• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

DÜNYAYI EMIRATES İLE GEZİN

DÜNYAYI EMIRATES İLE GEZİN
6 Ekim ve 16 Kasım tarihleri arasında devam edecek EMIRATES'in yeni oyunu ile en yüksek puanı elde eden yarışmacılardan ilk 10 kişi uçak bileti ve sonraki 50 kişi de çeşitli hediyeler kazanacak.
TURİZMİN SESİ
EMIRATES Havayolu'nun yeni web oyunu ile yolcular dünyayı dolaşırken bilgilerini sınayarak öğrenmenin keyfini yaşayarak topladıkları puanlarla birbirinden değerli hediyelerin sahibi oluyor.

EMIRATES'in yeni oyununa katılmak isteyen kişilerin tek yapmaları gereken www.dunyayiemiratesile gezin.com adresine girmek. Havayolu'nun uçuş ağında bulunan 10 farklı uçuş noktasına sırasıyla uğrayan ziyaretçiler, her bir uçuş noktası için hazırlanan sorulara doğru cevap vererek dünya turunu tamamlıyorlar. Oyuncular oyunu istedikleri kadar oynayabiliyorlar. Oyuna her girildiğinde oyuncular farklı destinasyonlar ve farklı sorularla karşılaşıyor.

EMIRATES ile Dünya Turu'na katılmak isteyen kişiler www.dunyayiemiratesilegezin.com'a girip üye olarak oyuna başlayabiliyor. Bu oyuna göre İstanbul'dan havalanan uçak EMIRATES destinasyonlarından birine örneğin Sydney'e uçuşa başlıyor. Uçak Sydney Havaalanı'na vardığı zaman yarışmacı bu şehir ile ilgili 10 soruya en kısa sürede doğru cevap vermeye çalışıyor. Sydney ile ilgili sorular tamamlandığında uçak başka bir uçuş noktasına hareket ediyor ve yarışmacı yine aynı şekilde o destinasyonla ilgili sorulara doğru cevap vermeye çalışıyor. Oyunda toplam 10 uçuş noktası geçildikten sonra dünya turu tamamlanmış oluyor.

EMIRATES ile Dünya Turu oyununda yarışmacılar her bir uçuş noktasıyla ilgili yeme-içme, tarih, sanat, coğrafi bilgiler, ünlü kişiler, eğlence, kültür gibi sorulara dört seçenek arasından doğru cevabı bulmaya çalışıyor.

Oyunun puanlamasında esas olan ise soruları hem doğru hem de en kısa sürede cevaplamak. Ziyaretçinin bir uçuş noktasındaki 10 sorunun toplamını cevaplamak için 75 saniye süresi var. Puanlamada ise, kullanıcının her bir destinasyonla ilgili verdiği doğru cevap 100 puan ile çarpılıyor, aynı zamanda 75 saniye sürelik zamanı vaktinden önce tamamlayan ziyaretçinin kalan süresi ile çarpılıyor ve o destinasyonla ilgili toplam puan elde ediliyor.

Ziyaretçi dünya turu sırasında üç farklı bonusa sahip oluyor ve her destinasyonda üç farklı bonusunu birer kez kullanabiliyor. Ziyaretçi “Emirates Bonusu”nu kullanarak zorlandığı bir soruyu EMIRATES ile ilgili bir soruya cevap vermeyi tercih ederek değiştirebiliyor. Oyuncu kazandığı “Skywards Bonusları” ile herhangi bir soruya doğru cevap verdi kabul edilip bir sonraki soruya geçebiliyor. Ziyaretçi, siteye davet edip üye olmasını sağladığı her arkadaşı için 1 arkadaş bonusu kazanıyor ve oyunda “Arkadaş Bonusu” ile o sorudaki seçenek sayısını dörtten ikiye düşürüyor.

Ayrıca oyuna katılan kullanıcı bir destinasyonda en az beş soruya doğru cevaplandırdığı takdirde, kalkış ve varış destinasyonları arasındaki mesafeyi Skywards mili olarak kazanıyor. Kullanıcının Skywards milini kullanabilmesi için en az 10.000 mili olması gerekiyor.

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketi olan EMIRATES, en karlı 3, en büyük 20 havayolu şirketi arasında yer alıyor. EMIRATES Havayolları, İstanbul – Dubai arasında her gün 427 kişilik Boeing 777-300 tipi uçaklar ile uçuyor.


Ayrıntılı bilgi için:
E-posta: satis.istanbul@emirates.com
www.emirates.com
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21