• BIST 8736.27
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Jolly Tur İle Kış Aylarında da Tatile Elveda Demiyoruz

Jolly Tur İle Kış Aylarında da Tatile Elveda Demiyoruz
Kış aylarını güzelleştirmek, beyaz örtüyü bir rüyaya dönüştürmek istiyorsanız, Bulgaristan’daki bu kasaba size olağanüstü bir kış vadediyor

TURİZMİN SESİ


Üstelik Jolly Tur’un kış aylarında tatile elveda yerine merhaba demek isteyenlere birçok kampanyası da bulunuyor. 
Bu kış  Bansko veya Pamporovo’da kayak keyfi için Jolly’nin kayak turlarında 1-31 Ekim tarihleri arasında uygulanan indirim fırsatını kaçırmayın.  Bansko ve Pamporovo  Kayak Turlarına 3,4,5 ve 6  gece konaklama alternatifi ile 99€’dan başlayan avantajlı fiyatlarla İstanbul’dan otobüs ile katılabilirsiniz. Manzaraların, sabah sakinliğinin ve gökyüzünün güzelliğine tanık olacak şekilde Avrupa’nın en gelişmiş kayak merkezlerinden biri olan Bansko’ya ulaştıktan sonra sizi karşılayacak güzelliklere hazır olmalısınız! 

Bansko toplamda 65 km uzunluğunda 17 farklı seçeneği olan kayak pistlerine sahip. Dilerseniz sizler için akşam saatlerinde düzenlenecek olan Yöresel Bulgar Meyhanesi turuna ekstra katılabilirsiniz. Bu arada kayakta Dünya Şampiyonu Alberto Tomba’yı anmayı da ihmal etmeyin. Tomba, burada kayak yapmış ve Bansko’da yer alan ve Avrupa’nın en iyi kara pistlerinden biri olarak anılan pistlerden biri, onun ismi ile anılıyor. Fakat, yine de pistin göz alıcı kayak keşfi serüveninin yanı sıra çevreyi keşfetmeyi, ilginç taş mimari yapıtlarına göz atmayı ihmal etmeyin.
Bütün gününüzü pistlerde kayak yapmanın zevki ile doldurduktan sonra hamam turuna katılabilir, kar yağarken açık havada, termal su ile dolu olan havuzun keyfini çıkarabilirsiniz. Jolly Tur’un Bansko Kayak Turu’nda ziyaret edilecekler listenizde yer alması gereken en önemli tarihi miraslardan birisi olan Alexsander Nevski Katedrali’yi ziyaret etmeden dönmemelisiniz. 

KAYAK YAPMAYI SEVİYORSANIZ PAMPOROVO TAM SİZE GÖRE!
Ilıman iklimi, şifalı mineral kaynakları, doğal ve kültürel yapılarıyla birleşmiş olan mükemmel teknik ve otel tesisleri, kış tatil merkezlerini hem aktif rekreasyon hem de rahat ve eksiksiz bir tatil için uygun hale getirmektedir. Siz de Pamporovo gibi büyük kayak merkezleri, yeni başlayanlardan profesyonellere kadar her sınıftan kış sporları severlere çok çeşitli rotalar sunan kayak turlarına katılmak istiyorsanız, tam yerine geldiniz. Jolly Tur, 1 – 31 Ekim 2018 tarihleri arasında 3 gece kalmalı, 5 günlük otobüslü turda fiyatlar double oda kişi başı fiyatı 164€’dan itibaren başlamakta ve 30€ oda başı indirim imkanı sunmaktadır. 

Kayağa ister yeni başlamış olun isterseniz profesyonel olun kayak yapmayı seviyorsanız Pamporovo turu size göre. Türk kayak severlerin gözdesi haline gelen Pamporovo’nun en önemli noktalarından birisi İstanbul’a en yakın kayak merkezi olmasıdır. En az Bansko kadar gelişmiş kayak pistlerine ve teknolojik olanaklara sahip. Daha çok Pamporovo’yu Bulgaristan kayak merkezlerine eğlence amaçlı değil, spor yapmak amaçlı gidenler ve aileler tercih etmektedir. Bunun yanı sıra eğlence arayanlar için ise birçok pub ve club da bulunmakta. İstanbul’dan Bansko 700 km ve ortalama 9 saat süren mesafede bulunur iken, 450 km Pamporovo’ya 5 – 6 saat içinde ulaşabilirsiniz. Kayakta ilk adımlarınızı atacaksanız, Pamporovo ve deneyimli kayak hocaları sizi karşılayacak. Dağın her yerden farklı olan coğrafi özellikleri ve kabartmaları, hem yeni başlayanlar hem de gelişmiş tarafından kış sporları yapmak için mükemmel bir yer yapmakta. Adrenalin sevenlerin asla hayal kırıklığına uğramayacağı bu kayak turunda tüm güzergahların uzunluğu 37 km’dir. Ayrıca Pamporovo’nun bu özelliği kros kayağı ve snowboard için sizlere mükemmel koşullar sunmakta. 


 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21