• BIST 12385.61
  • Altın 7015.68
  • Dolar 44.2177
  • Euro 51.2117
  • İzmir 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 18 °C
  • Ankara 15 °C
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu

Sektör Profesyonelleri de “Etstur” Dedi

Sektör Profesyonelleri de “Etstur” Dedi
Türk Turizmine Yön Verenlerin ödüllerildiği ''Quality Management Awards 2014''te Ets Grup, Etstur &Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy & Maxx Royal Belek Golf Resort ile toplam 4 ödülün sahibi oldu
TURİZMİN SESİ

Türk turizmini en iyi yönetenlerin ödüllendirildiği ''Quality Management Awards 2014''te Ets Grup’a ödül yağdı. Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy turizme katkılarından dolayı ödül alırken Etstur hem “En İyi İç Turizm Şirketi” hem de “Turizmde Kalite” ödüllerine layık görüldü. Mehmet Ersoy ve Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek ödüllerini bizzat aldılar. Lüks otel kategorisinde ise Maxx Royal Belek Golf Resort gecenin ödül alanıydı. 
 
mehmet-ersoy,-maxx-royal-belek-golf-resort,etstur,quality-management-awards-2014,3.jpg
 
Yüksek katılımlı anketler sonucunda birincilerin belirlendiği ve Türk turizm sektörünün önde gelen ödüllerinden olan QM Awards “En İyi”leri ödüllendirmeye devam ediyor.Profesyonel Otel Yöneticileri Dermeği'nin resmi yayını olan GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından Türk turizmine katma değer sağlamak üzere bu yıl 5.si gerçekleştirilen ''Quality Management Awards 2014'' ödülleri düzenlenen özel gala gecesiyle sahiplerini buldu.1991 yılında Mehmet Ersoy tarafından kurulan Etstur, Türk turizminde önemli bir kilometre taşı oldu. Kuruluşundan itibaren hızlı şekilde büyüyerek yurt içi organize seyahat sektöründe ilkleri gerçekleştiren tur operatörü şirket, vizyoner yapısı ile de birçok ilke imza attı.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21