• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

İŞTE HİZMET İŞTE MİLLET

İŞTE HİZMET İŞTE MİLLET
AKP Ataşehir, Başkan Adayı Ataşehir öğretmenler evinde ilçe teşkilatı Ataşehir halkı ile bir araya gelerek birlik mesajı verdi.

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Toplantıya Ataşehir'lilerden ilgi çoktu.Öğretmenler evi toplantı salonu sokaklara kadar dolup taştı.İstanbul'un her iki yakasından misafirler de vardı. Ataşehir'i yönetmeye aday Ömer Abamor'a alkışlarla sahneye alındı. Ataşehir sizinle gurur duyuyuyor diyerek bağıran konuklar zaman zaman Abomor'un konuşmasını kesmesine neden oldu ama bu ilgiden Abomor çok mutluydu.

Bu gün sizlerle beraberliğimiz Ataşehir'in geleceği sizin geleceğiniz içindir burda bulunmamız bu yüzdendir.Ataşehir'e sahip çıkın bizim yaptığımız işler ortadadır sırası gelmeyen planlanladığımız projelerimiz vardır onlarda zamanı gelince yapılacaktır.

Bizleri eleştirenler yaptıklarımızla değil yapıcağımız işlerde yardımcı olsunlarki bu ülkeye daha da yardımcı olalım dedi. Biliyorum ki kadın kollarımız inanılmaz bir güçle çalışıyor ama bizim için daha fazla çalışıp komşu ziyaretlerine daha fazla gitmeliyiz.



Çiçeği burnunda ilçemizde başkan seçildiğimde Ataşehir Türkiye'nin en gözde ilçesi olacak size söz veriyorum diyerek toplantıdan sizlere iyi eğlenceler bu eğlenceler bitmiyecek 30 gün 30 gece sürecek diyerek ayrıldı .

Nihat Doğan Ak parti teşkilatı ve Ataşehir halkı için sahneye çıktı Ataşehir'liler Nihat Doğan'la çoştu. Türkiye'nin her yöresinden türküler söyliyerek konukları sahneye davet etti. Eğlence düğün havasın da geçerken konuklar çok mutluydu.



Nihat Doğan Rıza Saka'ya başkanım mikrofon sizde birazda siz konuşun misafirler sizden bilgi bekliyor dedi.

ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI Rıza Saka ;Ataşehir çiçeği burnunda bir İlçemiz. 250 bin nüfusu olan içinde, TOKİ ve Emlak Bankası tarafından yapılmış oldukça güzel yerleşim alanı bulunan demokratik yapısıyla oldukça zengin bir ilçemiz. Ancak bu ilçe farklı ilçelerden mahallelerin alınmasıyla oluştuğu için, daha önceki ilçelerinde birazda kenar mahalleleri olduğu için maalesef bugüne kadar yeterince kent hizmeti alamamış kent hizmetinden mahrum kalmış bir ilçe. O yüzdende pek çok alt yapı, üst yapı ve sosyal doku problemlerini de içinde barındıran bir ilçe.

Ataşehir İçin Elbette Bizim Temel Vizyonumuz Var
Biz bu yüksek nüfusu demokratik yapısı problemleriyle de olsa bu ilçemizin fırsatlar içerdiğini bizler için çalışılması gereken problemleri çözülmesi gereken ve İstanbul'da yıldız bir ilçe olması potansiyelini barındıran bir ilçe olduğuna inanıyoruz. Ataşehir için elbette bizim temel vizyonumuz var düşündüklerimizde Ataşehir'in İstanbul'da hatta Türkiye'de olması gereken bir yerde olması için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız. Bunun içinde Ataşehir de kurulacak olan uluslar arası Finans merkezinin bu vizyonun en önemli ayağı olduğunu biliyoruz” dedi.
Sn:Başkan adayımız A. ÖMER ABAMOR'a desteğimiz sonsuzdur hep birlikte Ataşehir için çalışacağız..

Ömer Abamor Kimdir;
Y. Mimar A. ÖMER ABAMOR, 1961 yılında Şanlıurfa'da doğdu. İlköğrenimini Şanlıurfa ve İstanbul'da, orta ve lise öğrenimini Kadıköy Moda Koleji'nde tamamladı. İstanbul Yıldız Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ni bitirdi. İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi'nde “Yapı Yönetimi” dalında yüksek lisans yaptı.

Yüksek lisans eğitimine devam ederken, meslek hayatına da başlayan ABAMOR, yurtiçinde ve yurtdışında önemli inşaat ve yapı projelerinin tasarım, yapım çalışmalarını yürüttü. 26 yıllık başarılı bir meslek yaşamı olan ABAMOR, Türkiye'de ilk kez sigorta ve bankalara risk mühendisliği alanında danışmanlık yaptı.

Sivil toplum örgütlerinde uzun yıllar görev aldı. Üye ve yönetici olarak, her düzeyde sivil toplum çalışmalarına katılan ABAMOR, gelişmiş bir sivil toplumun ve katılımcılığın, demokratik bir yönetimin en önemli şartlarından biri olduğuna inanmaktadır.

1991 yılından bugüne Kadıköy'de aktif siyasal hayatın içinde yer alan ABAMOR, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kuruluşundan itibaren Kadıköy Kurucu İlçe Başkanlığı görevini 7 yıl aralıksız sürdürdü. 22 Temmuz 2007 Genel Seçimi'nde İstanbul

1. Bölgeden milletvekili adayı oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Başkan Danışmanlığı görevinde bulunduğu süre boyunca, Ataşehir'le ilgili başarılı çalışmalara da imza attı. A. Ömer ABAMOR, bu süre içinde önemli ulaşım ve üstyapı projelerinin hazırlanması ve

yapım-kontrol işlerini yürüttü. Bu görevinden 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri'nde

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı olması sebebi ile ayrıldı.
Gençlik döneminde aktif bir spor yaşamı olan ABAMOR, okul takımları ve kulüplerin altyapısında basketbol oynadı. Yelken sporuyla ilgilendi.
Evli ve 3 çocuk babası olan ABAMOR, İngilizce biliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21