• BIST 14450.94
  • Altın 6619.01
  • Dolar 45.2144
  • Euro 52.9133
  • İzmir 19 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Ankara 12 °C
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu

SİDE MANAVGAT MARKALAŞMA YOLUNDA

SİDE  MANAVGAT MARKALAŞMA YOLUNDA
Side – Manavgat Bölgesinin markalaşması yolunda yapılacak olan girişimlerin devam etmesi için bir Protokol imzalandı.
TURİZMİN SESİ
Side Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği , Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası,Akdeniz Üniversitesi Manavgat Yüksek Okulu ve Manavgat Rotary Kulübü ortak çalışmaları ile 2007 Yılında ilki yaptırılmış olan “Markalaşma yolunda Side – Manavgat Müşteri Analizi” araştırmasının 2008 yılında da tekrar edilerek Side – Manavgat Bölgesinin markalaşması yolunda yapılacak olan girişimlerin devam etmesi için bir Protokol imzalandı.


Protokol uyarınca Ağustos – Eylül ve Ekim 2008 döneminde Side – Manavgat Bölgesinde faaliyet gösteren tatil köyleri ve Otellerinde gerçekleştirilen anket çalışmasına ait sonuçların analiz edilerek bir bülten halinde turizm işletmeleri yöneticilerine ve gerekli yerlere sunulması amacı ile dağıtımına başlandı.

Bu veriler ile bölge için oluşturulması planlanan marka ve imaja katkı sağlayacak unsurların belirlenmesi amaçlanıyor.Aynı anda öncelikle ele alınması gereken sorunların neler olduğu belirlenerek çözüm geliştirilmesi hedeflenecek.Bu analizlerin sonuçları 20 Kasım 2008 Perşembe günü Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda bir toplantı ile kamuoyuna duyurulacak.

Side Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Cengiz Haydar BARUT konu ile ilgili yaptığı açıklamada;Dernek olarak bölgeye fayda sağlayacak olan her türlü çalışmaya destek olmaya devam edeceklerini ve bu kapsamda geçmiş dönemlerde de Side – Manavgat Bölgesi nin iyileştirilmesi ve tanıtımı konusunda uluslar arası girişimlerde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Barut,yapılan bu anket analizi sonuçlarına göre alınacak önlemlerde tüm bölgenin iyileştirme çabalarına hassasiyet göstereceğine ve Side Manavgat'ın markalaşması yolunda kısa zamanda başarıya ulaşacağına inandığını ifade etti.
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21