• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

ERİKLİ, WINDSURFLE DÜNYAYA AÇILIYOR

ERİKLİ, WINDSURFLE DÜNYAYA AÇILIYOR
Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan,her yiğidin gönlünde bir aslan yattığını, Erikli sahili de benim gönlümde yatan aslandır bu nedenle Erikli sahilini windsurf turizmine açarak Erikli sahilini Windsurfle beraber tanıtmak istiyorum

Saros Haber-Fatih Ardıç/Fotoğraflar Halil Tuncer

Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Windsurf Komite Başkanı, Alaçatı Resort Otel'in Sahibi İş Adamı Engin Kalafatoğlu'yla diyaloğa geçildi.

Federasyon Başkanı Sayın Nazlı İmre de bu konuda desteğini esirgemedi. Ayrıca merkez hakem komitesi başkanı atilla erardağ surf milli takım Antrenörü Oğuz Kaan Özbenli federasyon genel sekreteri Ahmet Gençtürk uluslararası yelken hakemi Zeki Leblebicioğlu Prof. Dr. Celal Kozanoğlu Çanakkale truva yelken klübü başkanı Ali Aygün, Milli windsurfçü Bora Kozanoğlu, Edirne İl Spor Müdürü Emin Küçük İzmirde görev yapan basın danışmanı Kazım İrfet Sönmez, Keşan Belediye Başkan Yard. Cengizhan Aktan, Keşan Belediye Basın ve Halkla ilişkiler Bürosu Yöneticisi Erdoğan Demir de bu organizasyonun alınmasınında destek vermişlerdir.

Daha sonra Kazım İrfet Sönmez Türkiye Yelken Federasyonunun ve Keşan Belediyesinin ortak kararıyla Saros körfezi windsurf şampiyonası Genel koordinatörlüğüne getirilmiştir.


Genel Koordinatör Yardımcılığını İzmirli Organizatör Yiğit Arslan üstlenmiştir. Yiğit Arslan Keşan Belediyesi'nin tanıtımına katkı yapmak için gönüllü olarak burada olduğunu belirtmiştir.

18 19 20 temmuz tarihlerinde etiket müsabakası olmamasına rağmen Türkiye şampiyonası niteliğinde Erikli'de windsurf turnuvası yapılacaktır.

Turnuvanın yapılacağı sahilin yaklaşık 500 metrelik kısmı 40 adet Türkiye Yelken Federasyonu ve Keşan Belediyesi turnuva logolu bayraklarla süslenmiştir.

Bayrak direkleri çimento dökülmeden ve herhangi bir araç kullanılmada insan gücüyle çevreye duyarlı bir şekilde dikilmiştir. Turnuvanın logosu surf yapan sincap olarak belirlenmiştir.

Yaklaşık 100 surfün aynı anda muhafaza edilebileceği istif merkezi yapılmıştır. istif merkezi çevreye duyarlı olunması açısından tamamen portatif malzemeden yapılmıştır. Ayrıca turnuvadan sonra da sökülecektir.

Gelecek olan basın mensuplarının rahat çalışabilmesi için basın çalışma odası ve basın tribünü inşa edilmiştir. Organzasyonun düzenli olması açısından Tüm sporculara basın mensuplarına ve görevlilere fotoğraflı akreditasyon kartı verilecektir.

Basın mensuplarının organizasyonu rahat seyredebilmeleri için dürbün bulundurulacak ve tekne temin edilecektir.

Turnuvanın güvenliği sahil güvenlik jandarma zabıta ve özel güvenlik görevlileri tarafından sağlanacaktır.

Bu turnuvaya ilginin büyük olması sebebiyle Erikli Hotel'in içerisinde turnuvada görev alacak gönüllü merkezi oluşturuldu.

Gönüllü merkezinin yanı sıra dışarıda windsurf logosu dağıtan bir ekip kuruldu.

Gönüllü merkezinin liderliğini Genel Koordinatör Yardımcısı Yiğit Arslan yapmaktadır. Şaver Erkan, Volkan Ertürk, Kerim Bilgiç gönüllü merkezi asistanları olarak görev yapmaktadır.

Gönüllü Eğitim Seminerleri Yiğit Arslan ve Şaver Erkan tarafından verilecektir.

 

WİNDSURF ŞAMPİYONA SPONSORLARI
ERİKLİ HOTEL

Keşanlı iş adamları ve otelciler de turnuvaya destek vermektedirler. Saros Turizm ve yatırımcılar derneğinin kurucu başkanı ve uzun yıllardan beri Erikli Hotel'i işleten turizimci iş adamı Enver Yüksekdağ windsurfün Erikli'nin tanıtımı ve gelecek yıllarda bu bölgeye daha büyük yatırımların yapılması açısından büyük katkılar sağlayacağını belirterek her türlü desteğe açık olduğunu bildirmiştir.

Ayrıca 18 temmuz 2008 Cuma günü saat 21.30'da her yıl geleneksel olarak yaptığı Erikli Hotel Yaza Merhaba Partisinde windsurf organizasyonu tanıtımını da yaparak katkıda bulunacağını açıkladı.

Ayrıca turizmci Enver Yüksekdağ sürpriz hediyeler olduğunu havai fişek gösterileri ve animasyonlarla erikliyi yerinden oynatacağını, saros körfezinde yapılacak windsurfün tüm türkiye ve dünyada ses getireceğini belirtti.

ERİKLİ HOTEL 
 Tel: 0(284) 737 35 65  -  0(284) 737 33 86  -  0(532) 711 22 92 
 Fax: 0(284) 737 38 43 
 Mail: erikli[email protected]
 Web: www.eriklihotel.com

İŞÇİMEN HOTEL

Saros Turizm ve Otelciler Derneği Başkanı Mustafa İşçimen, otelin önünde düzenlenecek olan windsurf şampiyonasına katkıda bulunacak.

Saros tanıtımı için her türlü göreve hazır olduğunu, hayatının Saros Körfezi'nde geçtiğini, herşeyini buraya borçlu olduğunu, otelinin baba yadigari olmasından ötürü de bu turnuvanın onun için bir nevi Saros'a borcunu ödemek açısından bir fırsat olduğunu belirtti.

İŞÇİMEN HOTEL
Tel: 0(284) 737 31 48  -  0(284) 737 31 49  -  0(544) 445 31 48
Fax: 0(284) 737 31 34
Mail: [email protected]
Web: www.iscimenhotel.com

PEHLİVAN HOTEL


Yağlı güreş pehlivanlarından ve Saros Pehlivan Hotel'in Sahibi Abdullah Ersoy, yağlı güreşçileri Erikli Windsurf Şampiyonası'nın adını duyurmak açısından davet etti.

18 yıldır kırkpınarda başa güreşen, 14 yıldır da Ata sporumuz güreşimizde kulüp yöneticiliği yapan ve sosyal faaliyet çalışmarını yürüten, yağlı güreşimizin kalkınması için çözüm çalışmalarında bulunan Saros Pehlivan Hotel'in Sahibi Abdullah Ersoy, Pehlivan Hotel olarak turnuvaya destek sağlayacaklarını açıkladı.



PEHLİVAN OTEL
0(284) 737 31 31

 

DOST HOTEL

Saros Dost Hotel Sahibi Selim Dost da Erikli Windsurf Şampiyonası'na katkıda bulunacağını açıkladı.

Saros'ta çok özel bir butikhotel olma özelliği ile yurt dışından rezervasyonlarla kısa süren sezonu uzatrak  çeşitli yaş gruplarına hizmet ediyor.Saros'un kalkınması için imkanlar dahilinde gereken neyse yapmaya hazırız dedi.

DOST HOTEL 
0(284) 737 80 05


KEYİF CAFE&BEACH CLUB


Keyif Cafe&Beach Club'ın Sahibi Celal Çakır vereceği 200 kişilik kokteylle Turnuvaya katkı sağlayacağını, saros körfezi için hiçbir masraftan kaçınmayacağını belirtti.

KEYİF CAFE & BRACH CLUB 
0(532) 343 78 29

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : +90 216 481 51 21