• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

EEC ANGLO TÜRKİYE’DE

EEC ANGLO TÜRKİYE’DE
Telefonlarınızın dahi kapalı tutulduğu, tüm ihtiyaçlarınızın İngilizce konuşan personel ve öğretmenler tarafından karşılandığı bu eşsiz yöntem artık Türkiye'de.

TURİZMİN SESİ


İzmit Karamürsel ve Fethiye Kayaköy'deki eşsiz deniz ve doğa manzaralı dağ evinde, tamamen İngiliz öğretmenler esliğinde 9 günlük “Konaklamalı İngilizce Kampı” ile mikro İngiltere'de oda servisinden doğa yürüyüşlerine, gazetelerden televizyon kanallarına eğitmenleri ile 24 saat birliktelik yöntemiyle maksimum 4 kişilik gruplarda günde 15 saat ders ile İngilizceye doyacaksınız.

Dünya çapında deneyimli ustun nitelikli eğitmen kadrosuyla Türkiye'nin önde gelen firma ve devlet kuruluşlarının yabancı dil eğitimlerini gerçekleştiren EEC Anglo, sunduğu ayrıcalıklı eğitim projeleriyle öğrencilerine yabancı dil öğretebilmenin, diğer dil eğitimi kuruluşlarından farklı olduğunu gösteriyor.

Sadece İngiltere, Hollanda ve Amerika Birleşik Devletleri'nde rastlanan ENGLISH IMMERSION COURSE (özümseme kursu) kursunu Türkiye'de gerçekleştiren projeye bugüne dek İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Igdaş daire başkanlarının yanı sıra, halen devam etmekte olan Kervan Gıda A.S. yönetim kurulu üyelerinin de katılımlarıyla İzmit Karamürsel'deki tam teşekküllü yerleşmede yoğun bir eğitim sürdürülüyor.

ENGLISH IMMERSION kursunda eğitim, kısıtlı zamana sahip is adamları ve yöneticilere göre hazırlanan ekstra-yoğun bir tempoyla sabah 07.00 ile aksam 22.30 arasında haftanın 5 veya isteğe ve seviyeye bağlı olarak 9 günü devam etmekte. Toplam ders saati öğretmenlerle yapılan yemek ve kahvaltılar da düsünüldüğünde günlük 15 tam saat etmekte. Tüm odalarda uydu bağlantısı, kablosuz Internet, şahsi banyo ve tuvalet bulunmakta. Ayrıca otel bünyesinde jakuzi, sauna, masa tenisi, fitness ve bilardo bulunmakta.

 EEC Anglo kadrosu pedagojik formasyon almış, tamamı İngiltere ve Amerika'daki prestijli üniversitelerde akademik eğitimlerini tamamlamış eğitmenlerden oluşmakta. (TESOL ve TEFL diplomaları) Kursun sonunda tüm katılımcılarda “ölçülebilir” bir akıcılık ve kelime bilgisi şaşırtıcı şekilde kendini gösteriyor. Ortamın Türkçe'den tamamıyla uzak olması ve görevlilerin kesinlikle Türkçe konuşmayarak öğrencileri motive etmeleri basarının en önemli unsurlarından.

 
Eğitim süresince servis elemanlarından tutun da odalardaki TV kanallarına, lobimizdeki gazetelere kadar tamamen İngilizceyi yasayabileceğiniz bir ortam sağlanmış. Kursun başlangıcından önce detaylı bir seviye tespit sınavı, sözlü mülakat ve ihtiyaç analizi gerçekleştirilerek katılımcının doğru gruba ve girebilmesi ve eksikliklerine yönelik özel bir müfredat ile eğitilmesi sağlanıyor.

ANGLOKENT İzmit-Karamürsel'deki eğitimlerinizde program ücretine dahil olanlar; Tam Pansiyon En-Suite Konaklama, Kurs sonrası ONLINE destek, Öğrenciye ait oluyor. Eğitim Materyalleri ( CD-ROM'lar kurs kitapları, sözlükler ve okuma kitapları ) Bütün bu hizmetlerin yani sıra ayrıca şirket-içi programlarla da kurumsal çözümler sunulmakta. Kesinlikle tek tip eğitim programı değil de şirketinizin ihtiyaçlarına yönelik titiz bir ihtiyaç analizinden sonra derlenen özel müfredatımız ile öğrencilerin basarisi gözle görülür şekilde ortaya çıkıyor.

EEC Anglo'nun kurumsal programı; Genel İngilizce, Yöneticilere birebir dersler, Konaklamalı Haftalık 75 saatlik extra yoğun özel programı; Telefonda konuşma teknikleri, Survival English (kendinizi seyahatlerde idame ettirebileceğiniz temel İngilizce), İngilizce toplantılar ve sunuş teknikleri olarak yer almakta.

ANGLOKENT de toplam 10 oda bulunmakta. Özenle döşenmiş odalar deniz ve orman manzaralı. Odaların hepsinde duşa kabin banyo, tuvalet, 24 saat sıcak su, sac kurutma makinesi, klima, TV(uydu), mini bar, Internet bağlantısı mevcut. Ayrıca şömine karşısında nargile keyfi yapmak, bilardo, masa tenisi, fitness corner, elektronik dart, tavla, satranç, okey, kağıt oyunları oynamanız için tüm ayrıntılar düşünülerek hazırlanmış imkanlarla, dağ havasında keyifli, huzurlu bir gün ve gece geçirerek dil eğitiminiz boyunca kendinizi her günün sabahı yenilenmiş ve zinde hissedeceksiniz.

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : +90 216 481 51 21