• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

Club Med Portföyünü Büyütmeye Devam Ediyor

Club Med Portföyünü Büyütmeye Devam Ediyor
Turizm Sektörünün Öncü Markası Club Med Portföyünü Büyütmeye Devam Ediyor

TURİZMİN SESİ


70 yılı aşkın süredir dünyanın dört köşesine yayılmış 70’i aşkın tesisinde kendini sürekli yenileyen ve dönüştüren Club Med, yeni stratejisi doğrultusunda her yıl 3 ila 5 yeni tesis açarak portföyünü büyütmeye ve turizm sektöründe lider konumunu sürdürmeye devam ediyor.Son yıllarda yeni bir kimliğe bürünen lüks kavramı ile seyahatseverler daha kaliteli ve zengin tatil deneyimleri arıyor. Her şey dahil konseptini yeni lüks kavramı ile birleştirebilen markalara olan talep ise artıyor. 1950’den bu yana kendini sürekli yenileyen ve dönüştüren Club Med, tatilseverlerin evrilen beklentileri doğrultusunda yeniliklere imza atmaya devam ederek sektörde lider konumunu sürdürmeye devam ediyor.

32 Ülkede 70 Tesis ve Hızla Büyüyen Türk Pazarı 

Club Med, 20’si Avrupa, Kuzey Amerika, Japonya ve Çin olmak üzere 32'den fazla ülkede faaliyet gösteren 70 tatil köyü ile bir statü sembolü. Türkiye’de Club Med Palmiye aile ve çocuklu tatil severlere hitap ederken Club Med Bodrum gençlerin, çiftlerin ve adrenalin sever sportmenlerin tutku nesnesi olarak yerini alıyor.Club Med yeni stratejisi çerçevesinde ise her yıl 3 ila 5 yeni tesis açmaya ve mevcut tesislerini yenileyerek portföyünü büyütmeye ve geliştirmeye devam ediyor.

Her şey dahil konseptinin kurucusu olan Club Med’in birçok yeniliğe daha imza atmaya devam edeceğinin altını çizen Türkiye Direktörü Özlem Tosun Club Med’in yenilikleri ve yeni stratejilerine yönelik şunları söyledi:“Seyahatseverler 2010’lu yıllardan beri kaliteli ve seçkin lüks kavramı içinde farklı tatil deneyimleri beklentisi içindeler. Buna, büyük öğreti gözü ile değerlendirdiğimiz pandemi süreci sonrası güvenli ve dünyaya saygılı tatil kavramı da eklendi. Genç seyahatseverler ve aileler özellikle sürdürülebilir turizme saygılı ve her bir bireyin kendi farklı beklentilerine cevap verecek, zengin deneyim yelpazesi sunan ve yaşatabilen bir tatil istiyor. 

Club Med her şey dahil açılımı altında bu arayışı yıllardır karşılıyor ancak bir dizi yenilik daha sırada. Tek kullanımlık plastik sınırlamasından, enerji tüketimini daha iyi yönetmeye, kültürel korumayı daha da güçlendirmeye, gıda israfını önlemeye kadar iddialı olduğumuz alanlarda birçok yeniliğe daha imza atıyoruz.

Club Med olarak, 1950’den bu yana olduğu gibi mirasına saygılı, aynı zamanda lüks beklentilerini de karşılayacak olan dört farklı ürün altında toplanan ve 19 lüks konaklama biriminden oluşan Exclusive Collection serisini yarattık; Tamamen lüks üst kategori tesisler, lüks özel alan ve hizmete sahip özel tesisler, villa ve dağ evleri ve 5 direkli özel yelkenli ile gezi programları, birbirinden farklı özel ruhu yansıtmaya devam ediyor.

İlk Exclusive Collection dağ tatili beldemiz Club Med Val d'Isère'i ise geçen sene açtık ve Türk pazarı 2024 kış rezervasyonlarında ilk 4 arasında yer alıyor. Hızla büyüyen her şey dahil pazarında hayata geçirdiğimiz yeniliklerle portföyümüzü geliştirmeye devam ediyoruz.” Club Med, herşey dahil konseptinin yanı sıra Türk pazarına özel dahil ettiği seyahat iptal sağlık ve kaza sigortası, sabit TL güvencesi ve esnek ödeme koşulları ile de öne çıkıyor. Club Med, yeni stratejisi ve iddialı satış politikası ile yurt dışı destinasyonlarında müşteri bazında çift hane hızlı büyüme sağlarken sektördeki liderliğini de sürdürüyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21