• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

JOLLY TUR'DAN BAYRAM FIRSATLARI

JOLLY TUR'DAN BAYRAM FIRSATLARI
Türkiye'nin en köklü tur operatörlerinden Jolly Tur, uygun fiyatlı yurt dışı turları ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Avrupa'nın dört bir köşesine, çocuklarınızın da hoşuna gidecek tatil rotaları sunuyor.

TURİZMİN SESİ


Türkiye'nin en büyük tur operatörlerinden Jolly Tur'un organize ettiği 29 Ekim'e özel yurt dışı turlarıyla 299 Euro'dan başlayan fiyatlarla yolculuğa çıkın, Avrupa'nın zengin tarihinde ayrıntılara dalın!

İşte, bunların başında da 7'den 70'e herkesin rüyalarını süsleyen ve dünyanın en büyük eğlence parklarından biri olan Paris Disneyland geliyor. Jolly Tur'la 3 gece Paris ve 1 gece Disneyland'da konaklayacağınız bu tur 749 Euro'dan başlayan fiyatlarla…

29 Ekim'de başlayacak bu rüya gibi turda Paris'in dünyaca ünlü müzesi Louvre, Concorde Meydanı, Zafer Takı ve Champ Elysees bulvarını görebilir, Eiffel'in tepesinden Paris'in muhteşem manzarasını izleyebilirsiniz. Disney Dünyası'nda kahramanları Donald Duck, Mickey Mouse ve Pluto'yla resim çektirebilir, teknoloji harikaları olan devasa eğlence platformlarında eğlenebilir ve sevdiklerinize Disney hediyelik eşyaları alabilirsiniz.

Fransa'nın Seine Nehri'nin üzerine kurulu ve tüm dünyada anıtları, sanatsal ve kültürel yaşamı ile tanınan meşhur başkenti Paris'i yine Jolly Tur'un 29 Ekim'de başlayacak 4 günlük turlarıyla 699 Euro'dan başlayan fiyatlarla gezebilirsiniz.

AMSTERDAM: "KUZEY'İN VENEDİK'İ"

17. yüzyıldan kalma yapılarıyla Avrupa'daki en tarihsel kent dokularından birini barındıran ve şehri bölen kanallar sebebi ile "Kuzeyin Venedik'i" olarak anılan Amsterdam'ı Jolly Tur'la 299 Euro'dan başlayan fiyatlarla gezebilirsiniz.

Jolly Tur'un 28 Ekim, 7- 14- 21 ve 28 Kasım'da hareket edecek turlarıyla Amsterdam'ın, eğlence hayatını, ünlü meydanlarını, dünyaca ünlü ressamları Van Gogh ve Rembrant'ın eserlerini görebileceğiniz müzelerini, mağazaları ve meşhur yel değirmenlerini keşfe çıkabilirsiniz.

BAŞTANBAŞA ORTA AVRUPA

Jolly Tur'un 26 Ekim'deki Orta Avrupa turu ise 449 Euro'dan başlayan fiyatlarla sizleri nostaljik kültür başkentleriyle tanıştırıyor. Üstelik 'Baştan Başa Orta Avrupa' adındaki 7 gece 8 günlük bu tur paketiyle 449 Euro ödeyerek, Prag-Viyana-Budapeşte üçlemesinin yanı sıra Munich'i, Bratislava'yı ve Salzburg'u da görebileceksiniz…


Üstelik Jolly Tur, 10 şehirden (İzmir – Ankara – Kayseri, Adana – Trabzon – Gaziantep - Bodrum – Antalya – Dalaman ve Kıbrıs ) iç hat bağlantı imkânı sağlıyor.

İTALYA'NIN MUHTEŞEM TRİOSU

Jolly Tur'la İtalya'nın en muhteşem şehirleri Roma, Floransa ve Venedik üçlüsünün yer aldığı klasik İtalya turu 499 Euro'dan başlayan fiyatlarla…

İtalya'nın sınır komşusu Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da konaklayacağınız ve doğa harikası Bled Gölü'nü de görebileceğiniz 7 gece 8 günlük bu tura 19, 26 Ekim ve 09, 23 Kasım tarihlerinde katılabilirsiniz. Doya doya İtalya'yı gezeceğiniz bu turda dilerseniz ekstra turlardan İtalya'nın sembolü eğik kule Pisa'yı, Ortaçağ'da yapılan at yarışlarıyla ünlü Siena'yı, Roma gece turu, akşam yemeğini içkili ve canlı müzik eşliğinde geçirmek isteyen İtalyan Tavernası turuna katılabilirsiniz.

Ayrıca, antik dünyanın hiçbir zaman tamamen kaybolmamış şehirlerinden Napoli, Vezüv yanardağının külleri altında kalmış Pompei kenti, dünyaca ünlü Capri adası; Romeo ve Juliet'in evi, Dükler Sarayı ve Arena'yı barındıran Verona; Venedik'in kristal ve cam işçiliğiyle ünlü Murano ile renkli evleri ve dantelleriyle ünlü Burano adalarını görme şansınız olacak.

BENELÜKS & PARİS GECELERİ

3 gece Paris, 2 gece Amsterdam ve birer gece de Brüksel, Köln ve Lüksemburg'da konaklayacağınız bu tur 25 Ekim ve 15 Kasım hareketli olup 599 Euro'dan başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.

Brüksel'de Kraliyet Sarayı, Çin ve Japon evleri, Grand Place, Borsa Binası, Atomium ve Heysel stadyumu görülecek yerler arasında… Ardından Paris… Eyfel Kulesi, ünlü alışveriş caddesi Champs Elysees, Louvre Müzesi, Zafer Meydanı ve Takı, Napolyon'un mezarı, Montmartre ressamlar tepesi, tekne ile Seine Nehri gezisi, gündüz isteyen misafirlere tam günü kapsayan özel Disneyland turu, akşam ise “Paris by night” ve dünyaca ünlü “Lido Show”…

Lüksemburg şehir turunda Petrus vadisini, eski şehir merkezini ve dar sokakları, katedrali, Dükler sarayını; Köln'de Gotik Katedrali ve Rhein Nehri'ni, Amsterdam'daysa Dam Meydanı, Kraliyet Sarayı, Çiçek Pazarı ve Kırmızı Fener Sokağı'nı görebilirsiniz. Jolly Tur ayrıca arzu eden tur misafirlerine yarım gün Marken & Volendam turu veya tam gün Grand Holland turuna katılma imkânı da sunuyor.


Daha ayrıntılı bilgi için: www.jollytur.com
Türkiye'nin her yerinden: 444 0 644

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21