• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

JOLLY TUR 25. YILINI KUTLADI

JOLLY TUR 25. YILINI KUTLADI
Türk turizminin öncü kuruluşu Jolly Tur, sektördeki 25. yılını İstanbul WOW Otel'de gerçekleşen görkemli bir davet ile kutladı

TURİZMİN SESİ


Bora ÖZGEN
İstanbul(TURİZMİN SESİ)-
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın katılımıyla gerçekleşen 25. yıl daveti , iş hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Sektördeki 25 yılllık tecrübesi ile sunduğu kaliteli hizmeti, satış öncesi ve sonrasında uyguladığı müşteri memnuniyeti yönetimi ile turizm sektörünün öncü kuruluşu Jolly Tur, 10 Şubat Cuma günü İstanbul WOW Otel'de sektördeki 25. yıl şerefine çok özel bir davet gerçekleştirdi.

Jolly Tur Onursal Başkanı Sinan Vardar, Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Yönetim Kurulu Üyesi Mert Vardar, Genel Müdür Figen Erkan, Mali İşler Koordinatörü Ayfer Çakır'ın ev sahipliğinde gerçekleşen 25. Yıl Kutlama Daveti'ne Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da katıldı.

Türsab Başkanı Başaran Ulusoy, Türofed Başkanı Osman Ayık, Turizm Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı da Jolly Tur 25. Yıl Daveti'ne katılan isimler arasındaydı.

METE VARDAR: 500 BİN KİŞİYİ TATİLE GÖTÜRECEĞİZ
Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi;Bu 25 yıl önemli bir süreçti. Bugün baktığımızda 300 bin misafiri taşıyan, yüzde 99'luk misafir memnuniyeti taşıyan ve artık koşmaya hazır Jolly Tur var. Bu yıl 500 bin kişiyi tatile götürmeyi hedefliyoruz. Bütün dostlarımız, bu gecede bizi yalnız bırakmadılar. En önemlisi de acentelerimiz. Bu bizim için çok çok önemli. Jolly Tur, sektörde koşacak, daha fazla yeniliği olan bir şirket olacak. Artık iç Pazar otelciler için olmazsa olmaz bir Pazar haline geldi. Hepinize binlerce kez teşekkür ediyorum. Son sözümü söylüyorum, sadece Jolly Tur”

BAŞARAN ULUSOY: SİZ ACENTELERİN GÖZBEBEĞİSİNİZ
Daha sonra kürsüye çıkan TÜROFED Başkanı Osman Ayık da, Türk turizminin gelişmesinde Jolly Tur'un büyük bir katkısı olduğunu söyledi. Osman Ayık, emeği geçen herkese teşekkür etti. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy da, tam Jolly Tur ailesine başarılar diledi. Ulusoy, "Şirketiniz seyahat acentelerinin gözbebeğidir. Nice 25 yıllara diyorum, yolunuz açık olsun" dedi. 

EGEMEN BAĞIŞ: SİZLERİN TURİZMDE BÜYÜK EMEĞİ VAR
Hemen ardından sahneye çıkan Egemen Bağış ise şu konuşmayı yaptı;
Türkiye, sizin sayenizde turizm gelirlerinde rekor kırdı. Ben turizmcileri müzakere heyetimizin doğal üyeleri olarak görüyorum. Çünkü bu süreçte karşı karşıya kaldığımız en büyük zorluk önyargılar. Türkiye tanıtımında sizlerin çok büyük emeği var, hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah Jolly Tur'un 50. kuruluş yıldönümünde görüşmek üzere diyorum,teşekkürler."

BAKAN GÜNAY: İYİ Kİ VARSINIZ
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay "Bu akşam buradaki en mutlu insanlardan biriyim. Bu ülkede kültür ve turizm işlerini bir miktar üretmekten sorumlu bir insanım. Jolly Tur'un 25 yıllık tarihine tanıklık ediyor, bu alandan sorumlu bir bakan olarak dünyanın yaşadığı krizde, Türkiye'nin sunduğu bütün imkanlarında kalitesinin yükseldiğini ve ülkeye gelenlerin büyük çoğunlukla memnun ayrıldığını gören bir bakan olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bunun için turizm alanında çalışan bütün arkadaşlarıma ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız. Allah Türkiyemize çok daha iyi günler göstersin"

Düzenlenen kokteylin ardından balo salonuna geçen davetliler, yemek eşliğinde özel bir tango dans gösterisi izlediler. Sunuculuğunu Cem Davran'ın yaptığı gecede Türk pop müziğinin popüler gruplarından M.F.Ö. sahne aldı. Müzik hayatlarında 40 yılı geride bırakan ve şarkıları birer klasik haline gelen gruba davetliler de büyük bir coşkuyla eşlik etti. M.F.Ö'nün muhteşem sahne performansının ardından konuklar ünlü DJ. Suat Ateşdağlı performası ile eğlenceli anlar yaşadı. Düzenlenen kokteylin ardından balo salonuna geçen davetliler, yemek eşliğinde özel bir tango dans gösterisi izlediler. Sunuculuğunu Cem Davran'ın yaptığı gecede Türk pop müziğinin popüler gruplarından M.F.Ö. sahne aldı. Müzik hayatlarında 40 yılı geride bırakan ve şarkıları birer klasik haline gelen gruba davetliler de büyük bir coşkuyla eşlik etti. M.F.Ö'nün muhteşem sahne performansının ardından konuklar ünlü DJ. Suat Ateşdağlı performası ile eğlenceli anlar yaşadı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21