• BIST 10759.56
  • Altın 6222.13
  • Dolar 49.9259
  • Euro 55.7152
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Antalya 24 °C
  • Ankara 16 °C
  • GlobeMeets Beşinci Buluşmasının Tarihlerini Açıkladı
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • GlobeMeets Beşinci Buluşmasının Tarihlerini Açıkladı
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı

Geleneksel Üzüm Yarışması Gerçekleşti

Geleneksel Üzüm Yarışması Gerçekleşti
Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali kapsamında düzenlenen Geleneksel Üzüm Yarışması’nın finali sahil festival alanında gerçekleştirildi
TURİZMİN SESİ

Bir hafta boyunca yarışmaya başvuru yapan üzüm üreticilerinin bağlarını gezen Süleymanpaşa Belediyesi Tarımsal Destek ve Danışma Birimi, Süleymanpaşa İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Bağcılık Araştırma Enstitü Müdürlüğü, Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Ziraat Odası temsilcilerinin oluşturduğu jüri üyeleri, 3 ana kriterde yaptığı incelemeler sonunda üreticilerin değerlendirme puanlarını ödül töreninde teslim etti.

trakya-bag-bozumu-ve-ekoloji-festivali-2.jpg
 
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitü Müdürü Mehmet Sağlam, Gıda Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdür Vekili Oktay Öcal, Gıda Tarım ve Hayvancılık Süleymanpaşa İlçe Müdürü Ufuk İşcan, üzüm üreticileri ve vatandaşların katıldığı ödül töreninde dereceye girenleri Başkan Eşkinat açıkladı.
 
trakya-bag-bozumu-ve-ekoloji-festivali-4.jpg
 
Üçüncü Ercüment Eras’ın olduğu Geleneksel Üzüm Yarışması’nda, ikinciliği Reşat Koşar, birinciliği ile İsa Tekin kazanırken üreticilere ödüllerini Başkan Eşkinat ve protokol üyeleri verdi.Ödül törenin ardından dereceye giren üzümler vatandaşlara ikram edilirken yarışma toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21