• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

KEY SAHİPLERİNE HEY’den TATİL ÖNERİLERİ

KEY SAHİPLERİNE HEY’den TATİL ÖNERİLERİ
Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesaplarının Temmuz ayında ödeneceğinin açıklanması hak sahiplerini sevindirirken, Hey Travel Trends Turizm Grubu Başkanı Necati Çalışkan'dan ilginç bir öneri geldi.

Gündemin yoğunluğuna dikkat çeken Çalışkan, hak sahiplerine, “KEY'inizi aldıktan sonra, bu yoğun gündemden biraz kurtulup, kafanızı da dinlemek için tatile çıkın” diye sesleniyor.

Tatilin lüks değil hak olduğuna vurgu yapan Çalışkan, tatilin, dinlenmek ve enerji toplamak açısından insan sağlığına büyük yararları olduğunu belirterek, “Uzmanlar, çalışanların tatil ve dinlenmeye ihtiyacı olduğunu her fırsatta söylüyor.

Ortalama süreyi kapsayan bir tatil, çalışanların başarılarını arttırıyor. Hey Travel Trends olarak, bu gerçekten hareketle, birkaç seçenekli tatil paketleri hazırladık. Uzun tatil sonrası iş ortamına kolay uyum sağlayamayanlar için kısa, uyum konusunda sorunu olmayanlara da normal süreli tatil paketimiz var.”

Çalışkan, deniz, kum, güneşi tercih edenler için hazırladıkları ve KEY ödemelerine uygun pakette tatilciyi rahat ettirecek tüm ayrıntıların düşünüldüğünü belirterek, şu bilgileri veriyor:

“Denizlerin masmavi, ak köpüklü dünyasına dalıp, kumların üstündeki şezlonga uzanıp tatilin keyfini çıkarmak isteyenlere Bodrum Mavi Kumsal'da tam pansiyon kişi başı 85 YTL, Marmaris Green Platan Hotel'de herşey dahil 140 YTL ve Çeşme Pırıl Hotel'de ise herşey dahil 130 YTL'den konaklama imkanı sunuyoruz. Şehir hayatının yorduğu misafirlerimize 'Bırakın kendinizi, gezsin!' diyoruz…”

Hey Travel Trends'in tatilde doğayla başbaşa kalıp, yeşilin her tonunun keyfine varmak isteyenlere yönelik birçok kültür turları olduğunu anımsatan Çalışkan, bunlardan otobüsle 2 günlük Batı Karadeniz turu hakkında şunları söylüyor:

“Misafirlerimiz Safranbolu, Yörük Köyü ve Amasra'nın doğal-kültürel yönlerini içlerine sindirerek geziyor.

Adapazarı-Bolu-Gerede-Karabük güzergâhından UNESCO tarafından dünya kültür miras listesine alınan Safranbolu'ya hareketle başlayan gezide, Hıdırlık Tepesi, orman ve dağ manzaralı Karadeniz yolları ile Bartın Çayı görülüyor.

Abant Gölü kenarında da fotoğraf molası veriliyor. Ören yeri, müze girişi ve mini golf turnuvası için rezervasyon sırasında misafirlerimizden fatura karşılığı 25 YTL alıp, üstelik bu tutarları da taksitle ödeme kapsamına dâhil ediyoruz. Turda fiyatımız 2 kişilik odalarda kişi başı 129 YTL'den başlıyor.”

Hey Travel Trends Kıbrıs Bölümü Sorumlusu Coşkun Odabaş ise nüfus cüzdanı ve harç pulu ödenmeden gidilmesinden dolayı KEY hak sahiplerine Kıbrıs'ı öneriyor.

“Kıbrıs'a seyahatini organize ettiğimiz misafirlerimize, bölgenin tarihi yerlerini gezdirip, muhteşem denizinde yüzme ve zengin mutfağını tanıma imkanları sunuyoruz” diyen Odabaş şunları söylüyor:

“Ercan Havalimanı'na indiklerinde, kendilerine ekstra alabilecekleri turları içeren bir dosya sunuyoruz. Bu bilgi dosyaların içinde Kıbrıs'ın 9 bin yıllık tarihinden adanın önemli turistik merkezlerine, doğal güzelliklerinden yerel tatlarına kadar geniş bilgiler bulunuyor.

Tatilcilere bu muhteşem güzellikleri görmeden dönmemelerini öneriyoruz.”

Tatilcilerin yer ayırtmak için acele etmeleri gerektiğini anımsatan Odabaş, “Kıbrıs'a yönelik taleplerin tümünü Türkiye'den KKTC'ye uçuşu olan her noktadan karşılıyoruz.

Hey Travel Trends olarak 2008 yaz sezonunda Pegasus ve KTHY ile yaptığımız garantili koltuk anlaşmalarından dolayı uygun fiyat garantisi verebiliyoruz” diyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21