuarına 100 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

“COMPEX TEKNOLOJİLERİN BULUŞMA NOKTASIDIR”
En hızlı gelişen sektörlerin başında gelen bilişim dünyasının lider firmaları ve sektör temsilcilerinin katıldığı COMPEX 2008'in açılışını Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, Toshiba Genel Müdürü Aytaç Biter, INTEL Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tolgar Elverici ile Rönesans Fuarcılık Başkanı H.İsmet Göksel birlikte yaptılar.
Rönesans Fuarcılık Başkanı İsmet Göksel, açılış töreninde yaptığı konuşmada COMPEX Fuarında Bilişim dünyasının önde gelen firmaları ve sektör temsilcilerinin, ürünlerini geniş kitlelere tanıtma imkanı bulduklarını belirterek “1982 yılında bilgisayar fuarcılığı konusunda Türkiye'de eksikliğin hissedilmesiyle birlikte COMPEX ilk kez İstanbul Sanayi Odası'nın Beyoğlu'ndaki binasında, o dönemde ülkemizde bulunan 6 tane bilgisayar firmasının da katılımıyla gerçekleştirildi. Bu yıl 33.sü düzenlenen COMPEX Fuarının bu kadar uzun soluklu bir fuar olmasının en önemli nedeni hiç kuşkusuz bu fuarın teknolojilerin buluşma noktası olarak kabul edilmesidir. Hayatı kolaylaştıran teknolojileri hayatın içine sokmak, bir yandan yaşam kalitesini artırırken diğer yandan kişinin kendine daha çok zaman ayırabilmesine olanak tanıyor. COMPEX, insanları en son teknolojiyle buluşturan, teknolojiyi kullanmaya yönlendiren bir organizasyondur” dedi.

TEKNOLOJİ SHOWU
COMPEX 2008 Fuarı İnternet teknolojileri sponsoru TTNet yeni kampanyalarını tanıtırken aktivite sponsoru Türksat ise HD televizyon yayın alt yapısını ve Uydunet internet hizmetini son kullanıcılarla buluşturuyor. Fuarda, Bilgisayar Firmaları, Yazılım ve Donanım Üreticileri, Telekomünikasyon Firmaları, İnternet Firmaları, Navigasyon Cihazları, Web Portalları, Dijital İletişim Servis Sağlayıcıları, Dijital Fotoğraf Makineleri ve Gereçleri Üreticileri, Çift Sim Kartlı Cep Telefon İthalatçıları, Akıllı Ofis ve Dijital Yaşam Teknolojileri, Dijital Teknolojiyi Kullanan Beyaz Eşya Üreticileri, Eğitim Firmaları ve Medya Kuruluşları yer alıyor.
Ziyaretçiler fuar merkezinde yer alan Resmi Mağaza Sponsoru Media Markt'ın 600 metrekarelik geniş mağazasından geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda çok özel ürünlere, çok özel fiyatlara sahip oluyorlar.


OYUN TUTKUNLARI INTEL GAMEX'DE BULUŞTU
Tüm bilgisayar ve teknoloji tutkunlarının merakla beklediği INTEL'in sponsorluğundaki INTEL GAMEX, bu sene de COMPEX Bilgisayar Fuarı'nın en iddialı etkinliklerinden biri oluyor. Türkiye'nin ilk büyük oyun festivali olan INTEL GameX oyun şöleninin de ev sahipliğini üstlendiği COMPEX Fuarında 1500 metrekarelik alanda kurulan ve oyun tutkunlarının buluşma noktası olan INTEL GameX'te hünerlerini gösteren teknoloji tutkunları sanal dünyada kıyasıya bir rekabetin içine giriyorlar.
EXPER tarafından kurulan 400 metrekare alanda, PC oyunlarının da yer aldığı oyun turnuvası ile ziyaretçiler birbirleri ile yarışma imkanı buluyorlar. Oyun dünyasının en iyi oyuncuları kozlarını INTEL GameX ile paylaşacaklar.

COMPEX'E BÜYÜK İLGİ
Sektörlerinde öncü yerli ve yabancı firmaların katıldığı COMPEX 2008 Fuarına, 2E İleri Teknolojileri, Armega İletişim, Asel Elektronik, Astel, Astron, Bilden Bilgisayar, Bimtes, Cardiatech, Denge Elektronik, Dev Bilişim Teknolojileri, Develop, Dragon Oyun Makinaları, ENT Yazılım, Furkan Mühendislik, General Mobile, Globtek, Hewlett-Packard Teknoloji Çözümleri, Hyundai Telekom, KA İletişim, Karma Bilgisayar, Laminet, Mieka, NGM, Okay Bilişim gibi birçok firmanın yanı sıra bilişim teknolojileri sektör yayınları da fuarda yer alıyorlar.


Fuarı gezmek isteyenler www.compex.com.tr  adresinden ücretsiz davetiye alabilecekler.



Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21