• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

FİL COSMETİC SPA PAZARDAKİ YERİNİ ALDI

FİL COSMETİC SPA PAZARDAKİ YERİNİ ALDI
Selulite karşı 1 numara olan ve halen 1 milyon İtalyan kadını tarafından kullanılan Guam ürünü,Türkiye'deki tüm Spa merkezleri ve otellerde kullanılmak üzere pazarlanıyor

TURİZMİN SESİ-DERYA DUYSAK


Ürünün Türkiye pazarındaki tek lisanlı firması Fil Cosmetics.Ürün Türkiye'de çok yeni olmasına rağmen şimdiden pazardaki yerini almaya başladı bile. Antalya Ela Quality Resort ürünü ilk kullanan firma.


Guam diğer adıyla “ deniz yosunu çamuru”. Ürünün başarısındaki sır; selulite yardımcı olması ile bilinen deniz yosunu körpe haldeyken “scoubidou” denilen ilkel bir aletle toplanıyor. Bu alet mantar bir tapa gibi deniz yosununu deniz yatağından yukarıya teknenin üzerine dökecek şekilde çalışıyor. Açık alanda 3 gün boyunca serili vaziyette bekletilen yosununun; deniz meltemi suyun % 80'ini giderir, ardından toz haline getirilmiş vaziyette fabrikaya naklediliyor. Guam toz halindeki deniz yosunu nadir bir yeşil çamur ile karıştırılırılıyor, lenfatik ve sirkülasyonu uyarmak için sarmaşık ve atkestanesi phyto ekstratları ile harmanlanıyor. Ardından hücre geçirgenliğini, dayanıklığı ve koyuluğu yükseltmek için keklik otu ve liman yağı özleri ekleniyor.


Firma yetkilisi Mine Kanat yaptığı açıklamada; “deniz yosunu çamuru seluliti yenmek için etkili bir yardımcı. İlk kullanımın hemen ardından gözle görülür sonuçlar almak mümkün. Patentli deniz yosunu çamuru cilde fark edilebilir ve uzun süreli yumuşaklık ve esneklik vererek cildi canlandıracak, güçlendirecek ve ton verecektir. Hemen sonuç almak ve daha etkili sonuç için Guam çamur esanslı kremi rahatsızlık veren bölgeye çamur sargısı yapmadığınız günlerde masaj yaparak uygulayabiliyorsunuz. En iyi sonuçlar için duş aldığınızda ölü hücrelerden kurtulmak için deriyi nazikçe ovarak temizleyin ve deniz yosunu çamurunu masaj yaparak bolca uygulayın, streç film ile sararak 45 dakika bekletin. Süre dolduğunda film ve çamurdan su yardımıyla temizleyin. Dokuyu dengelemek için de çamur sonrası rahatlatıcı krem sürün.” dedi.



Deniz yosunu çamuru ve çamur sonrası kullanılan kremler deriyi nemlendirerek sirkülasyonu artırıyor. Guam Fangocrema Fresco “çamur esanslı soğuk formullü krem; canlandırıcı menthol buharı etkili harika bir serinletme kremi. Yumuşak dokusuyla kolaylıkla emilir ve selulitin hoş görünmeyen etkilerine karşı hızlı ve etkili bir şekilde sirkülasyonu artırıp deriyi nemlendiriyor.




Ödem seluliti ve su tutulmalarına karşı oluşan şişlikler “Guam Dren” ile çekici ve dengeleyici bir etki vererek dokuların içinde su ve toksinlerin gelişimini düzenleyerek, cilde pürüzsüz ve sert bir dokunuş bırakarak mineral depoluyor. Sabah olduğunda, cildinize suyla yıkanmayı gerektirecek bir tuz kalıntısı görmeniz mümkün, bu normal. Uyurken vücut günün atıklarından kurtulmaya çalışır. Fangocrema Dren'in ozmoz etkisi fazla suyu ve toksit atığı deriden dışarıya çekerek güne daha ince, daha hafif ve canlanmış bacaklarla başlamanızı sağlar.


Ağır ve şiş bacaklar için dizayn edilen serinletme bandajları 30 dakika içersinde sirkülasyonu artırarak şişliği azaltıyor ve bacaklarınızın hafif ve canlanmış olarak hissetmenizi sağlıyor. Özellikle hamile bayanlar için bir ilk olan bu ürün istirahat edilerek kullanıyor.


Guam Fangocrema karın ve bel çamur bazlı tedavi kremi phyto-ektract, kafein, sevile portakalı, limon yağı özü ve E vitamini ile harmanlanmış patentli guam deniz yosunu formulünü içeriyor. Krem, karın ve bel civarındaki adipoz yağ dokularını ve hoş görünmeyen cildi gözle görülür şekilde düzeltip sertlik ve tonu da geliştiriyor.

Omega 3 içerikli besleyici vücut ovucu krem olan Guam Burroscrub, ölü hücreleri temizleyen, hücre yenilenmesini canlandıran ve cilde hayat veren az bulunur elementleri salgılayan, pul pul dökebilme özelliğine sahip.

Guam deniz yosunu çamur maskesi özellikle yağlı lekeleri ve inatçı kirleri olan problem cilt üzerinde oldukça etkili. Bu doğal ürün % 40'dan fazla kil ve % 5'ten fazla deniz yosunu phyto-ekstratları içeriği ile ten rengini temizliyor ve parlatıyor.


Guam, göğüs sertleştiren ve kırışıklıkları önleyen kremiyle, cilt bakımı ürünleriyle, Mikrohücresel çizgi doldurucu yüz kremi ve Ev Spa olarak kullanılan Thalasso ürünleri ile tüm Spa merkezlerine, ev hanımlarına ve özellikle Türkiye'de yer alan Spa otellerine hizmet vermeye devam ediyor.

İletişim:
Guam Basın Danışmanı : Derya Duysak 0536 627-7913
[email protected]

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21