• BIST 10759.56
  • Altın 6222.13
  • Dolar 49.9259
  • Euro 55.7152
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Antalya 24 °C
  • Ankara 16 °C
  • GlobeMeets Beşinci Buluşmasının Tarihlerini Açıkladı
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • GlobeMeets Beşinci Buluşmasının Tarihlerini Açıkladı
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı

KIRGIZ HEYETİ BAŞAKŞEHİR’DE

KIRGIZ HEYETİ BAŞAKŞEHİR’DE
Kırgız heyeti; Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı ziyaret etti
TURİZMİN SESİ-Attila Güvenç

Kırgızistan'dan gelen,Belediye başkanları, meclis başkanları, gazeteciler, müdürler ve danışmanlara kadar bir çok yetkilinin yer aldığı Kırgız heyeti; Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı ziyaret ederek birçok konuda görüşmelerde bulundular.

Kırgızistan'dan gelen 30 kişilik heyette: Bişkek, Nookat, Djelal Abad, Kant, Kara Balta, Karakol, Kyzly-Kiya, Nooken, Naryn, Panfilov, Sulyukta, Talas, Kadamjaiskii, Taşkömür, Uzgen, Maylı, Karakul, Karasu, Çolpon gibi kent yönetimlerinden görevliler de yer aldı. Başkan Mevlüt Uysal ve heyet birlikte iki ülke arasındaki yerel yönetimler ve işleyişleri hakkında görüş alışverişinde bulundular. Başakşehir ilçesinde ki yerel yönetim çalışmalarını değerlendirdiklerini söyleyen Kırgız heyet; Başkan Mevlüt Uysal'a yaptıkları çalışmaları detayları ile sordular.

Kırgızistanheyeti, Mevlüt Uysal'a koç boynuzundan yapılan koç figürü ve sığır derisinden yapılan bir tablo hediye ederek ülkelerine davet etti.Yerel yönetimlerin çalışmalarını Bahçeşehir Mahallesi'ni gezerek inceleyen ve ardından bölgede yapılan çalışmalar hakkında yerinde bilgiler alan heyete bölgenin sosyo-ekonomik durumu hakkında ayrıntılı bilgiler verildi ve yerel yönetimler bazında iki belediyenin örnek alabileceği noktalar üzerinde duruldu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21