• BIST 8828.7
  • Altın 2229.822
  • Dolar 32.2881
  • Euro 35.2045
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Edelstaal ve ORKA olarak 20 otelimizle Türk turizmine ve Dünya turizmine hizmet veriyoruz

Edelstaal ve ORKA olarak 20 otelimizle Türk turizmine ve Dünya turizmine hizmet veriyoruz
Ertan Torunoğulları, Türkiye’de 5 yıldızlı bir otel ile 70 dönüm arazi üzerine yapımı tamamlanma aşamasında olan bir  Aqua Park’ın hizmete gireceği müjdesini verdi

TURİZMİN SESİ / Haber - Fotoğraf: Ergun KULA ve Mustafa KOYUNCU


Merkezi Hollanda’da bulunan Edelstaal Groep, 2019 yılında da başarı grafiğini yukarı çekmek ve büyümeyi sürdürmek için bazı yeniliklere imza atmayı amaçlıyor. Hollanda’nın yanı sıra  Avrupa’nın 20 ülkesinde faaliyetlerde bulunan Edelstaal  Firması, pazar payını arttırmak için bir dizi faaliyetlerde bulunacak.Dünyada ve Avrupa’da yaşanan siyasi ve ekonomik krizlere rağmen 2018 yılını,  ARGE ve Inavosyon çalışmaları başta olmak üzere, krize aldırmadan büyümeye devam eden Edelstaal Groep,  Hollanda, Türkiye, Fransa, İsviçre, Belçika, Avusturya, İngiltere, Danimarka, Almanya, İsveç, Finlandiya, Azerbaycan’da, başta tencere olmak üzere, turizm ve inşaat sektöründe yatırım ve istihdam konusunda başarılara imza atıyor. 2019 yılı hedeflerini belirleyen Edelstaal  Groep, yeni yılda Orta Asya Türk Cumhuriyetleri, Balkan ve Eski Sovyet ülkelerinde yeni pazarlar için düğmeye bastı. Edelstaal Groep Genel Merkezi’nde yapılan görüşmeler sonunda, 2019 yılı plan, proje ve yatırımlar hakkında bir açıklama yapan Edelstaal Groep Yönetim Kurulu Üyesi ve şirketin  CEO’su Ertan  Torunoğulları, “Şirketimizin bu günlere gelmesinde ve bu günkü  başarımızda bizimle birlikte çalışan Türk hanımlarının büyük emegi ve alınteri var.  Bu  bağlamda öncelikle tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

edelstaal-groep-yonetim-kurulu-baskan-yardimcisi- ertan- torunogullari,edelstaal,-orka-,edelstaal-groep,- hollanda,-turkiye,-fransa,-isvicre,-belcika,-avusturya,-ingiltere,-danimarka,-almanya,-isvec,-finlandiya,-azerbaycan.jpg38 YILLIK MARATON
38 yıl önce büyük ağabey Turgut Torunoğulları’nın gayretiyle, gece gündüz demeden büyük gayret, özveri ve inançla temelleri atılan ve yarım asıra yaklaşan Edelstaal şirketinin mazisinden örnekler veren Ertan Torunoğulları, ağabey Turgut Torunoğulları’na şükran ve minnet duygularını dile getirdiği toplantıda, karşılıklı fikirler masaya yatırıldı.  Ertan Torunoğulları yaptığı konuşmada, elde ettikleri  başarıya hep birlikte ulaştıklarını vurgulayarak şöyle konuştu: “ 38 yıl evvel bir kaç arkadaşımızla başladığımız şirketimiz bu gün Türkiye’de ve diğer Avrupa ülkerinde azmin ve disiplinli çalışmanın sembolü olarak gösterilmektedir. Bir aile işletmesi olarak büyümesini sürdüren kuruluşumuz, bakanlıklar ve diğer kurum ve kuruluşlar nezdinde “Örnek İşletme” olarak tanınmakta ve diğer şirketler nezdinde de takdirle karşılanmaktadır. Türkiye’de başta  turizm  ve inşaat olmak üzere faaliyet gösteren  firmamız, Fethiye, Marmaris, İstanbul ve İzmit’te  ciddi yatırımlar yapmaktadır.  Edelstaal ve ORKA olarak 20 otelimizle Türk turizmine ve Dünya turizmine hizmet vermekteyiz. Fethiye Bölgesinde yaptığımız  villalarımızla Türklere  ve diğer Batı Avrupalılara hitap ediyoruz. Son yıllarda Rusya ve Ukrayna’dan ciddi talepler  alıyoruz. Ayrıca diger ülkelerden de ülkemize turist gelmesine ve ülke ekonomisine ciddi katkılarımız olmaktadır.  Belçika ve İtalya’da ürettiğimiz  “Ömür Boyu Garantili” mutfak  ürünlerimizle Avrupa’da aranılan bir marka olmayı  başardık. 

edelstaal-groep-yonetim-kurulu-baskan-yardimcisi- ertan- torunogullari,edelstaal,-orka-,edelstaal-groep,- hollanda,-turkiye,-fransa,-isvicre,-belcika,-avusturya,-ingiltere,-danimarka,-almanya,-isvec,-finlandiya,-azerbaycan-001.jpgKURDELALAR 2019’DA KESİLECEK 
Yeni yılda  Türkiye’de ilk etapta 5 yıldızlı bir otel ile 70 dönüm arazi üzerine yapımı tamamlanma aşamasında olan bir Aqua Park’ın hizmete gireceği müjdesini veren Ertan Torunoğulları, İzmit’te inşa halinde olan daire ve villalarında, yine 2019’da hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi. Sorulan bir soru üzerine ise Torunoğulları, Hollanda’da yapacakları  yatırmaların sürpriz olmasını ve önümüzdeki günlerde açıklanacağını söyledi. An itibarı ile  3 bin kişiye iş imkanı sağlayan Edelstaal  Groep’ta, çalışanların yarıya yakını bayanlardan oluşuyor. Ertan Torunoğulları, yeni açılış ve  yatırımlarla bu sayanın 5 bine çıkacağını belirtti.

PERSONEL TOPLANTISI
2018- 2019 yılı  çalışma dönemi başlaması dolayısıyla  yapılan, Ertan Torunoğulları’nın yanı sıra şirket yöneticilerinden Hasan Seçilmiş, İsmail Öztürk, Şıho Perkgöz, Reyhan Öztürk, satış temsilcileri ve menejerlerin katıldığı geniş tabanlı bir başka toplantıda, 2018 yılının değerlendirilmesinin ardından 2019 hedefleri konuşuldu.Edelstaal Groep Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Ertan  Torunoğulları  yaptığı konuşmasında, ‘Şirketimizin bu günlere gelmesinde ve bu günkü  başarımızda Türk bayanlarının büyük emeği ve alın teri var. Biz çalışma arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz . Bu bağlamda da siz değerli çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. ‘ dedi. Yaz tatilinden sonra yeni  2018- 2019 yılı  çalışma dönemi başlaması dolayısıyla şirket merkezinde düzenlenen yeni çalışma dönemi toplantısına Ertan Torunogulları’nın yanı sıra,  şirket yöneticileri Hasan Seçilmiş, İsmail Öztürk, Şıho Perkgöz, Reyhan Öztürk , satış temsilcileri ve menejerler katıldı. Ertan Torunoğulları yaptığı açıklamada,  Avrupa'da çok büyük krizin olmasına rağmen 2018 yılında Edelstaal Grubu'nun diğer şirketlerin küçülmesinin aksine, yüzde 17 oranında bir büyüme gerçekleştirildiğini söyledi. Torunoğulları ,"Bu şirketimizin istikrarlı büyüme göstermesinin bir belirtisidir. 2013 ocağından bu güne değin geçen bir yıl süre zarfında birçok projeleri gerçekleştirdi. Fethiye'de 5 yıldızlı birer otel Fethiye merkezinde butik bir otel, İzmit 200'den fazla daire ve yazlık villa yapıldı. Fethiye'de ayrı ayrı 170 villa ve apartmanlar yapılarak satıldı. Ayrıca Türki Cumhuriyetlerinde de fizibilite çalışmalarımızı sürdürmekteyiz"

37 YILLIK TECRÜBE
Edelstaal Grubun 1981 yılında kurulan bir aile şirketi olduğunu söyleyen Ertan Torunoğulları, "37 yıllık bir şirketiz. Avrupa'da bu gün bu süre zarfında uzun soluklu çalışmalar yapan bir aile şirketi bu anlamda yok. Biz şirket  olarak her yıl büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Avrupa genelinde şirketimizde 1100'e yakın bayan arkadaşımız aktif çalışıyor. Türkiye'de ki şirketler ile toplam bu rakam 3 bin kişiye iş istihdamı sağlıyoruz. Hedefimiz 2019 yılında bu rakamı 5 bin kişiye çıkarmak istiyoruz’ diye devam etti.

KADINLARIMIZIN BAŞARISI BÜYÜK
“Türk  kadınlarına şans verildiğinde ve olanak sağlandığında başaramayacakları  bir iş dalı tanımıyoruz.” diyerek konuşmasını sürdüren Ertan Torunoğulları, 2018 yılında başarılı mesai arkadaşlarının ödüllendirileceğini söyledi.Yaşanan krizlerde şirketler genelde küçülürken, 2018 yılında Edelstaal  Group olarak yüzde 17 oranında bir büyümelerinin sırrının, korkmadan yatırım yapmak olarak belirten Ertan Torunoğulları  sözlerine şöyle devam etti: “ 2013 yılından bugüne  kadar baktığımızda  sadece Fethiye'de 5 yıldızlı otelle birlikte Fethiye merkezinde butik bir otel, İzmit’te  200'den fazla daire ve yazlık;  yine Fethiye'de 170 villa ve apartmanlar yapılıp tamamen satılmış olması inancın, azmin, güvenin ve istikrarlı büyümenin bir göstergesidir”.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21