• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

EN EKONOMİK TUR

EN EKONOMİK TUR
Jolly Tur'un organize ettiği Şeker Bayramı yurt dışı turlarıyla 299 Euro'dan başlayan fiyatlarla seyahat edebileceksiniz!

TURİZMİN SESİ


En ekonomik tur Sharm El Seikh'e Kurban Bayramı tur fırsatlarında en uygun fiyatlı turlar Mısır'ın Sharm El Sheikh şehrine düzenleniyor. Dünyanın en iyi dalış merkezlerine sahip olması ile ününe ün katan ve 'Kızıldeniz'in doğal akvaryumu' olarak da adlandırılan Sharm El Sheikh, Kızıldeniz'in en güzel sahillerinde, 5 yıldızlı ve deluxe otellerle donatılmış… Deniz, kum, güneş ve dalış dörtlüsünü bir arada bulabileceğiniz bu şehirde yaz tatilinin devamı sizleri bekliyor.

 
4 gece 5 günlük bu tur 299 Euro'dan başlayan fiyatlarla… 3 gece 4 günlük Dünyanın 7 Harikası'ndan Piramitler şehri Kahire'yi de kapsayan tur ise 359 Euro'dan başlayan fiyatlarla…

Paris
Fransa'nın Seine Nehri'nin üzerine kurulu ve tüm dünyada anıtları, sanatsal ve kültürel yaşamı ile tanınan meşhur başkenti Paris… Bu rüya gibi turda Paris'in dünyaca ünlü müzesi Louvre, Concorde Meydanı, Zafer Takı ve ünlü alışveriş caddesi Champs Elysees'yi görebilir, Eiffel'in tepesinden Paris'in muhteşem manzarasını izleyebilirsiniz.

Dileyen misafirlere Montmartre ressamlar tepesi, tekne ile Seine Nehri gezisi ve akşam isteyen misafirlere “Paris by night” ve dünyaca ünlü “Lido Show”… Ayrıca, tam günü kapsayan özel Disneyland turunda Disney Dünyası'nın sevimli kahramanlarıyla fotoğraf çektirebilir, teknoloji harikaları olan devasa eğlence platformlarında eğlenebilir ve sevdiklerinize Disney hediyelik eşyaları alabilirsiniz. Jolly Tur'un 6-7-8-9 ve 10 Aralık kalkışlı, 4 gece 5 günlük Paris turları 699 Euro'dan başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.

Free Bird Havayolları ile Orta Avrupa

Jolly Tur'un 7 Aralık hareketli 'Baştan Başa Orta Avrupa' turu ise 499 Euro'dan başlayan fiyatlarla sizlere nostaljik kültür başkentleri olan Prag-Viyana-Budapeşte'nin yanı sıra Munich, Bratislava ve Salzburg'u da görme şansı tanıyor.

Klasik İtalya

Yüzyıllar boyu Rönesans'ın merkezi olarak bilinen İtalya'da mimari şaheserlerin, kültürün ve güzel sanatların her türünden örneklerine rastlayacağınız, Jolly Tur'la İtalya'nın en muhteşem şehirleri Roma, Floransa ve Venedik üçlüsü gezebileceğiniz 7 gece 8 günlük Klasik İtalya turu 549 Euro'dan başlayan fiyatlarla…

Üstelik İtalya'nın sınır komşusu Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da konaklayacak ve doğa harikası Bled Gölü'nü de görebileceksiniz.

Dubai

Birleşik Arap Emirliklerinin 7 emirliğinden birisi olan Doğu ile Batı kültürünü bir arada yaşayabileceğiniz bu lüks şehirde dünyaca ünlü markaların bulunduğu devasa alışveriş merkezleri ve elektronik eşya pazarlarını gezebilirsiniz. Modern hayatla çöl egzotizminin birleştiği “çölde safari turu”na katılabilir, çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Jolly Tur'un 8 Aralık hareketli, 5 gece 6 gün süren bu turu 799 Euro'dan başlayan fiyatlarla ve İstanbul, Ankara, İzmir çıkışlarıyla sizleri bekliyor.

Latin müziği ve puronun tadına varın

Jolly Tur'un Kurban Bayramı turlarından en ilginç destinasyonlardan birisi de dünyanın en iyi kahvesini, purosunu ve romunu içebileceğiniz Küba…

 Karayip Denizi'nin en güzel adalarından biri olan ve hala koyu bir komünizm rejimiyle yönetilen dünyadaki ender ülkelerden birisidir Küba… Başkent Havana'da UNESCO'nun koruması altında olan Barok tarzı binalar, eski Amerikan arabaları ile ünlü sokaklar, dünyaca ünlü Havana Üniversitesi, Belediye Sarayı, Katedral, Armas Meydanı, Morro Kalesi, Büyük Casino, Capitol Devrim Müzesi, Sahil Şeridi, Ernest Hemingway'in gittiği barlar sokağı, La Bodequita del Medio, Floridita görülmeye değer yerler arasında… Arzu edenler canlı Latin Müzik yapılan sokak cafélerinde hoşça vakit geçirebilir veya kentin en hareketli caddelerinden biri olan Calle Obispo'da yürüyüş yapabilir, meşhur Küba purolarının yapıldığı Pinar del Rio'yu ve tipik Küba köylerinin bulunduğu Vinales Vadisi'ni gezebilir ve Varadero Plajları'nda deniz, güneş ve kumdan faydalanabilirler. Jolly Tur'un 8 gece 9 gün süren bu nostalji ülkesi turu 1.499 Euro'dan başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.

Uzakdoğu'da vizesiz 3 ülke 3 şehir: Hong Kong, Singapur, Tayland

6 Aralık hareketli Hong Kong, Singapur ve Tayland konaklamalı 9 gece 10 günlük bu tur, 1.599 99 Euro'dan başlayan fiyatlarla vizesiz seyahat imkanı sunuyor. Uzakdoğu'nun en eski ticaret merkezi olan Hong Kong'ta dünyanın en uzun yürüyen merdiveninin bulunduğu Okyanus Parkı'na teleferik ile geçip içinde yaklaşık 30 binden fazla balığın bulunduğu yeryüzünün en büyük akvaryumunu görebilirsiniz.

Dünyanın en büyük kumarhane şehirlerinden, Uzakdoğu'nun Las Vegas'ı olarak adlandırılan ve lüks otelleri ile göz kamaştıran adası Macau'da kumar oynayarak ya da alışveriş yaparak son derece keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Alışveriş merkezleri ve orkideleriyle ünlü Uzakdoğu'nun en modern, en güzel ve en temiz şehri olan Singapur'da hayvanları gece doğal ortamlarında görebileceğiniz ve safari şeklinde tasarlanmış Gece Safarisi turuna katılabilirsiniz. Ayrıca, Faber Tepesi'nden teleferikle Sentosa Adası'na geçerek Singapur tarihini yakından tanıyabileceğiniz dünyaca ünlü Mumyalar Müzesini görebileceksiniz.

Bangkok'ta ise seyahat dönüşünde yakınlarınıza anlatabileceğiniz, anılarınızda yer edeceğine emin olduğumuz “Bangkok Kanallar Turu”na mutlaka katılın! Bu egzotik turda güneş batarken üstü milyonlarca küçük seramik parçalarıyla süslenmiş Wat Arun Tapınağı'nı görecek ve nehirdeki kutsal balıkları besleyebileceksiniz. Altın Buda, Uyuyan Buda ve Mermer Buda Tapınakları, Parlamento Binası, Kralın İkametgahı, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı görülecek yerler arasında başı çekiyor. Dünyanın en fazla değerli taş üreten 5 ülkesinden biri olan Bangok'taki mücevher fabrikası, Bangkok'u ziyaret eden hemen her turistin gittiği ünlü Pat Pong Pazarı turu ve küçük kanallarda yaşayan Tayland'lılardan pazarlık usulü otantik eşyalar alıp, egzotik meyveleri tadabileceğiniz Yüzen Çarşı turu ile Asya'nın tüm sıra dışılığını yaşayabilirsiniz.

www.jollytur.com  444 0 644

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21