• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

ETS İLE ZİRVE TURU

ETS İLE ZİRVE TURU
Kış ve tatil… Bu iki kelime yan yana gelince kar ve kayak sporu vazgeçilmez bir alternatif oluyor

TURİZMİN SESİ


Kış aylarında hizmet veren oteller sayesinde artık ülkenin dört bir köşesinde kayak tatili yapmak mümkün. Etstur ayrıcalığıyla kışın keyfini çıkarabilirsiniz:

1.Grand YazıUludağ: Yaz aylarında hizmetine ara veren Grand Yazıcı, kış sezonunun en gözde otelleri arasında yer alıyor.

Bursa'ya 35 km. mesafede yer alan otelde 2 adet pist bulunuyor. 250 odalı tesisin pistlerinden Tutyeli 2750 m., İtalyan 650 m. uzunluğunda. Otel misafirlerine sunduğu konfor, eğlence, dinlence, ilgili-eğitimli ve sıcak personel, zengin mutfak, etkin aktivite ve motivasyon hizmetleri ile görülmeye değer. Otelpuan.com'da, oteli 241 kişi notladı ve 4 not ortalaması ile % 80 tavsiye oranı verdi.

2. Alkoçlar Hotel: Alkoçlar Hotel, tamamı kayak pistlerine bakan, kayağa çıkışın ve otele ulaşımın kolay olduğu bembeyaz karların içinde sımsıcak sporcu aile oteli… İçinden çıkmak istemeyeceğiniz salonlar, tatlarını unutamayacağınız lezzetler, tatili şölene çeviren ve her yaş grubuna hitap eden eğlenceli aktiviteler…

Otelin standart olarak tasarlanmış odaları misafirlerine birçok olanağı bir arada sunuyor. Otelin geniş bir manzaraya hakim konumu çoğu pisti izleme olanağı da sağlıyor. Otelpuan.com'da otele 349 kişi oy verdi, genel ortalama puanı 3,3 tavsiye etme oranı da % 83 oldu.

3. Kervansaray Uludağ: Kervansaray Uludağ, kusursuz hizmet anlayışı ve titizliği ile konuklarını ağırlıyor. Güler yüzlü hizmet anlayışıyla hizmet veren otel, kayak yapmaktan yorulan konuklarını 10 adet suit, 159 adet double + triple ve standart olarak tasarlanmış odalarında ağırlıyor.

Bölgede yer alan oteller arasında kayak odalarından direkt piste çıkma olanağı olan tek otel olan Kervansaray Uludağ, kayak severleri donanımlı ve konforlu bir kış tatili için kar ve romantizmin başkenti Uludağ'a davet ediyor. Otele, otelpuan.com sitesinden 210 kişi 3,6 ortalama puanı ve % 72 tavsiye oranı verdi.

4.Ağaoğlu My Resort Uludağ: 2008 yılında genel alanları ve odaları baştan sona yenilenen Ağaoğlu My Resort Uludağ, hizmet kalitesiyle kayak ve kar tutkunlarının vazgeçemeyeceği bir hizmet sunuyor.

Kış aylarında kış sporlarının yapılabildiği, yaz aylarında ise seminer, organizasyon, trekking, paintball gibi turnuvaların ve aktivitelerin organize edildiği Ağaoğlu My Resort'de toplam 9 adet toplantı salonu bulunuyor.

Kış sporlarını seviyorsanız Ağaoğlu My Resort Uludağ'da kayak, snowboard gibi kış sporları ekipmanlarını otelin kayak odasından temin ediliyor.

Misafirler, konaklama süreleri boyunca otele ait olan Ağaoğlu Kuşaklıkaya Telesiyej, Ağaoğlu Belvü Gondola, Ağaoğlu Belvü Teleski, Ağaoğlu Fatin Telesiyej ve Fahri Telesiyej'i kullanabiliyor. Otelpuan.com'da, oteli 58 kişi notladı ve 3,7 not ortalaması ile % 81 tavsiye oranı verdi.

5.Karinna Hotel Uludağ: Uludağ'ın seçkin otellerinden biri olan Karinna Otel, kış ayları boyunca hizmet veriyor. 36 m² büyüklüğündeki standart odalarında direkt telefon hattı, uydu TV, ücretsiz internet bağlantısı gibi hizmetler sunan otelde aynı zamanda no smoking oda, connect oda presidental suit, king suit ve suit seçenekleri de mevcut.

Otel, misafirleri için Uludağ'ın en uzun kayak pisti olan Volfram Detachable ile kayma olanağı sağlanıyor. İkinci oteller bölgesinde yer alan tesise ait 7 ayrı lift hizmet veriyor.

Otelin kayak odasında 2006 model üst düzey kayaklar, board'lar, snowblade'ler, ısıtmalı sistem ayakkabılar, kilitlenebilir özel dolaplar (locker) ve vestiyer bulunuyor. Otelpuan.com'da otele 133 kişi oy verdi, genel ortalama puanı 3,7 tavsiye etme oranı da % 71 oldu.

6.Dorukkaya Ski & Mountain Resort Kartalkaya: Bolu-Kartalkaya'da çam ormanları arasında yer alan DorukKaya Ski & Mountain Resort, dünya standartlarında bir kayak ve snowboard merkezi olarak hizmet veriyor.

 Dorukkaya, farklı zorluk derecelerinde ve uzunluklarında 8 ski lift, 11 kayak pisti, sezon boyunca her cumartesi freestyle gösteriler ve yıl boyunca yüksek kar kalitesi ile kayak severlere hizmet veriyor. İstanbul ve Ankara'ya olan mesafesi ile kolay ulaşım avantajı sağlayan DorukKaya Ski & Mountain Resort, kayak ve snowboard dışında da sunduğu sınırsız eğlenceyle kışın da tatil yapılabileceğini kanıtlıyor.

Otele, otelpuan.com sitesinden 369 kişi 3,5 ortalama puanı ve % 80 tavsiye oranı verdi.

7. Kartal Hotel: Köroğlu Dağlarının zirvesinde, Kartalkaya'da 2000 metre yükseklikte konumlanmış olan Kartal Otel, İstanbul'a 2, Ankara'ya 3 saat mesafede bulunuyor.

60.000 m² alana kurulu, 160 odalı tesis toplam uzunluğu 20 km.'yi bulan pistleriyle kayak tutkunlarına eksiksiz hizmet sunuyor. Toplantı salonları ve spor aktivitelerinin yanı sıra 100 metre uzunluğunda bir tünelle otele bağlı olan ve leziz yemekleriyle ünlü A La Kartal Restaurant'ın yer aldığı otel, konuklarını kış boyunca ağırlıyor. Otelpuan.com'da, oteli 234 kişi notladı ve 4 not ortalaması ile % 91 tavsiye oranı verdi.

8. Ilgaz Mountain Resort: Ilgaz Mountain Resort misafirlerine ev konforu ve ferahlığını yaşatıyor. 4 ayrı apart daire seçeneğiyle konuklarını ağırlayan otelde kayak pistleri, kiralık kayak, kızak ve snowboard sunulan hizmetler arasında yer alıyor.

Geleneksel Kastamonu mimarisi estetiği, doğal görünümüyle tasarlanmış 35m²'lik 3 kişilik sedir, 45m²'lik 3 kişilik kayın ya da 65 m²'lik 4 kişilik ladin ve 85m²'lik 6 kişilik ardıç tipi daireler konukları bekliyor. Tenis kortu, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol kortu, paintball sahası, dağ bisikleti yolları otelin aktivite imkanları olarak sunuluyor. Otelpuan.com'da, oteli 40 kişi notladı ve 4 not ortalaması ile % 80 tavsiye oranı verdi.

9. Greenpark Kartepe: Kocaeli Maşukiye'de 1700 metre zirvedeki The Green Park Resort Kartepe, İstanbul'a yalnızca 1 saat mesafede bulunuyor. Günübirlik kayak tatili için en iyi seçeneklerden biri olan otel, her yaştan misafirlerine yüksek kalitede hizmet sunuyor. Tesisin pistlerinde kayak keyfini yaşamanın yanı sıra kendinizi güzellik merkezi ya da sağlık kulübünde yenileyebiliyor, eski bir Türk geleneği olan Türk hamamı keyfini yaşanabiliyor ya da profesyonel kayak hocalarıyla kayak ve snowboard aktiviteleri yapılabiliyor.

The Green Park Resort Kartepe, misafirlerin konfor ve ihtiyaçlarına uygun dizayn edilmiş tamamı şık ve konforlu toplam 250 odası ve 50 chalet ile hizmet veriyor. Otele, otelpuan.com sitesinden 134 kişi 3,9 ortalama puanı ve % 89 tavsiye oranı verdi.

10.Toprak Hotel Sarıkamış: Toprak Hotel Sarıkamış, kristal karlar diyarında 5 yıldızlı konforuyla konuklarını bekliyor. 26.500 m² alana kurulu otelin yakınında 6 adet kayak pisti var. 145 oda, 350 yatak kapasiteli otelde 4 kral, 5 junior suit, 5 suit, 11 köşe ve 120 standart oda bulunuyor.

TV'den saç kurutma makinesine kadar her türlü detay düşünülerek tasarlanan odalarda misafirlerin konforu için her detay tasarlanmış. Toplam pist uzunluğu 27 km. olan kayak alanında, saatte 2400 kişi kapasiteli elektronik telesiyej hizmet veriyor. Otelpuan.com'da, oteli 41 kişi notladı ve 4,1 not ortalaması ile % 82 tavsiye oranı verdi.

Oteller hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Etstur Çağrı Merkezi 444 0 387'yi arayabilir, www.etstur.com  adresine ulaşabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21