• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

Otel Büyükada Resort&Spa, Beltur'un kalitesi ve güvencesi ile hizmet veriyor 

Otel Büyükada Resort&Spa, Beltur'un kalitesi ve güvencesi ile hizmet veriyor 
Büyükada'nın en güzel yerlerinden birinde yer alan Otel Büyükada Resort&Spa, Beltur'un yeni hizmeti olarak kapılarını açtı

TURİZMİN SESİ


Otel, konuklarına eşsiz bir deniz manzarası, konforlu odalar, zengin bir kahvaltı ve spa imkanları sunuyor. Otel, aynı zamanda toplantı, seminer, düğün ve özel etkinlikler için de ideal bir mekan. Otel Büyükada Resort&Spa, Beltur'un kalitesi ve güvencesi ile hizmet veriyor. Otelde 26 1+1 Deniz Manzaralı ve Teraslı Oda,  30 adet 1+0 Bahçe ve Kısmi Deniz Manzaralı Oda ve  2 Adet Engelli Odası ile toplamda 58 oda bulunuyor.

 

Odaların hepsi modern bir şekilde dekore edilmiş ve ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konforu sağlıyor. Odalarda klima, minibar, televizyon, telefon, saç kurutma makinesi, ücretsiz wi-fi ve oda servisi gibi olanaklar mevcut.

otel-buyukada-resortspa-beltur.jpgOtel Büyükada Resort & SPA Beltur, Büyükada'nın merkezine yakın, doğa ile denizin kucaklaştığı bir konumda bulunmaktadır. Otel, 58 odası, deniz manzaralı restoranı, snack barı, 800 mt uzunluğundaki plajı, havuzu, açık ve kapalı spor alanları, SPA'sı, çocuk oyun alanı, amfi tiyatrosu, organizasyon alanı, toplantı ve etkinlik salonu ile misafirlerine 12 ay boyunca kesintisiz bir hizmet sunmaktadır.

otel-buyukada-resortspa-beltur-001.jpg

Otel  Büyükada Resort & SPA Beltur, misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmak için Restoran, Snack Bar, Kafe, Dondurma, Spa ve Spor Salonu, Toplantı Odası, Amfi Tiyatro, Çocuk Parkı, Plaj ve Açık Havuz gibi olanaklarla donatılmıştır. 24 saat açık resepsiyon, oda servisi, kuru temizleme ve çamaşır yıkama servisi gibi imkanlarla da tüm ihtiyaçlara yanıt veriyor. Otelin restoranında ise Türk ve Dünya mutfağının seçkin lezzetlerini deneyimli şeflerin elinden tadabilirsiniz.Otelin en büyük avantajı ise muhteşem bir deniz manzarasına sahip olması. Otelin balkonlu odalarından veya terasından Büyükada'nın eşsiz güzelliğini seyredebilirsiniz. Otelin bahçesinde ise yemyeşil bir doğa içinde dinlenebilir, havuzun veya jakuzinin keyfini çıkarabilirsiniz.

otel-buyukada-resortspa-beltur-002.jpg

Otel Büyükada Resort&Spa, konuklarına zengin bir kahvaltı servisi yapıyor. Otelin restoranında Türk ve dünya mutfağından lezzetli yemekler bulabilirsiniz. Otelin barında ise günün yorgunluğunu atabileceğiniz içecekler ve atıştırmalıklar mevcut.

otel-buyukada-resortspa-beltur-003.jpgOtelin spa merkezi ise rahatlamak ve yenilenmek isteyenler için ideal bir seçenek. Spa merkezinde Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj odaları ve fitness salonu gibi hizmetler sunuluyor. Spa merkezi profesyonel bir ekip tarafından işletiliyor ve hijyen kurallarına uyuluyor.

otel-buyukada-resortspa-beltur-005.jpg

Otel Büyükada Resort&Spa, iş veya eğlence amaçlı seyahat edenler için de uygun bir konumda bulunuyor. Otel, iskeleye 10 dakika yürüme mesafesinde olup, adanın merkezine kolayca ulaşabilirsiniz. Otelde ayrıca toplantı salonu, seminer salonu, düğün salonu ve özel etkinlik salonu gibi alanlar da bulunuyor. Bu alanlar modern bir şekilde donatılmış ve ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü teknik ekipman sağlanmış.

otel-buyukada-resortspa-beltur-004.jpgOtel Büyükada Resort&Spa, Beltur'un yeni hizmeti olarak siz değerli konuklarını bekliyor. Bu otelde unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Otelin web sitesi www.otelbuyukada.com adresinden yada 0216 222 28 28 daha fazla bilgi alabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21