• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Tatilsepeti, mavi yolculuğun en popüler rotalarını sıraladı 

Tatilsepeti, mavi yolculuğun en popüler rotalarını sıraladı 
Sizi berrak suları, egzotik lezzetleri ve vahşi yaşamı ile unutulmaz anlara tanıklık edeceğiniz, sürprizlerle dolu bir seyahate çıkarıyoruz

TURİZMİN SESİ


Alışılageldik tüm seyahat deneyimlerinizi unutun! 

Her yanınızı çevreleyen derin bir mavinin ve gökyüzünün sonsuz enerjisi eşliğinde yelken açacağınız egzotik ülkeler turu ile özgürlük sizi bekliyor. Turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, klasik tatillere alternatif arayanlara unutulmaz anılarla dolu bir tatil seçeneği sunuyor. Tatil tutkunları, lüksü ve rahatlığı buluşturan gemi turlarıyla keyifli bir konaklama deneyimi yaşarken, keşfedilecek yeni rotalarda mavi düşlerle dolu bir yolculuğa çıkıyor. Gemi turizmi ile keşfedebileceğiniz egzotik ve sıra dışı ülkelerde, uzun zamandır hayalini kurduğunuz tatili deneyimleme fırsatına siz de hazır olun.

rota-olusturuldu.jpg

İskandinavya ve Baltık
Genellikle Stockholm’de başlayan bu turlar ile oldukça egzotik yerler keşfedebileceğiniz unutulmaz bir tatil deneyimi sizi bekliyor. Sayısız gölleri ve etrafında bulunan adacıklarla muhteşem bir manzaraya ev sahipliği yapan Stockholm’da bulunan kanallarda yapacağınız tekne turları ile tatilinize farklı eğlenceler katabilirsiniz.

rota-tatilsepeti-mavi-yolculuk.jpg

Buraya oldukça yakın olan St. Petersburg Limanı da gemi turizminde kendine oldukça önemli bir yer edinmiş durumda. Donanma, Eski Liman, Kanlı Kilise, Peter & Paul Kilisesi ve Kalesi, Kazan Katedrali, Turkuaz Camii ve Muhteşem Nevski Bulvarı gibi birbirinden harika mekanlara ev sahipliği yapan şehirde, müzeleri gezmek için belirli bir vakit ayırmayı ihmal etmeyin.

Karayip Adaları ve Bahamalar
Birbirinden temiz koyları ve kusursuz sahilleri ile gemi turizminin yoğun olduğu bölgelerden biri olan Bahamalar, sayısız adayı keşfetmenizi sağlayacak. Denizin ve güneşin keyfini çıkarırken, bir yandan su sporlarına katılabilir, dilerseniz dalış yapabilirsiniz. 

Uzak Doğu
Birbirinden egzotik liman şehirleriyle, Uzak Doğu da gemi turizminin oldukça yoğun olduğu bölgeler arasında yer alıyor. Singapur, Kuala Lumpur ve Tayland gibi birçok sıra dışı mekânı ziyaret edebileceğiniz gemi turlarıyla, oldukça renkli ve eğlenceli bir tatil yaşayabilirsiniz.

Tayland
Sıcak iklimi ve turistlik bölgeleriyle gemi turizminde kendine haklı bir ün edinen Tayland’ın Rattanakosin Adası, görmek isteyebileceğiniz mekanların toplandığı bir bölge olarak konumlanıyor. Tayland Kraliyet Sarayı, Yatan Budha Tapınağı ve UNESCO Dünya Mirası listesindeki Ayutthaya Antik Kenti de mutlaka ziyaret etmeniz gereken yerler arasında sıralanıyır.

Singapur
Hem eğlence hem alışveriş hem de doğal güzellikleriyle büyüleyici bir destinasyon olan Singapur’un en popüler caddelerinden Orchard Street’te yer alan lüks mağazalardan alışveriş yapabilir, China Town’da farklı bir atmosfer soluyabilir, Sentosa Adası’nda dev akvaryumu ve kelebek parkını ziyaret edebilirsiniz.

Turizmin oldukça gelişmiş olduğu yerlerden Kuala Lumpur, geçmiş ve geleceğin harmanlandığı yapısıyla, birçok müze ve sanat galerisine ev sahipliği yapıyor. Kültürel geziler için tercih edilen bu eşsiz lokasyon, aynı zamanda misafirlerine oldukça renkli ve eğlenceli bir gece hayatı vadediyor.  Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21