• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

EMİTT 54 SEKTÖRÜ HAREKETE GEÇİRİYOR

EMİTT 54 SEKTÖRÜ HAREKETE GEÇİRİYOR
Turizm sektörünün dünya çapındaki en önemli 10, Avrupa'nın ise ilk 5 etkinliğinden biri olarak kabul edilen EMITT Fuarı, yerli ve yabancı turizm profesyonellerine ve beldelere yeni işbirlikleri kurma fırsatı veriyor
TURİZMİN SESİ
Küresel çaptaki turizm sektörü için büyük önem taşıyan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlamak üzere 13. kez kapılarını açıyor! EMITT 2009 Fuarı, 12–15 Şubat 2009 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

EMITT Fuarı, kendisi ile birlikte 54 farklı sektörü harekete geçirme özelliği bulunan turizm sektörünün, dünya çapında gerçekleştirilen en önemli ilk 10, Avrupa'da ise ilk 5 fuarından biri olarak kabul ediliyor.

EMITT Fuarı'na Akdeniz, Ortadoğu, Güneydoğu Avrupa ve Asya'yı da içine alan her bölgeden firmalar katılıyor.

EMITT 2009 Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanındaki otelleri, acenteleri, işletmecileri, beldeleri, girişimcileri, turizm profesyonellerini ve tatilseverleri buluşturuyor. Krize rağmen %20'lik bir büyüme sergileyen EMITT 2009 Fuarı'na 100 bine yakın kişinin katılması bekleniyor. Fuarda ayrıca, büyük bölümü ilgili bakanlıklar altında olmak üzere Yaklaşık 50 ülkeden ve yüzlerce turizm merkezinden yaklaşık 3000 firma da yer alıyor. Bu ülkeler şöyle:

Acaristan, Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bangladeş, Brezilya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Çin, Dubai, Endonezya, Ermenistan, Filistin, Fransa, Güney Afrika, Gürcistan, Hindistan, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kırgızistan,KKTC, Kosova, Kuveyt, Küba, Litvanya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Moldova, Özbekistan, Pakistan, Peru, Rusya, Seyşeller, Sharjah, Slovakya, Sudan, Suriye, Şili, Tayland, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün, Yemen,Peru, Seyşeller, Yunanistan

Genel olarak ülkelerin önemli bir kısmı fuara bakanlık düzeyinde katılırken, bakanlık standlarında yer alan acente ve oteller de EMITT aracılığıyla kendilerini tanıtma imkânı buluyor. Yunanistan bölümünde ise Kavala, Rodos ve Selanik gibi bölgelerle Yunan Seyahat Acenteleri Birliği standları bulunuyor.

Türkiye genelinden 100'e yakın il ve belde de EMITT aracılığıyla adını dünyaya duyuruyor! EMITT 2009 Fuarı, uluslararası arenada adını duyurmak isteyen il ve ilçelere eşsiz bir fırsat kapısı aralıyor. Türkiye genelindeki yaklaşık 100 il ve belde, kendilerini dünyaya tanıtmak ve yeni pazarlar yaratmak üzere EMITT Fuarı'na katılıyor. BU standlarda İl ve beldelerden gelen oteller, seyahat acentaları ve diğer turizmciler, mülki amirler ve yerel yöneticilerle birlikte kendi yörelerinin tanıtım çalışmalarına katılıyorlar. Bu büyük tanıtım-pazarlama fırsatını değerlendirmek isteyen il ve beldeler şunlardan oluşuyor:

Adıyaman, Alanya, Altınoluk, Altınova, Amasya, Antalya, Araç, Arpaçay, Avşa, Aydın, Ayvalık, Balıkesir, Bartın, Batman, Bergama, Bilecik, Bitlis, Bodrum, Bolu, Buca, Burhaniye, Büyükçekmece, Çamyuva, Çaykur, Çeşme, Çorum, Dalyan, Didim, Dikili, Dörtyol, Düzce, Eceabat, Edirne, Edremit, Eğirdir, Elazığ, Erdek, Gaziantep, Gelibolu, Giresun, Göreme, Gümüşhane, Güre, Hatay, Havran, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kalkan, Karaburun, Karasu, Kars, Kastamonu, Kaş, Kaymaklı, Kemah, Kemaliye, Kemer, Keşan, Kırşehir, Konya, Küredağları, Kütahya, Malatya, Mardin, Nevşehir, Niğde, Ordu, Ödemiş, Ölüdeniz, Özdere, Pınarbaşı , Pınaroba, Rize, Safranbolu, Samsun, Sapanca, Sarıkamış, Selçuk, Sındırgı, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şarköy, Şile, Tekirova, Tokat, Tuzla, Ürgüp, Van, Yalvaç, Yozgat, Zeytinli

EMITT 2009 Fuarı'na katılmak isteyen ziyaretçiler www.fuardavetiyesi.com adresine girerek ücretsiz online davetiye alabiliyorlar. EMITT 2009 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgiye ise www.emittistanbul.com  adresinden ulaşılabiliyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21