• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

ETSTUR ERKEN REZERVASYONA BAŞLADI

ETSTUR  ERKEN REZERVASYONA BAŞLADI
Tatilcilerin fiyat avantajlarından daha fazla yararlanabilmesi için Erken Rezervasyon Dönemi'ni her yıl öne çeken Etstur, bu yıl misafirlerine indirimleri Şubat ayında sunuyor
TURİZMİN SESİ
Öte yandan WOW otellerinde de yüzde 40´a yakın indirim kampanyaları başladı. Etstur, 2009 yılı için erken rezervasyon dönemini başlattı. 10 Şubat-02 Mart tarihleri arasında tatillerine karar verecek Etstur misafirleri Worldcard'a tek ödemede yüzde 35, 6 taksitte yüzde 30, 12 taksitte yüzde 25 oranlarında indirimlerden yararlanacaklar. Diğer kartlara da 6 taksitte yüzde 25 ve 12 taksitte yüzde 20 indirim uygulanacak.

Erken rezervasyon süreci dört kademede gerçekleştiriliyor. Birinci dönemde en yüksek indirim oranı sunuluyor. İlerleyen aşamalarda, yaz sezonuna yaklaştıkça bu oran azalarak uygulanıyor. Erken Rezervasyon imkanlarıyla tatillerine karar veren misafirler Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarına yönelik önceden indirimli rezervasyon yaptırabiliyorlar.

Etsgroup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, 2009 erken rezervasyon dönemiyle ilgili şunları söyledi: ”Misafirlerimize tatil tarihlerine erken karar vermelerini özellikle tavsiye ediyorum. Bu yıl tesisler, tıpkı havayolu firmalarında olduğu gibi dalgalı fiyat uygulamasıyla odaları doldukça fiyatlarını artıracaklar. Bu nedenle her liranın daha da değerli olduğu bugünlerde, tatillerine erken karar verenler hem daha fazla indirimden yararlanacak hem de fiyat artışlarından etkilenmemiş olacaklar.”

Bir Ay Erken Başladı

Etstur, her geçen yıl erken rezervasyon zamanlamasını daha da öne çekerek, hem dünya standartlarına yaklaşmayı hem de tatilcilerini daha avantajlı konuma getirmeyi hedefliyor. Bu yıl da Erken Rezervasyon Dönemi, daha cazip ödeme koşulları sunabilmek için, geçen yıla göre bir ay erken başladı.

Bu dönemde, avantajlı ödeme koşulları yanında, Etstur şemsiyesi altındaki tesislerin bir bölümü çocuklu aileler için de, iki ebeveyn eşliğinde, 14 yaşa kadar ücretsiz çocuk indirimleri sunuyor. Etstur'un ayrıcalıklı misafirleri ayrıca, Antalya, Bodrum, İzmir ve Dalaman havaalanlarından konaklayacakları otele kadar son model, klimalı lüks araçlarla ulaşma imkanına sahip olacaklar.

WOW'da indirim yüzde 40'a ulaşıyor

Bu arada WOW Topkapı Palace, WOW Kremlin Palace, WOW Bodrum Resort otelleri bünyesinde bulunduran MNG Turizm de, “Erken Rezervasyon Kampanyası”na başladı. Grup, erken rezervasyon kampanyasında, nakit veya Bonuscard ile yapılan tek sefer ödemelerde yüzde 30 + yüzde 10 oranında indirim sağlayacak.

“Erken rezervasyon yaptırın, karlı çıkın!” sloganı ile başlatılan erken rezervasyon kampanyası, 3 Mayıs ile 31 Ekim 2009 tarihleri arasına yapılacak minimum 4 gecelik konaklamalarda geçerli olacak.

Erken rezervasyon kampanyasında, nakit veya Bonuscard ile yapılan tek sefer ödemelerde yüzde 30 + yüzde 10 oranında indirim sağlanıyor. Grup, Bonuscard, Shop&Miles ve Flexi Card ile yapılacak rezervasyonlarda 6 taksit olanağı ile birlikte yüzde 25 + yüzde 10; 8 taksit olanağıyla da yüzde 20 + yüzde 10 oranında indirim yapacak. Yine Bonuscard, Shop&Miles ve Flexi Card'la ödenen tatil rezervasyonlarında yüzde 15 + yüzde 10 indirim ile 12 taksit olanağı sunacak. MNG Turizm, erken rezervasyon kampanyası ile 0-12 yaş arası bir çocuk ücretsiz tatil yapabilecek.

MNG Turizm'e bağlı World Of Wonders Otelleri, çocukların da en az aileleri kadar tatilden zevk alabilmesi için deneyimli animatörler eşliğinde eğlendirici ve geliştirici programlar, su sporları aktiviteleri çocuk programları hazırladı Erken rezervasyon daha ´erken´ başladı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21