• BIST 9679.8
  • Altın 2489.039
  • Dolar 32.4231
  • Euro 34.4318
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 

İspanya ve Fransa Nice Turları sizi bekliyor!

İspanya ve Fransa Nice Turları sizi bekliyor!
Ruhunuzu kıpır kıpır edecek ve eğleneceğiniz bir tur seçimi yapmak isterseniz tercihlerinizi İspanya turundan yana yapmanızda fayda var!

TURİZMİN SESİ


Akdeniz’in muhteşem doğası ve güzelliği ile sizi konuk edecek olan harika bir ülkedir İspanya! Ne kadar eğleneceğinizi ve kadar keyifli bir tatil planlayabileceğinizi şimdiden anlayabilirsiniz. Her köşe başında kulağa farklı gelen güzel bir tur fırsatı, en farklı yemek seçenekleri, sizi büyüleyecek mimarisi ve tabi ki ülkenin en güzel kıyılarını gezip görmeye hazırsanız İspanya Turları seçimleriniz ile hayat bulmak için hazır!

İspanya Turları  kapsamında gezip göreceğiniz şehirleri önceden araştırmalı, tarihi özellikleri ile size farklı hisler yaşatacak noktaları gezip görmenizi ve tabi ki en eğlenceli zamanları geçirebileceğiniz mekanları önceden incelemenizi tavsiye ederiz. Bunun size büyük faydası olacaktır. Genelde tur ile gidilen her yerde size eşlik edecek olan rehberinizin haricinde geçireceğiniz serbest zamanlarda nerelere gitmeniz gerektiğini ve hatta nerelerden alışveriş yapmanız gerektiğini bilmelisiniz ki turunuz daha da anlamlı ve eğlenceli bir hal alsın.İspanya turu kapsamında gezip görebileceğiniz şehirler arasında Madrid, Sevilla, Granada, Valencia ve Barcelona bulunmaktadır. Hem İspanya’nın en çok gezilen şehirleridir hem de turistik açıdan ve tarihi özellikleri ile en çok araştırılanlardandır.

Fransa Nice Turları sizi bekliyor!

Nice Turları 3 geceden 5 gece kadar çıkan ve gezmesi bir o kadar keyifli turlar arasındadır. Sahil şeridi boyunca Promenes Des Anglais caddesi, Eski Nice bölgesi, Massena Meydanı, Çicek Pazarı, Adliye Sarayı görmeniz gereken yerler arasındadır. Dilediğiniz gibi keyifle gezebileceğiniz ve Akdeniz’in en güzel noktalarından birinde olduğunuzu sizde fark edeceksiniz.

Nice Turları ile hayal ettiğiniz en eğlenceli tur seçenekleri sizi bekliyor olacak. Yeter ki karar verin ve gideceğiniz en güzel zamanı seçin. Dilediğiniz bir tatil planlamak ve sevdikleriniz ile keyfini çıkarmak isterseniz tur fırsatlarını değerlendirdikten sonra kendiniz için en uygun olanı hemen peşin fiyatına taksit imkanları ile alabilirsiniz.

Fransa turları kapsamında hava durumu araştırması ve gideceğiniz yerlerin araştırması dışında bir araştırma yapmanıza gerek kalmayacak. Çünkü uçak bileti, otel konaklama, vize işlemleri ve daha pek çok tur detayı sizin için zaten düşünülüyor. Size kalan sadece gideceğiniz tarih için karar vermektir. Burada en önemli olan tabi ki tarihtir. Çünkü havanın yağışlı ya da çok sıcak olmaması gerekmektedir. Akdeniz sıcağına yakalanmak istemiyorsanız özellikle bahar mevsimlerini tercih etmenizde büyük fayda vardır. Diğer taraftan çok fazla kış mevsimine kalmadan yani yağışlara yakalanmadan keyifli bir İspanya turu yapabilirsiniz. Sadece görmek istediğiniz ve yaz tatili yapmayı planladığınız yer Nice ise ne kadar güzel bir tur seçimi yaptığınızı bilmelisiniz. Nice turları ile size sunulan en uygun fiyatların içine uçak bileti, hava alanı otel transferleri, otel konaklama ve tabi ki rehberlik fiyatı dahildir. Siz de bu fırsatları değerlendirerek peşin fiyatına taksit seçenekleri ile gitmek istediğiniz turu rahat rahat ödeyebilir ve bir sonraki rotanızı kolaylıkla belirleyebilirsiniz. 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21