• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

ERİKLİ SAROS KÖRFEZİ WİNDSURF ŞAMPİYONASI BAŞLADI

ERİKLİ SAROS KÖRFEZİ WİNDSURF ŞAMPİYONASI BAŞLADI
Saros Erikli Winsurf Cup Bora Kozanoğlu 'nun start'yla İşçimen otel önünden başladı.Yoğun ilginin görüldüğü şampiyonaya Haluk Levent'te destek vererek başlangıç noktasına geldi.

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Türkiye Yelken Federasyonu ile Keşan Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen Erikli Saros Körfezi Windsurf Şampiyonası başladı.


Erikli Sahili'nde saat 10.00'da başlayan etkinlikte müsabakanın hakemliklerini İzmir Bölgesi'nen Başhakem A.Zeki Leblebici, Seyhan İnal, Belma Beyazıtoğlu, Önder Tosun, Necdet İnağ ve Cevdet Özgönenç'in yaptığı şampiyonaya Troya Çanakkale Kulübü'nden İsmail Kadıoğlu, Ali Aygün, Murat Çeker, Deniz Kuvvetleri Orhan Konca, Şarköy Yelken Kulübü'nden Erdi Mengüz, Ali Ersen, Hüseyin Ersen, Ziya Özdemir, Keşan Gençlik Kulübü'nden İrem Yörük ve Aydın Es, Alaçatı Yelken Kulübü'nden Aydın Gözen ve Bora Kozanoğlu olmak üzere 12 windsurfçu katıldı.


Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile Edirne İl Gençlik Spor Müdürü Emin Küçük, CHP Keşan İlçe Başkanı A.Baki Topal,Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan'da yarışmaları izlemek üzere Erikli Sahili'ne geldiler.



GÖSTERİ YAPTILAR

Öte yandan Dünya Windsurf Şampiyonu Bora Kozanoğlu, Türkiye Şampiyonu Aydın Gözen, Ali Aygün, İsmail Kadıoğlu ve Murat Çeker yetersiz rüzgara rağmen sahilde yarışmaları izlemek isteyenler için kısa süreli bir gösteri yaptılar.


HALUK LEVENT'DE GÖSTERİLERİ İZLEDİ.

Ünlü Rock Müzik Sanatçısı ve Erikli Sahili'nde yetişen ünlü Rock sanatçısı Haluk Levent'de windsurf gösterilerini sahilde vatandaşlarla beraber izledi.


Bu arada basına mensuplarına bir açıklama yapan Levent, kendisi için Saros Körfezi'nin çok önemli olduğunu belirterek “Sanat yaşamıma ilk başladığım Saros Körfezi benim hayatımda çok önemli bir yer tutmaktadır.


Dünyanın en temiz denizlerinden biri olan Saros Körfezi'nde windsurfun da başlamış olması beni çok mutlu etti. Umarım Erikli Sahili windsurf sayesinde daha çok gelişir ve bu sayede ismi anılan bir deniz olur”dedi.



Levent, ayrıca gösteri yapan Bora Kozanoğlu'nu da tebrik ederek “ Bora arkadaşımız kendisiyle gurur duyduğumuz bir kişi. Kendisine Saros Körfezi'ne verdiği destek nedeniyle teşekkür ederim” dedi.

      


Bora Kozanoğlu'da, Saros Körfezi'nin windsurf yapmak anlamında çok önemli bir nokta olduğunu belirterek “Bugün talihsiz ve rüzgarsız bir gün yaşadık. Bugün yarışamadığız için üzgünüz.Umarım yarın beklediğimiz rüzgar oluşur.


Burada gerçekten başta Keşan Belediye Başkanımız Mehmet Özcan olmak üzere üm komitedeki arkadaşlarımız ve göerevli arkadaşlarımız mükemmel bir organizasyon hazırlamışlar.

 

Bu organizasyonla burada gerçekten çok rahat bir Düna Şampiyonası düzenlenebiir.



Umarım önümüzdeki yıllarda da Erikli Sahili'ne bu tür organzasyonlar verilir ve Erikli windsurfte hak ettiği noktaya ulaşır.

Tabi bunu başarabilmek için öncelikle burada windsurf kursları ve okulları açılmalı buradaki halkın windsurfa daha çok ilgisinin sağlanması gerekir “ dedi.



Şampiyona başhakemi Zeki Leblebici 11 Knat olması gereken Windsurf Yarışmalarının başlaması için gerekli olan rüzgarın olmaması nedeniyle yarışmaları saat 18.30 itibariyle iptal etti ve yarışmaların bugün  devam edeceğini belirtti.



Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'da, rüzgar nedeniyle yarışların ilk gün iptal edilmesine üzüldüklerini belirretek “Umarım bugün  yarışlar için yeterli rüzgara ulaşılır ve Erikli Sahili'ndeki insanlarımıza görsel bir güzellik yaşatılır” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21