• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

SKAL Geleneksel Hamsili Pilav Gecesi

SKAL Geleneksel Hamsili Pilav Gecesi
SKAL İstanbul 12. Hamsili Pilav Gecesi’nde Üyeleriyle Buluştu

TURİZMİN SESİ


Skal International İstanbul Kulübü tarafından her yeni yılın ilk ayında düzenlenen geleneksel ‘Hamsili Pilav’ gecesi 28 Ocak Salı akşamı Konak Otel’de üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
 
skal-istanbul-konak-hotel-12-hamsili-pilav-gecesi.jpgYönetim Kurulu Başkanı Ata Eremsoy, Yönetim Kurulu üyeleri; Ayşe Önen, Can Arınel, Selma Tatar, Mustafa Yalçın, Meltem Tepeler ve kulüp üyelerinin katılımı ile düzenlenen ‘Hamsili Pilav’ Gecesi, Konak Otel’in sahibi Savaş Gürsel’in ev sahipliğinde yapıldı.
 
skal-istanbul-konak-hotel-12-hamsili-pilav-gecesi-001.jpgGeleneksel Hamsili Pilav Gecesi’nde Hoşgeldiniz konuşmasını yapan Skal International İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ata Eremsoy, “Başkan olarak son toplantımız. Bu toplantı zincir değişiminden bir önceki son toplantım. Böyle yerlerde veda olmaz. Başladığın gibi gidiyorsun. Yeni Skal Başkanı olarak güzel kadın Ayşe Önen geliyor. Zincir değişim töreninde Ayşe’ye okumak için uzun bir şiir yazıyorum” diyerek sözlerine başladı.

skal-istanbul-konak-hotel-12-hamsili-pilav-gecesi-002.jpgSKAL ZİNCİR DEĞİŞİMİ 27 ŞUBAT’TA
27 Şubat’ta, Shangri-La Bosphorus İstanbul Hotel’de Genel Kurulumuzun ardından Zincir Değişim Törenimiz gerçekleşecek. Geçmiş dönem başkanlarımda aramızda biz hep birlikteyiz, zincir sadece değişiliyor, başka bir şey olmuyor. Herkes bir arada ve bu dostluk devam ediyor. Sadece benden Ayşe’ye geçecek.

skal-istanbul-konak-hotel-12-hamsili-pilav-gecesi-003.jpgSKAL DOSTLUK PLATFORMU
O kadar güzel bir şey ki Dernekçilik, her yere gidiyoruz, SKAL nedir? diyorlar. Dünya Konferansı’na da gittik. SKAL bir platform. Facebook gibi, İnstagram gibi burası bir dostluk platformu buradan ne kadar faydalanabiliyorsak, o kadar siz faydalanıyorsunuz. Siz ne kadar kullanıyorsanız, o kadar geri dönüyor.

skal-istanbul-konak-hotel-12-hamsili-pilav-gecesi-004.jpgDÜNYADAKİ HER İNSANA DOKUNMAYA ÇALIŞALIM
Her zaman çok morale ihtiyacımız var ama bugünlerde daha çok ihtiyacımız var. Depremler oluyor, Kobe Bryant’ı kaybettik. International bir kulübü temsil ediyoruz, o yüzden biz dünyadaki her insana dokunmaya çalışalım, onların bize dokunabildiği kadar da yanlarında olalım.

skal-istanbul-konak-hotel-12-hamsili-pilav-gecesi-005.jpgSkal International İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ata Eremsoy; “Konak Hotel’e Klasik hamsili pilav gecesinde bizleri ağırladığı için teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

skal-international-istanbul-yonetim-kurulu-baskani-ata-eremsoy.jpgSkal International İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ata Eremsoy’un hoş geldiniz konuşmasından sonra ‘Hamsili Pilav’ Gecesi yönetim kurulu ve üyelerin geleneksel Skal toast’uyla devam etti.
 
skal-international-istanbul-yonetim-kurulu-baskani-ata-eremsoy-001.jpg‘Hamsili Pilav’ gecesine ev sahipliği yapan Savaş Gürsel’e teşekkür plaketi verildi.
skal-international-istanbul-yonetim-kurulu-baskani-ata-eremsoy-002.jpg

skal-international-istanbul-yonetim-kurulu-baskani-ata-eremsoy-003.jpg

Konak Hotel'de Hamsili Pilav yanında ise Tahinli Cevizli Kabak Tatlısı ve öncesinde Zeytinyağlı Yaprak Dolma lezzeti  ise Skal üyelerinin beğenisine sunuldu.

skal-international-istanbul-yonetim-kurulu-baskani-ata-eremsoy-004.jpg

skal-istanbul-konak-hotel-12-hamsili-pilav-gecesihamsili-pilav-tahinli-cevizli-kabak-tatlisizeytinyagli-yaprak-dolma.jpg

skal-istanbul-konak-hotel-12-hamsili-pilav-gecesihamsili-pilav-tahinli-cevizli-kabak-tatlisizeytinyagli-yaprak-dolma-001.jpg

skal-istanbul-konak-hotel-12-hamsili-pilav-gecesihamsili-pilav-tahinli-cevizli-kabak-tatlisizeytinyagli-yaprak-dolma-002.jpg

Konak Hotel Executive Chef Emin Akdağ, 12'nsi gerçekleşen Hamsili Pilav günümüze katılımın yoğun olduğunu görüyoruz. Çok iyi hazırlandık. Çünkü turizm profesyonellerine hizmet veriyoruz. Hamsili Pilav öncesi aperatifler sunduk Zeytinyağlı yaprak sarma çok beğenildi. Hamsili Pilav sahneye çıkınca servis yapmaya başladık. Ardından da Tahinli Cevizli Kabak Tatlısı ikram ettik. Herkes yüzünden mutlu olduğu izleniyordu seneye 13'ncü Hamsili Pilav gününe şimdiden bakleriz dedi. 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21