• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Prontotour, 365 gün erken rezervasyon fırsatıyla dünyanın kapılarını aralıyor

Prontotour, 365 gün erken rezervasyon fırsatıyla dünyanın kapılarını aralıyor
Lider tur operatörü Prontotour, 365 gün erken rezervasyon fırsatıyla Kurban Bayramı tatilini farklı coğrafyalarda farklı kültürleri keşfederek geçirmek isteyenlere dünyanın kapılarını açıyor

TURİZMİN SESİ


Seyahat trendlerini belirleyen Prontotour, Kurban Bayramı tatili için hala karar veremeyenlere ve tatil fırsatını son güne bırakanlara 12 ay erken rezervasyon fırsatı sunuyor. İtalya’dan, İspanya’ya, Orta Avrupa’dan Balkanlar’a, Benelüks ülkelerinden, Fransa’ya, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünyanın en özel seyahat noktaları ve alternatif vizesiz destinasyonlar unutulmaz bir yaz tatili geçirmek isteyenleri bekliyor. Ayrıca yurtiçi turları kapsamında özel seçenekler de bayram tatili alternatifleri arasında yer alıyor.   

Seyahatseverlerin Gözdesi: İtalya 
İtalya, Türkiye’de yaşayan seyahatseverlerin tatil için tercih ettikleri ülkelerin başında geliyor. Tarih, kültür ve sanatı harmanlayan şehirleri, muhteşem doğası ve eşsiz gurme lezzetleri İtalya’yı bir cazibe merkezi haline getiriyor. Seyahatseverler, Prontotour’un İtalya turlarıyla Roma, Milano, Napoli, Bologna, Floransa ve Venedik gibi şehirlerde tarih ve sanatın ahengiyle büyüleniyor. İtalya turları 199 €’dan başlıyor. 

Büyülü Bir Masal: İspanya
Kendine has kültürü, mimarisi, kadim tarihi ile İspanya, unutulmaz bir yaz tatili vadediyor. Geçmişten günümüze farklı kültürlerin oluşturduğu muhteşem sentezi hala koruyabilen tarihi dokusu ile Madrid, Barselona, Valencia ve Bilbao hafızanızda silinmeyen izler bırakacak. Ayrıca gezginler Endülüs şehirlerinde tarihin izlerini sürerken Flamenko eşliğinde İspanyol ateşini iliklerinde hissediyor. Prontotour’un İspanya turları 299 €’dan başlıyor. 

Tarih ve Sanatın Merkezi: Orta Avrupa 
Seyahatseverler, yaz tatilinde Orta Avrupa turlarıyla Viyana, Prag ve Budapeşte’nin romantik sokaklarını keşfediyor. Görkemli kaleleri, sarayları ve köprüleriyle Avrupa mimarisinin en güzel örnekleri arasında benzersiz fotoğraflar çekilirken, ünlü besteci Mozart’ın eserleri kulaklarınızda çınlıyor. Budapeşte’de folklorik Çigan Gecesi’ne katılıp lezzetli yemekler eşliğinde eğlencenin dibine vurabilirsiniz. Prontotour’un Orta Avrupa turları 239 €’dan başlıyor.    

Eğlence ve Romantizmi Tercih Edenlere: Benelüks ve Paris 
Dolu dolu bir yaz tatili isteyenler Benelüks ülkeleri ve Fransa turlarıyla tarih, sanat ve gurme lezzetleri keşfediyor. Seyahat tutkunları eğlencenin merkezi Amsterdam’ın renkli gece hayatını deneyimlerken Paris’in romantizminin keyfini çıkaracak. Prontotour’un unutulmaz anılar biriktireceğiniz Benelüks ve Paris turları  399€’dan başlıyor. 

Vize ile Vakit Kaybetmek İstemeyenlere 
Prontotour vize ile vakit kaybetmek istemeyenlere de benzersiz yaz tatili önerileri sunuyor. Hem vizesiz hem yakın olsun diyen seyahatseverlere muhteşem doğası ve Osmanlı İmparatorluğu’ndan kalma tarihi eserleri ile Saraybosna, Üsküp, Ohrid, Belgrad’ın yer aldığı Balkan turları alternatif oluyor. Deniz tatili yapmak isteyenlere, mavinin en güzel tonlarını sunan gemi ile Yunan Adaları turları ya da daha farklı bir yakın coğrafya tercih edenlere kültürleri buluşturan Beyrut yine Prontotour’un vizesiz turları arasında yer alıyor. Masalı gerçekle buluşturan Fas ve daha yakın bir alternatif arayanlara Ukrayna da vizesiz turlar kapsamında seyahat tutkunlarını bekliyor. Prontotour’un vizesiz turları 259€’dan başlıyor. 

Egzotik ve Uzak Rotalar
Daha egzotik ve uzak ülkeleri tercih edenler Phuket, Bangkok, Pattaya, Tayland gibi Uzak Doğu turları ya da New York, Los Angeles, Las Vegas, Orlando, San Francisco, Miami ve Bahamaları kapsayan Amerika turlarını tercih ediyor. Latin rüzgarını hissetmek isteyenlere Güney Amerika turları, mistik atmosferi ve gurme lezzetleriyle farklı bir seyahat deneyim yaşamak isteyenlere Hindistan turları alternatif oluyor. 

Yurtiçinde Kültür Turları 
Prontotour, yurtiçinde de özel destinasyonlara düzenlediği konsept turlarıyla gezginleri Ege, Akdeniz ve Anadolu’nun muhteşem coğrafyası ve kültür mirasıyla buluşturuyor. Asırlardır medeniyetlerin buluşma noktası olan Anadolu’nun kadim kültürünü keşfetmek isteyenlere Eskişehir ve Kapadokya, muhteşem doğası, kendine has sıcak insanları ve gurme lezzetleriyle Batı ve Doğu Karadeniz, mavinin en güzel tonları, Helenistik dönemden günümüze kalan eserleri, Ege ve Akdeniz mutfağının en güzel örnekleriyle kralların ülkesi Likya turu bayram tatilini yurtiçinde geçirmek isteyenleri bekliyor. Prontotour’un yurtiçi kültür turları 125 TL’den başlıyor.87’den fazla ülkeye tur düzenleyen Prontotour, seyahatseverlere farklı kültürlerin ve coğrafyaların kapılarını açıyor. 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21