• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

JOLLY TUR İLE KIBRIS FIRSATI

JOLLY TUR İLE KIBRIS FIRSATI
Jolly Tur'un Kuzey Kıbrıs'taki anlaşmalı otellerinde tatil yapın, KTHY ve Pegasus Hava Yolları'yla 79 ve 59 YTL'den başlayan fiyatlarla seyahat imkânı yakalayın!

Turizmin Sesi


Yurtdışından talep artışı nedeniyle iç turizmde yaz sezonu için otellerde yer bulmakta zorlanan acenteler Kuzey Kıbrıs'a yöneliyor. Türkiye'nin en köklü tur operatörlerinden Jolly Tur da son 3 yıldır Yavru Vatan Kıbrıs'ta büyük bir turizm atağına geçti.

İŞTE YILIN FIRSATI

Jolly Tur, Kuzey Kıbrıs'taki anlaşmalı otellerinden Kaya Artemis Resort Hotel, Acapulco Hotel Resort veya Mercure Hotel'de konaklayacak misafirlerine Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) (Atatürk Hava Limanı kalkışlı) ile 79 YTL'den; Malpas ve Mercure Hotel'de konaklayacak misafirleriniyse Pegasus (Sabiha Gökçe Hava Limanı kalkışlı) Hava Yolları ile 59 YTL'den başlayan fiyatlarla uçuş imkânı sağlıyor.

Jolly Tur adanın en seçkin otellerinden Acapulco Resort Hotel'de çok özel bir kampanya yapıyor. Gidiş dönüş uçak biletleri, hava limanı transferleri, alan vergileri de dâhil 7 gecelik tatil paketiyle Jolly Tur, 766 YTL'den başlayan fiyatlarla Yavru Vatan'da çok ekonomik bir tatil imkânı sunuyor.

Hava limanı transferleri ve vergilerinin de bu fiyata dâhil olduğu, 7 gecelik tatil paketini 766 YTL'den başlayan fiyatlarla başlatan kampanya, Ağustos sonuna kadar haftada 3 ayrı gün çıkışlı olarak Salı, Çarşamba ve Cumartesi günlerini kapsıyor.

JOLLY TUR, KIBRIS MUCİZESİNİ SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE PAYLAŞTI

İşte, son 3 yıldır bu kampanyayı destekleyici bir rol oynayan Jolly Tur da Kıbrıs'ta geldikleri noktayı sektörle paylaşmak üzere KKTC'de turizmin önde gelen isimleriyle bir araya geldi.


Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ve Genel Müdür Figen Erkan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen gece renkli görüntülere sahne oldu.

Keyifli anların yaşandığı akşam yemeğine başta adanın en seçkin otellerinin genel müdürleri, satış ve pazarlama müdürleri, ön büro müdürleriyle birlikte Kıbrıs Türk Hava Yolları, Pegasus Hava Yolları temsilcilerini de içeren 120 kişi katıldı.

Jolly Tur, katılımcıları katkılarından dolayı birer plâketle onurlandırdı.

2008 İÇ TURİZM HEDEFİ 14 BİN KİŞİ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) turizm partneri Akgünler Turizm ile operasyona başlayan Jolly Tur, Girne'de 14, Magosa, Lefkoşa ve Bafra bölgelerinde 4 otelin satışını yapıyor.

Satışın yanı sıra havalimanı transferleri ve Kıbrıs iç turizmi rehberlik hizmetlerini de genç ve dinamik, 40 kişilik profesyonel rehberlik ekibiyle veren Jolly Tur, mevsim itibariyle neredeyse 12 ay satış yapıyor.

Turistlerin nispeten daha az talepte bulunduğu kış aylarında şirket toplantıları organize eden ve incentive grupları ağırlayan Jolly Tur, geçtiğimiz yıl 8 bin 500 kişiyi Kıbrıs'ta misafir etti. Jolly Tur'un bu yılki hedefiyse 14 bin kişi...
"Gerçek Akdeniz"

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomi ve Turizm Bakanlığı da tüm Türkiye"yi Kuzey Kıbrıs"ta tatil yapmaya çağırmak için "Gerçek Akdeniz" adlı bir kampanya başlattı.

Bakanlık bu kapsamda Türkiye'deki turizmcilere de teşvik sunuyor. Kıbrıs'ın Türkiye'ye ortalama bir saat uçuş mesafesinde olması, yurtiçi algılanmasına rağmen yurt dışı, duty free imkânı sağlaması, kimlikle ve vizesiz seyahat edilebilmesi, aynı dili ve para birimini kullanmanın getirdiği rahatlığın olması Kuzey Kıbrıs"ın yeni imaj ve tanıtım kampanyasının ana başlıklarını oluşturuyor.

JOLLY TUR' un KUZEY KIBRIS PORTFÖYÜNDEKİ TESİSLERİ
Acapulco Hotel Resort, Mercure Hotel, Kaya Artemis Resort Hotel, Jasmine Court Hotel, Merit Crystal Cove Hotel, Venus Beach, Pia Bella Hotel, Altınkaya Holiday Resort, Dedeman Olive Tree, Girne, L. A. Hotel, Life Hotel, Malpas Hotel, Rocks Hotel & Casino, The Colony Hotel, Dorana Hotel. City Royal, Palm Beach Hotel, Salamis Bay Conti, Lapethos Hotel ve Sempati Hotel.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21