• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Dünyanın en iyi dağcıları Antarktika’da The North Face’i test etti

Dünyanın en iyi dağcıları Antarktika’da The North Face’i test etti
The North Face, teknolojinin tüm olanaklarını doğada kalma mücadelesi için kullanıyor

TURİZMİN SESİ


Dünyanın en iyi dağcıları dünyanın en uç noktasında, Antarktika’daki Queen Maud topraklarında acımasız fırtınalara, dondurucu soğuğa yüksek izolasyona ve dayanıklılığa sahip The North Face’in Summit Series ekipmanlarıyla karşı koydu. The North Face, teknolojinin tüm olanaklarını doğada kalma mücadelesi için kullanıyor. Marka, dünyanın en zorlu zirvelerine tırmanan dağcıların, doğanın bütün zorlu şartlarına karşı korunmasını sağlayan bir seriye imza attı. Adını zirve tırmanışlarından alan Summit Series’i test etmek için dünyanın en iyi dağcıları dünyanın en uç noktasında, Antarktika’daki Queen Maud topraklarına gitti. Dağcılar bu bölgede acımasız fırtınalara, dondurucu soğuğa The North Face’in Summit Series ekipmanlarıyla karşı koydu. 

the-north-face,-.jpg

Dünyanın en zorlu bölgesinde test edilen ekipmanlar yüksek izolasyonu ve dayanıklılıklarıyla hayatını tırmanmaya adamış 6 dağcıdan da tam not aldı. Bu sporcu testleri ve geri bildirimleri, The North Face’in ekipmanlarını tasarlamasına ve geliştirmesine önemli ölçüde yön veriyor. Yeni sezonda marka, dağcıların başarılı olmalarına olanak sağlayacak teknolojilere odaklanıyor. İçerisinde kaya, kar, buzul tırmanışlarını barındıran n Alpinizm aynı zamanda hızlı düşünüp hızlı hareket etmenin büyük önem taşıdığı çok yönlü bir spor dalı. The North Face de bu sebeple Summit Series ürünlerini, sporcu üzerinde ağırlık yapacak her gramı, onların güvenliklerini düşünerek geliştiriyor. Yüksek irtifa buzul tırmanışlarından, büyük duvar tırmanışlarına bu ekipmanlar, sporcuları en zorlu ortamlarda başarıya götüren çok özel tasarımlar. Mountain System inovatif çözümleriyle her türlü koşul, yükseklik ya da disiplin içinde dağ profesyonelleri için baştan ayağa tam bir kit sunan ürün yelpazesinin öne çıkanları arasında L6 Belay Down Parka ve L3 Ventrix ™ 2.0 Hoodie yer alıyor. 

Summit L6 Bilay Down Parka
Tırmanış esnasında herhangi bir yere dayanmadan, yeni bir harekete geçmeden önce halatta asılı beklenen anlarda sıcak ve kuru olmak, başarı ile başarısızlık arasında fark yaratabilir. Bu daha çok oldukça soğuk bir anı işaret ettiğinden, değişken hava koşullarında, dondurucu soğuklardaki uzun süren bekleme anlarında sporcuya destek olmak amacıyla tasarlanan parka, son derece yüksek oranda dryvent™ teknolojisine sahip dolgu malzemesi içeriyor ve sporcunun sıcak ve kuru bir şekilde, sonraki zorlu adıma odaklanabilmesini sağlıyor. 

Summit L3 Ventrix ™ 2.0 Hoodie
Alpin için tasarlanan bu yeni ürünün sentetik izolasyonlu orta katmanı, hareketle harekete geçen son teknoloji dinamik havalandırma yalıtımına sahip. Mümkün olan en hafif ağırlıkta ilave dayanıklılık için boyunluğunda ve ön kollarda aşınmaya dayanıklı kumaşlar tercih edilirken, ısı yalıtımı için de lazer dikiş sistemi kullanılmış. Summit L3 Ventrix ™ 2.0 Hoodie, farklı seviyelerdeki geniş bir aktivite yelpazesinde sıcaklık ve konforu dengeleyen yeni bir standart belirliyor.

Summit L6 Belay Parka ile Summit L3 Ventrix™ 2.0 Hoodie’nin yanı sıra L5 GTX Pro Full Zip Bib salopet, Summit L3 Proprius Knicker ve Summit G5 Proprius eldiveni de içeren koleksiyon The North Face mağazalarında satışa sunuldu.

Summit Series’e özel belgesel film: Antarktika
The North Face ayrıca, Summit Series’i Antarktika’nın zorlu şartları altında test eden 6 dağcının bu macerasını belgeselleştirdi. Kasım ayı başında yayınlanacak olan Antarktika filmi, The North Face sporcuları Jimmy Chin, Alex Honnold, Savannah Cummings, Anna Pfaff, Conrad Anker ve Cedar Wright’ın Antarktika’da Queen Maud’a doğru doğaya karşı mücadele gerektiren yolculuklarını, bu esnada her bir zorlu zirveyi keşiflerini ve dünyanın en uzak bölgesinde zirveye tırmanmanın zorluklarını muhteşem aynı zamanda ürküten manzaralar eşliğinde anlatıyor. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21