• BIST 10400.48
  • Altın 2408.439
  • Dolar 32.2295
  • Euro 34.9474
  • İzmir 22 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Antalya 22 °C
  • Ankara 15 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 

LİDERLİĞİN KUTSAL KİTABI

LİDERLİĞİN KUTSAL KİTABI
Ericson firmasının düzenlendiği bir zirvede Nasuh Mahruki son konuşmacı oldu
TURİZMİN SESİ
Turizmden-Ekonominin her alan sektörüne, Politikadan-Spora, Sanat dünyasından-Akedemiye, Öğrencilerden-Memurlara, Askerden- Polislere, her insanın hiçbir zaman yanında eksik etmiyeceği kutsal liderlik kitabı, başarılı, sağlıklı, mutlu, kendine güven duyan insanın, insan olmanın şifresini çözen anahtarı. Şerefe kalkan kadehin bir yudumda fondip yuvarlanması gibi, kitabı okumaya başlayınca son sayfasını görmem gün içinde iki basın toplantısını ve bir öğün yemek yememi unutturdu.

Ericson firmasının düzenlendiği bir zirvede Nasuh Mahruki son konuşmacı idi. Konuşmasını dinlemek için salona girdiğimde alışılmışın dışında son saatlerde katılımcıların azalması yerine büyük bir dinleyici grub salonu terk etmemiş ayrılmamışlardı. Akut ve dağ spor başarılarının haberleri esnasında TV de konuşmalarının haricinde ilk defa dinliyecektim.
Biz gazetecilerin yanımızdan eksik etmediği ses kaydedicisini ( Receiver) konuşmasının büyüsüne kapılıp geç açmam nedeniyle her kelimesi değer olan sunuyu eksik aldım. Bitiminde yanına giderek sunusunu flashdiske kaydı alabilirmiyim sorusuna, daha kapsamlı “KENDİ EVEREST'İNİZE TIRMANIN” kitabını gönderebileceği cevabını aldım. Beklediğimden daha kısa zamanda elime ulaşan kitabı açtım, bir solukta okudum ve son sayfasına geldiğimde bittiğini fark ettim. Bu kadar lezzetli olabilirdi… Yeni okunan haber, kişi için tazeliğini korur. 4. Baskısında haberdar olmam, kaçırmış zamana rağmen, fırsatı yakalayabilmenin telafisi ile sizlerde yetişebilirsiniz.

Bireysel ve kurumsal gelişimin insan olmanın değerlerini altın tepsiyle önünüze sunan yaşamdan keyif alan, sağlıklı, mutlu insan olmanın başarıya giderek istediklerinizi elde etme pusulası olacak. Yüreğinizin aküsünü cesaretle dolduracak zorluklara risklere karşı koyan değil onlarla dans ederek kontrolunuza alabileceğiniz yol haritası olacak.

Yaşanan tecrübelerle olağanüstü güven güçleri kazanarak, bilgilerin birikimlerin sonucu yazılan altın öğretiler zengini bu kitap, pay oranı nisbetinde her Türkün, Türkiye'yi dünya platformda ön plana çıkaracak dünya liderliğine her alanda taşıyabilmek için, okunması gerek ve elzemdir. Öğütler yerine, size başarıyı ilham eden, size bulduran şifre çözücüleri elde edeceksiniz yüreğinizde soylu bir cesaret olgusu güven duygusuna sahip olacaksınız. Yaşam sürecinde yıllar altında ezilen değil yönlendirmeyi yeteneklerinizi keşfedip geliştirerek olumlu olarak yıllarınıza şekil vermeyi öğreneceksiniz.

Toplum içindeki payınıza düşen geçmiş yaşam özetinizin geride bırakarak yeni bir hayata başlayıp başarı dallarında yükselecek ve toplumun faydalı birer mensubu olacaksınız. Fırsatları kullanan sizin yaşamınıza yön verecek ilke ve değerlerinizi keşfederek onları kişisel bütünlüğünüzü yüreklerinizi geliştirerek duygu düşünce ve davranışlarda dengede tutarak kendi ilişkilerinizi geliştireceksiniz. Yaşamın risklerinden kaçarak savunma mekanizmanızın içine girerek değil kontrol altına alarak inisiyatifi kendi elinizde tutmayı öğreten kitap. Değerli gidilecek yerlerin zirvelerin kestirmeleri olmadığını ve başarmanın bir asanaörü olmadığını basamakları birer birer çıkarak mutlu gülümsemelerle geçmişi hazmederek haz içinde başarı olgunu olacaksınız.

Kazananların asla vazgeçmiyeceği duygularıyla, kan damarlarınızdan aşılanacaksınız ve hücrelerinizde çiçekler açacak gençleşeceksiniz kendinize cesaretinize güveneceksiniz Beklenti duyduğunuz yarınlara daha iyi bakacak beklediğiniz yanlış duraklardan ayrılarak hayat- yaşam yolculuğunda doğru vasıtalara bineceksiniz. Her cümlesi her kelimesi değer olan kitabın önemli satırların altını çizmeye kalkmayın boş yere kitabı karalamış olursunuz. Kan damarlarınıza aldığınız liderlik aşısı ile kendinizin efendisi kendinizin lideri olacak yeni yaşama merhaba diyeceksiniz.
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21