• BIST 9811.2
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 

Gençlik festivali FestZ’nin programı belli oldu!

Gençlik festivali FestZ’nin programı belli oldu!
Z kuşağını bir araya getirecek olan gençlik festivali FestZ’nin programı duyuruldu

TURİZMİN SESİ


10-11-12 Haziran tarihlerinde Müze Gazhane’de Akbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşecek FestZ, birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak. Eğitim, ilham ve eğlenceyi buluşturan FestZ, gençleri hem eğlendirecek hem de deneyimli isimlerle tanışma ve etkinliklere katılma imkanı sunacak.

Akbank ana sponsorluğunda ve MediaCat organizasyonuyla gerçekleşecek Z kuşağı odaklı gençlik festivali FestZ’nin üç günlük programı belli oldu. Atölyelerin, eğitimlerin, söyleşilerin, eğlence alanlarının ve konserlerin yer alacağı FestZ, gençlere üç günlük bir deneyim ortamı sunacak.Teknolojiden sanata, ekonomiden kültüre, imza etkinliklerinden öğretici atölyelere, konserlerden eğlence aktivitelerine kadar 50’nin üzerinde etkinliği gençlerle buluşacak.

NFT dünyası, yeni teknolojiler, fotoğraf sanatı, hikâye ve edebiyat evreni, imza etkinlikleri, konser ve atölyelerle birlikte Z kuşağına farklı bir bakış açısıyla yaklaşan FestZ tamamen ücretsiz olarak gerçekleşecek. Katılım için FestZ web sitesinden kayıt olmanız yeterli olacak.

Dileyen kreatif çalışmalarını tanıtacak, dileyen söyleşilere katılacak
10 Haziran günü kapılarını açacak olan FestZ, güne Alemşah Öztürk’ün NFT semineriyle başlayacak. Kreatif Portfolyo Buluşmaları, sürdürülebilirlik odaklı gıda ve bakım atölyeleri, imza etkinlikleri ve söyleşilerle sürecek olan ilk gün, akşam saatlerinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açılış konuşmasıyla devam edecek ve Karnaval DJ Performansı, İkilem konseri ve Tuz Biber Ayakta Talk Show’u ile tamamlanacak.

Rap dünyasının yıldızları, FestZ sahnesinde olacak!
FestZ’nin ikinci günü sanat dolu bir sabahla başlayacak. Dilan Bozyel’in İstanbul temalı fotoğraf sergisi, Yekta Kopan’ın hikâye atölyesi ve imza etkinliğiyle devam edecek. Okan Çabalar’ın stand-up gösterisi, Duygu Atakan’ın “Çok Açık Konuşucam” isimli söyleşisi ve ardından Karnaval DJ Performansı ve Eylül Çekirge konseriyle sürecek. Gece;  sürpriz bir rapçinin sahne performandan sonra Bohemian Rhapsody filminin gösterimi ile tamamlanacak.

Gençler imza etkinlikleri, atölye ve konserlerle FestZ’nin tadını çıkaracak!
Festivalin son gününde atölyeler, etkinlikler ve konserler son hız devam edecek. Genç yazar Buket Uzuner’nın imza etkinliğiyle üçüncü güne başlayan festival, gençlerin yakından takip ettiği Cem İşçiler stand-up gösterisiyle eğlenceli anlar yaşatacak. Akşam saatlerinin müzik dolu anlarını başlatacak olan Karnaval DJ ekibi sahnedeki yerini önce caz performansına, sonrasında da elektronik pop grubu KÖFN’e bırakacak. Günün ve FestZ’nin son konseri ise rap dünyasının tanınmış isimlerinden Şanışer ve Sokrat’in performansıyla gerçekleşecek.
Akbank etkinlik ve oturumları 

Akbank çeşitli alanlarda farklı fırsatlarla gençlerle buluştuğu konu başlıklarını bu sefer bu büyük festivalde bir bütün olarak paylaşıyor. Akbank Zone’da üniversite öğrencileri Şehrin İyi Hali projesi ile sadece kendi gelişimleri değil, toplumsal gelişime de fayda sağlayabilecekleri bir deneyim yaşayacaklar. Ayrıca 3 gün boyunca Akbank yöneticileri sanat, teknoloji, sosyal girişimcilik gibi farklı başlıklarda oturumlara katılarak gençlerle deneyimlerini paylaşarak ilham verecekler. 

10 Haziran’da Burcu Civelek Yüce ve Oğuzhan Saruhan ile “Data Çılgınlığını Aşmak ve Dijital Lider Olmak”,  Levent Erden ve Selda Özçalık ile “Teknoloji Trendleri”,  11 Haziran’da Zeynep Arınç ve Candaş Şişman ile “Dijital Sanatta Yeni Ufuklar “, 12 Haziran’da ise Beril Alakoç ve Itır Erhart’la “Girişimciliğe Giden Dünyayı Kurtaran Yollar Üzerine” panelleri gerçekleştirilecek.Akbank Sanat, Ozan Türkkan’ın dijital sergisi ve Ediz Hafızoğlu caz konseriyle festivale renk katacak. 


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21