• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Firuz Bağlıkaya, TÜRSAB Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Firuz Bağlıkaya, TÜRSAB Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ve listesinden seçilerek göreve başlayan Yönetim Kurulu üyeleri mazbatalarını teslim aldı

TURİZMİN SESİ


Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) 24. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimde seyahat acentası temsilcilerinin oylarıyla seçilen yeni Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulları’nın Yedek ve Asil Üyeleri, 10 Aralık Salı günü Saat 13.00’de, TÜRSAB Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya’nın listesinden seçilerek göreve başlayan Yönetim Kurulu’nun mazbatalarını teslim aldığı törende TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya; “Öncelikle TÜRSAB’a yakışır biçimde seviyeli, hoşgörülü, demokratik bir Genel Kurul sürecinin ardından yeni faaliyet dönemimize ilk adım niteliğindeki Mazbata Töreni’mize hepiniz hoş geldiniz. 24. Olağan Genel Kurulu’muzda, TÜRSAB ailesinin birliğine sahip çıktığı, rekor katılımlı bir genel kurul yaşadık. TÜRSAB olarak yaşadığımız bu gurur tablosu için hepinize emeğiniz ve birliğimize olan güçlü aidiyet duygunuz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başladı.

turkiye-seyahat-acentalari-birliginin-tursabtursab-baskani-firuz-b-baglikaya-talha-camas-bahattin-yucel.jpg21 Ayda Çok Başarılı İşlere İmza Attık
Değişim hareketinin öncüleri olarak, 23. Yönetim Döneminde 21 ay gibi kısa bir sürede yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla özverili bir çalışma göstererek çok başarılı işlere imza attık. Bu başarı doğal olarak hepimizin başarısı, TÜRSAB’ı bir aile olarak gören siz değerli üyelerinin, çalışanlarının başarısı.

TÜRSAB’ta Değişim Devam Ediyor
Üyelerimizden aldığımız güç ile yeni bir döneme büyük şevk ve özgüvenle giriyoruz. Önümüzde TÜRSAB’da değişimi devam ettirmek ve daha ileriye taşımak için yepyeni bir sayfa açıldı. Geçtiğimiz dönemde çok çalıştık, büyük emek harcadık. Önemli projeleri hayata geçirdik. Aynı kararlılık ve azimle yeni dönemde çalışmaya devam edecek, sektörümüz ve ülkemiz için daha çok proje üreteceğiz.

turkiye-seyahat-acentalari-birliginin-tursabtursab-baskani-firuz-b-baglikaya-talha-camas-bahattin-yucel-008.jpgVerimli Bir Dönem Olacak
Bu dönem yönetim kurulumuzun, ihtisas başkanlıklarımızın, bölge temsil kurullarımızın parlak projelerini hayata geçirecekleri verimli bir dönem olacak. Seyahat acentalarımızın ve sektörün sesini her platformda daha çok duyuracağız.

Kurumumuzun İtibarını Üst Seviyelere Çıkaracağız
Sadece ulusal alanda değil, uluslararası alanda da kurumumuzun itibarını daha da üst seviyelere çıkaracağız.

Ülkemizin Turizm Pazarını Büyüteceğiz
Üyelerimizin pazarlama ve tanıtım çalışmalarına destek vererek ülkemizin yurt içi ve yurt dışı turizm pazarını büyüteceğiz.

2023 Turizm Hedeflerini Gerçekleştirmek İçin Çok Çalışacağız
11. Kalkınma Planı’nda yer alan 2023 turizm hedeflerini gerçekleştirebilmek için TÜRSAB olarak elimizden geleni yapacağız. Sektör paydaşlarımızla iş birliğimizi geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönem de sürdüreceğiz. Kısacası daha çok çalışacağız, daha çok hizmet vereceğiz.

Yasamızın Çıkmasıyla Hızımızı Arttıracağız
Yakında çıkmasını beklediğimiz birlik yasamızın, yeni dönemde sektörümüzün önünü açmasını ve yeni hamleler yapabilmemize olanak sağlamasını bekliyoruz. Yeni yasamızdan alacağımız güçle, hızımızı artıracağız, TÜRSAB’ı; teknolojik ve dijital gelişmelerin belirleyici olduğu dünyanın yeni dönemi ve gidişatına uygun bir birlik haline getirmek için önemli adımlar atacağız.

Acentaların Sıkıntılarını Çözeceğiz
TÜRSAB’da “değişim” tüm gücüyle devam edecek.  Yeni dönemde TÜRSAB ROTA’nın yaygın kullanımı ve altyapı düzenlemeleri, İstanbul’da hala devam eden yol güzergah belgesi sorununun çözülmesi, acentalarımızın Turquality desteklerinden yararlanabilmeleri, UKOME’lerde TÜRSAB’ın temsil edilmesi, tüketici mahkemelerinde acentaların temsili, rehber sıkıntıları gibi birçok sorunu yeni dönemde çözmek için tüm gücümüzle çalışacağız.  
 
turkiye-seyahat-acentalari-birliginin-tursabtursab-baskani-firuz-b-baglikaya-talha-camas-bahattin-yucel-001.jpgTalha Çamaş’ın Onursal Başkan Seçilmesi Beni Çok Duygulandırdı
Genel Kurul’da beni en çok heyecanladıran, duygulandıran anlardan biri, sektörümüzün duayeni, yol göstericisi, bilgeliği, vizyonu ve nezaketi ile her nesil için büyük bir değer, büyük bir örnek ve gurur tablosu olan hepimizin abisi sayın Talha Çamaş’ın büyük alkışlarla oybirliğiyle onursal başkanımız olarak seçilmesi anıydı. Bu gurur, bu onur, bu mutluluk, bu ebedi değer hepimizin.  Turizm sektöründe bizlere yıllardır bu onuru yaşattığı için kendisine şükranlarımı en derin saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsın sayın başkanım.

23. Yönetim Dönemi’nde Çalıştığımız Tüm Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum
23. Yönetim Dönemi’nde 21 ay boyunca birlikte yan yana, omuz omuza çalıştığım Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek ve kendileriyle birlikte çalışmaktan büyük onur duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Biz büyük bir aileyiz
Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da asil yedek, eski yeni demeden tüm yönetim kurulu üyelerimizle hep birlikte çalışmaya, turizme hizmet vermeye, TÜRSAB için değer yaratan projelere imza atmaya devam edeceğiz.

Halil İbrahim Kalay’ın Turizm Tanıtma Ajansı’nda TÜRSAB’ın sesi olacağına ve çok başarılı çalışmaları hayata geçireceğine yürekten inanıyorum. Genel Kurulda, 23. Dönem Yönetim Kurulu’nda yer alan arkadaşımız Halil İbrahim Kalay, seyahat acentalarını temsilen Turizm Tanıtma Ajansı’na seçildi. İbrahim Bey’in Turizm Tanıtma Ajansı’nda TÜRSAB’ın sesi olacağına ve çok başarılı çalışmaları hayata geçireceğine yürekten inanıyorum. Kendisine bu yeni görevinde tekrar başarılar diliyorum.

Yeni yönetim kurulumuzda görev alan arkadaşlarıma ise hoş geldiniz ve kolları sıvayın diyorum
23. Dönemde olduğu gibi Yeni Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımızla da tam bir uyum içerisinde çalışacağımıza yürekten inanıyorum. Birlikte güzel ve ses getiren çalışmaları hayata geçireceğiz.  24. Dönemin; Yönetim Kuruluyla, birliğimizin değerli çalışanlarıyla tüm TÜRSAB ailesine ve turizm camiasına hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.  Yolumuz açık olsun.

turkiye-seyahat-acentalari-birliginin-tursabtursab-baskani-firuz-b-baglikaya-talha-camas-bahattin-yucel-002.jpgEski Kültür ve Turizm Bakanı Bahattin Yücel; “24.Olağan Genel Kurul sonuçlarının mesleğimize, sektörümüze başarılar getirmesini ve hayırlı olmasını diliyorum. Çok zor bir görev üstlendiler. Bu Birlik birçok sorunun üstesinden gelmiştir, bütün arkadaşlarıma ve Firuz Bağlıkaya’ya başarılar diliyorum” dedi.

turkiye-seyahat-acentalari-birliginin-tursabtursab-baskani-firuz-b-baglikaya-talha-camas-bahattin-yucel-006.jpgTÜRSAB Onursal Başkanı Talha Çamaş; “Çok değerli meslektaşlarım, tahmin edersiniz bu gurur ve heyecanın daha fazlasını genel kurul salonunda hissettim. Bugün ki tören, çok değerli seçilen başkanım ve arkadaşlarım için. Başkanım ilk dediğinde böyle bir onura sahip olmak 1971 yılında Hilton Oteli lobisinde İnci Pirinçcioğlu’nun tamam dedikten sonra sektöre attığım adım ve varlığım herhalde en büyük onurlu bir nokta. Bunu bana yaşatan başta Başkan ve YK üyeleri olmak üzere tüm üyelerime ömrüm boyunca şükran duyacağım. Hepinize çok iyi bir dönem diliyorum. Umarım 2020 yılı hepimize iyi, hayırlı, bereketli günler getirir. Bu Birlik adı üzerinde birlik olmaya devam ettiği sürece, bu birlikle beraber yürüyen kamu yöneticileri sektör içinde saygıyla anılmaktadır. Aksi olursa unutulur ve tarihe gider. Türk turizminin geleceği için olumlu çalışmalar yapılmasını diliyor ve yeni yönetimi kutluyorum” dedi.

Aka Turizm YK Başkanı Muktedir Ballı, Eski Kültür ve Turizm Bakanı Bahattin Yücel, TÜRSAB Onursal Başkanı Talha Çamaş’a plaket takdim edildi.

turkiye-seyahat-acentalari-birliginin-tursabtursab-baskani-firuz-b-baglikaya-talha-camas-bahattin-yucel-003.jpg

Talha Çamaş’a Onursal Başkanlık plaketi verildi.

turkiye-seyahat-acentalari-birliginin-tursabtursab-baskani-firuz-b-baglikaya-talha-camas-bahattin-yucel-004.jpgFiruz Bağlıkaya TÜRSAB adına Talha Çamaş’a küçük ama anlamı büyüktür diyerek ayyıldız hediye etti.23.Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri’nin plaketleri Firuz Bağlıkaya tarafından takdim edildi. 24.Dönem Yönetim, Denetim, Disiplin mazbatalarını Divan Başkanı Deniz Tüfekçi takdim etti.

turkiye-seyahat-acentalari-birliginin-tursabtursab-baskani-firuz-b-baglikaya-talha-camas-bahattin-yucel-005.jpg24.Dönem TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’ya mazbatası takdim edildi.

turkiye-seyahat-acentalari-birliginin-tursabtursab-baskani-firuz-b-baglikaya-talha-camas-bahattin-yucel-007.jpgMazbata töreni sonrasında toplu aile fotoğrafı çekildi.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21