• BIST 12385.61
  • Altın 6786.65
  • Dolar 43.4792
  • Euro 51.5667
  • İzmir 0 °C
  • İstanbul 3 °C
  • Antalya 5 °C
  • Ankara -9 °C
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu

MAHKEME CEZASI 4 SAAT AŞÇILIK

MAHKEME CEZASI 4 SAAT AŞÇILIK
Muğla'da yaşayan Recep Demircan (42), eşi Gülnur Demircan'ı (29) "darp ettiği" gerekçesiyle hakkında açılan dava sonunda 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

TURİZMİN SESİ


Mahkeme cezayı "Denetimli serbestlik" uygulaması kapsamında kamu kurumunda 3 ay boyunca günde 4 saat çalışma cezasına çevirdi.
Eşini darp ettiği iddiasıyla hapis cezası alan Recep Demircan, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü'nün Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı protokol kapsamında Muğla merkez Turgut Reis Lisesi pansiyonunda aşçılık yapmaya başladı. 3 ay boyunca lisede görev yapacak olan Demircan, "Cezaevine konulmadığım için şanslıyım.

 Burada günde 4 saat çalışıyorum. Öğleden sonra ise kendi işimi yapıyorum. Ancak eşime dayak attığım için hiç pişman değilim. Para bitti, aşk bitti. Param bittiği için beni hor görmeye başlamıştı. 4 yıllık evliyiz. Param bittiği için beni terk edeceğini söyledi. Ben de dövdüm. Bugün aynı olay olsa, yine yaparım. Bundan sonra onunla birlikte olmam. Zaten boşanma davası açtım" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21