• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

GEÇMİŞTEN GELEN KALİTE VE TECRÜBE

GEÇMİŞTEN GELEN KALİTE VE TECRÜBE
“Dünyanın En Güzel Koyları Birliği” ikinci başkanı olan Galip Gür, başarılarına bu defa Cafe Cafen adını verdiği cafe işletmeciliğini ekledi

TURİZMİN SESİ- DERYA DUYSAK


Bodrum'un köklü ailelerinden gelen Galip Gür ve eşi Meral Gür tarafından bu sezon işletmeye açılan Cafe Cafen Fransız kafelerini andıran abartısız, şık dekorasyonu, benzersiz konumu, değişik lezzet seçenekleri, kahveleri ve güler yüzlü personeli ve VIP müşteriyle Bodrum'un tam bir ilgi odağı.



Meral- Galip Gür - Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan ve Rüştü Gür

Bodrum tarihinin ilk Apart Oteli olan Seçkin Konakların işletmesi olan Cafe Cafen, tecrübeli turizmci Galip Gür'ün yönetiminde şık atmosferi ile göz dolduran bir hizmet veriyor.

Selda -Sinan Özer - Meral- Galip Gür ve Uğur Boran (Eski Bodrum Kaymakamı)

Bodrum'un emsalsiz koylarını tüm dünyaya tanıtan, “Dünyanın En Güzel Koyları Birliği” ikinci başkanı olan Galip Gür, başarılarına bu defa Cafe Cafen adını verdiği cafe işletmeciliğini ekledi..

Galip Gür ,1959 yılında kurulan Bodrum Turizm ve Tanıtma Derneği'nin kurucu ve üyesi olan ve ayrıca Mimar Cengiz Bektaş'ın projesi olan Bodrum'un ilk apart oteli Seçkin Konaklar'ı gerçekleştiren turizmci Rüştü Gür'ün oğlu. Galip Gür'de babası gibi doğduğu, büyüdüğü ve halen yaşadığı yer olan Bodrum'a aşık.. Bodrum'un güzelliklerini tüm dünyaya tanıtmak ve Bodrum'a yeni güzellikler katmak için çalışan bir işletmeci.

Bodrum Marina'nın karşısında yer alan restoranda Kahvaltı, omletler, krepler, makarnalar, ana yemeklerden köfte, sinitsel, dana biftek, tavuk çeşitleri, salatalar, tatlılar ve kahve çeşitlerinin yanısıra, sandöviçleriniz için konulmasını istediğiniz çeşitleri mönüden seçerek hazırlatabiliyorsunuz.

Son derece kaliteli peynir, zeytin ve reçel çeşitleri, özenle seçilmiş taze domatesler ve salatalıklar, farkı ilk anda anlaşılabilecek cinsten bal ve kaymak, isteğinize göre sahanda ya da haşlanmış olarak hazırlanan günlük yumurta çeşitleri, yanında simit ve kızarmış ekmek dilimlerinden oluşan Cafe Cafen kahvaltısından vazgeçmek mümkün değil.

Cafe Cafenin pastasına da diyecek yok 5 çayında mutlaka gelin

Sabah 8.30'dan gece 12.30'a kadar açık olan kafede "Passifica Coffee" markasıyla takdim edilen kahveler, yaz aylarının sıcak günlerini serinletiyor.

Güngör Uras ve Meral Gür

Frappe ve smoothie'ler Café Cafen'de her daim bulacağınız içeceklerden... Galip Gür'ün eşi Meral Gür'ün kontrolünde hazırlanan Cheesecakelerintadına doyamıyacaksınız.

Sertap Erener Cafe  Cafende

Bodrum Marina ya en yakın restoran olması nedeniyle çok güzel bir manzaraya sahip şirin ve hoş bir mekan Cafe Cafen.

Turizmin Sesi Haber Müdürü Derya Duysak Cafe Cafen'de

Bir şeyler yemek, içmek ve huzuru yakalamak isteyenlerin sıkça gittiği ve tercih ettiği mekanda her an sanatçılara, tanıdık yüzlere rastlamak mümkün.

Ferdi Özbeğen'e Cafe Cafen'de iyiki doğdun dediler

 Kürşat Başar, Ferdi Özbeğen, Ali Poyrazoğlu, Fedon, Arzum Onan, Fatih Erkoç, Sertap Erener gibi bir çok ünlü Bodrum aşığının hemen keşfedip müdavimi oldukları Cafe Cafen de sabah kahvaltılarından akşamüstü çaylarına, hafif akşam yemeklerine kadar farklı keyif zamanları için tercih edebilirsiniz.

Bodrum aşığı olmak yaşamaktan geçer

Fatih Erkoç Cafe Cafen'de

Salatalardan sıcak-soğuk sandöviçlere, kreplerden omletlere, fast food yiyeceklerden ızgara çeşitlerine hatta ev yapımı pastalara bir cafe için oldukça zengin bir menü var.

Ferdi Özbeğen ve  Fedon  Cafe Cafen'de

Ali poyrazoğlu ve Kürşat Başar Cafe Cafen'de

Modern tasarımı ve muhteşem lezzetleri ile tadı damaklarda, anıları hafızalarda bırakacak bir hizmet sunuyor.

Bu harika mekanın tadını sevdikleriyle paylaşmanın yanında Cafe Cafen tüm menüsü ile yaşam ritminizi dengeliyor.

Farklı lezzetlerle günün kalan yarısına keyifli ve enerji dolu bir başlangıç yapabilmek adına, Bodrum'un o güzel sabahlarını Marina ve yöresinin güzel çevresini çayınızı yudumlarken ve gazetelerinizi okuyarak nezih bir ortamda geçirmek isterseniz Café Cafen sizleri bekliyor...

Adres:
Neyzen Tevfik Cad. 178/A Bodrum
Tel: +90 252 316-3990
[email protected]
www.cafecafen.com

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21