• BIST 13662.75
  • Altın 6453.14
  • Dolar 45.8888
  • Euro 53.1937
  • İzmir 18 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Antalya 22 °C
  • Ankara 13 °C
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu

NOSTALJİ OTOLARI DÜNYA TURUNDA

NOSTALJİ OTOLARI DÜNYA TURUNDA
Klasik otomobil tutkunu 52 kişi, 'nostalji' için çıktıkları Dünya turunda Türkiye'ye de uğradı!

TURİZMİN SESİ


En eskisi 82 yıllık 25 araçla Hollanda'dan yola çıkan klasik otomobil tutkunu 52 kişi, Beypazarı'na geldi. İnözü Vadisi'nde mola veren grubun sözcüsü Gerhard Mestemaker, Hollanda'dan yola çıktıklarını,Türkiye'den sonra İran ve Hindistan'dan Nepal'e geçmeyi planladıklarını kaydetti.

Edirne'den Türkiye'ye girip, İstanbul'a geldiklerini burada bir süre kaldıktan sonra Beypazarı'na ulaştıklarını belirten Mestemaker, "Bir dünya turu düzenleyerek klasik otomobil tutkunlarını bir araya getirmek istedik. Hollanda, Fransa ve Belçika'yı gezdik.

Edirne'den Türkiye'ye girdikten sonra bir süre İstanbul'da konakladık. Buradan Hindistan ve Nepal'e geçmeyi planlıyoruz. Nostaljik araçlarla toplam 15 bin 750 kilometre yol geçeceğiz. Bu sayede birçok ülkeyi de ziyaret etmiş olacağız" dedi.

Gittikleri yerlerde kendilerine ilgi gösterildiğini kaydeden Gerhard Mestemaker, Beypazarı'nda da iyi karşılandıklarını söyledi. Mestemaker, kullandıkları araçlar içinde en eskisinin 1926 model Bentley-Speed Six, en yenisinin de 1939 model BMW marka bir otomobil olduğunu söyledi. Gruptakiler, İnözü Vadisi'nde yemek yedikten sonra bölgeden ayrıldı.


Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21