• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

SEYAHAT TERZİHANESİ İSTANBUL'DA

SEYAHAT TERZİHANESİ İSTANBUL'DA
Kişiye özel tatil uzmanı ve “Seyahat Terzihanesi” Bradipo Travel Designer,23 Ekim 2008, Perşembe günü dünyadaki 20., İtalya dışındaki 5. şubesi olan İstanbul Nişantaşı Butiği'ni bir kokteylle hizmete açtı.

FATİH ARDIÇ-TURİZMİN SESİ


Dünyanın çok özel noktalarında benzersiz tecrübeler yaşamak isteyen seçkin müşterilere hizmet vermek için kurulan Bradipo Travel Designer, müşterinin hayallerini kavrar, biçimlendirir, ölçülendirir ve bir terzi titizliği ile bütün yolculukları benzersiz ve unutulmaz tasarımlara dönüştürür.

Gezginler, tüm beklentilerinin tatmin edilmesi, yapacağı yolculuğun yerel tatlarını ve büyüsünü önceden hissetmesi ve en yüksek seviyede kişiye özel servis alabilmesi için Bradipo Butikleri'nin şık ve prestijli ortamlarında ağırlanırlar. Gezginleri karşılayan uzman tatil danışmanları, terziler gibi, müşterilerinin en derin arzularını dikkatle dinleyip onlara tüm beklentilerinin üstünde bir seyahat garanti eder.

Bradipo Travel Designer, büyük bir özenle, seyahatin her anında müşterilerinin yanında: öncesinde, seyahat süresince ve sonrasında.İtalya sınırları dışında açılan 5., dünyadaki 20. Bradipo Travel Designer Boutique'i olan İstanbul Butiği, farklı tatil anlayışı ile Türk Turizm sektöründe özel bir konuma sahip olmayı hedefliyor.

Şu anda Bradipo Travel Boutique'leri Italya'da; Milano, Roma, Floransa, Modena, Reggio Emilia, Torino, Treviso, Padova, Monza, Napoli, Verona, Parma, Cenova, Brescia ve Trieste'de var. Italya dışında ise Monte Carlo, Munih, Madrid ve Paris'te. Önümüzdeki aylarda Italya'da Bolonya, Varese ve Bari'de, Italya dışında ise Barselona, Londra, Cidde, Bükreş, Kiev ve Tel Aviv'de yeni Boutique'ler açılıyor. 2009'da Sao Paulo, Hindistan, Singapur ve Amerika'yla devam ediyor.

Amaç, 2011'e kadar 60 Boutique'e ulaşarak ulusal networku ve dünya çapında başlıca metropolleri tamamlamak. Bradipo Travel Designer, çalışma zihniyeti, konumu ve verdiği tüm servislerde kaliteye verdigi önemle, uluslararası gelişim tutkulu projesine tüm bağlığıyla devam ediyor.

Bradipo Travel Designer Kurucu Ortak ve İş Geliştirme Sorumlusu Giorgio Kindinis:«İlk defa doğu ve batı arasında bir köprü oluşturan, büyük bir ekonomik gelişim süreci yaşayan ve gelişmeye devam ederek Avrupa'ya her geçen gün daha fazla yaklaşan bir ülkeyle işbirliğine giriyoruz. Bu nedenle İstanbul Butik'in açılışı, şirketimizin gelişimi açısından tarihi bir gün.

Zengin tarihi, kültürü ve gelenekleriyle; doğu ve batının ortak meyvesi olan bir toplumla bütünleşiyoruz. Türkiye gibi esaslı, dinamik ve sunduğumuz hizmet modelini ilgiyle karşılayacak olan bir ülkeye, felsefemizi ve kişiye özel tatil tasarlama kapasitemizi taşımak istiyoruz.Her zaman mükemmel ve en yüksek seviyede tuttuğumuz seyahat tasarlama kabiliyetimizi, Türkler gibi dikkatli ve detaycı müşterilerin gereksinimlerine cevap verecek şekilde organize ettik.

Bradipo Butikler, uzman tatil danışmanlarının tamamen odaklandıkları ve farklı yolculuk organizasyonlarına verdikleri profesyonel destek ile zarif ve farklı satış tecrübesini memnuniyete dönüştürüyor: Kusursuz seyahat planları, maceraperest gezi hedefleri, hafta sonlarına yönelik sıra dışı kişisel bakım programları, kültür yolculukları ve çok daha fazlası...


Tüm enerjimizi uluslararası pazarlara yoğunlaştırarak daha büyük hedeflerle yola devam etmek istiyoruz: 2011'e kadar işleyen 60 Butik…
Bu nedenle, İstanbul Butiği, büyük adımlarla ilerleyen uluslararası bir gelişimin yeni ve önemli parçası olarak açtık.
Türkiye ve İstanbul'a İtalyan gustosu ve teknik bilgisini taşımayı arzularken, otantik ve seçkin duygu arayışında olan Türk gezginlerinin referans noktası olmayı vaat ediyoruz».

Bradipo Travel Designer İstanbul Butik Kurucu Ortağı Ali Onaran'ın Açıklaması: «Bradipo Travel Designer'ın Paris, Madrid, Münih ve Monte Carlo'dan sonra, İstanbul'un en mutena semti olan Nişantaşı'nda bir butik açması nedeniyle çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.


İş hayatımın son 10 yılını, turizm sektöründe yüksek kalitede servis bekleyen bir müşteri kitlesine tur programları sunarak geçirdim. Bu nedenle, Bradipo Seyahat Terzihanesi'nin bana sunduğu bu ortaklık beni gerçekten heyecanlandırdığı için projeyi kabul etmiş bulunuyorum.


Yeni Bradipo Butik'in İstanbul'da açılması, Türk Turizmi adına önemli bir gelişme. ''Terzi Ürünü'' olarak adlandırılan bu proje ile meraklı, ilgili ve detaylara önem veren gezginlerin isteklerini yerine getirerek, onlara tamamen arzu ettikleri gibi bir farklı bir seyahat sunacağımızdan eminim»

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21