• BIST 12385.61
  • Altın 6786.65
  • Dolar 43.4792
  • Euro 51.5667
  • İzmir 0 °C
  • İstanbul 3 °C
  • Antalya 5 °C
  • Ankara -9 °C
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu

MAĞRİPLİ’YE ÜSTÜN HİZMET MADALYASI

MAĞRİPLİ’YE ÜSTÜN HİZMET MADALYASI
National Holding ortaklarından Dr. Kenan Mağripli, Türkiye-Avusturya arasındaki ilişkilerin gelişmesindeki katkıları nedeniyle, Avusturya Devleti'nin “Altın Üstün Hizmet Madalyası” ile onurlandırıldı.

TURİZMİN SESİ


Mağripli'ye ödülü, Avusturya Başkonsolosluğu'nda gerçekleştirilen bir törende verildi.Aynı zamanda Umman Fahri Büyükelçisi unvanına sahip olan Dr. Mağripli, Viyana Üniversitesinde Siyasal Bilgiler Doktorası ve Turizm İşletme Masterı yaptıktan ve eşi Sylvia Mağripli'yle 70'li yıllarda Türkiye' e döndü.

Türkiye ve Avusturya arasındaki Turizm hareketlerinin öncülüğünü yapan Dr. Mağripli, turizm alanında ilk Türk-Avusturya müşterek yatırımı olan 1200 yataklı Ephesus Princess otel yatırımını gerçekleştirdi. Dr. Mağripli'nin bu girişimini Viyana'daki diğer yatırım ve ortaklıklarla iki ülke arasındaki ticari ve kültürel faaliyetler takip etti.

Mağripli'ye “Altın Üstün Hizmet Madalyası”nın 40 yılı aşkın süre devam ettirdiği girişimciliği ve ülkelerin evrensel ilkelerine gösterdiği tutkudan dolayı verildiği belirtiliyor.

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21