• BIST 12385.61
  • Altın 6786.65
  • Dolar 43.4792
  • Euro 51.5667
  • İzmir 0 °C
  • İstanbul 3 °C
  • Antalya 5 °C
  • Ankara -9 °C
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu

SABANCI BAHARI’NDA 30 BİN KİŞİ

SABANCI BAHARI’NDA 30 BİN KİŞİ
Sabancı Holding tarafından gerçekleştirilen Sabancı Baharı'nın dördüncü durağı Erciyes Üniversitesi oldu
TURİZMİN SESİ
Sabancı Baharı'na katılan öğrenciler gündüz düzenlenen çeşitli atölyelere katılırken, akşam da Mazhar-Fuat-Özkan konseri ile eğlendiler. Yaklaşık 30.000 kişinin katıldığı konser Erciyes Üniversitesi öğrencilerinin coşkulu eğlencelerine sahne oldu.

Üniversitelerde düzenlenen diğer festivallerden farklı olarak Sabancı Baharı, öğrenciler tarafından sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinde tasarlanan bir festival olmuştur. Öğrencilerin seçimine göre belirlenen gündüz aktivitelerinde Çikolata Atölyesi, El Sanatları Atölyesi, Tasarım Atölyesi, Müzik Atölyesi, Karaoke, Kariyer Avı, Pro Evolution Soccer (PES), Guitar Hero, Nintendo Wii gibi eğlenceli oyunlar ile öğrenciler farklı bir gün geçirdiler.

Sabancı Baharı Kayseri'den sonra son olarak 23 Mayıs'ta Sabancı Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek. Tüm üniversite öğrencilerine açık ve ücretsiz olan Sabancı Baharı'nın son durağında da MFÖ konser verecek.
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21