• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

CARFOUR- SA MALTEPE'DE İMZA GÜNÜ

CARFOUR- SA MALTEPE'DE  İMZA GÜNÜ
Park Sohbetleri imza gününün bu haftaki konuğu Fatih Ayhan sevenleriyle buluştu.

TURİZMİN SESİ


Carrefour Sa Maltepe Park Alışveriş Merkezi'nde her hafta Salı günü gerçekleşen Park Sohbetleri isimli imza ve sohbet gününün bu haftaki konuğu Kördüğüm dizisiyle tanınan ve dokuz yaşından beri tiyatro sahnelerinden inmeyen yakışıklı oyuncu Fatih Ayhan oldu.

Alışveriş merkezindeki sohbet boyuncu genç kızların büyük ilgisini çeken Fatih Ayhan, oyunculuk dünyasıyla ilgili de ilgi çekici açıklamalar yaptı. Carrefour Sa Maltepe Park Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşen park Sohbetlerinin bu haftaki konuğu olan yakışıklı ve başarılı oyuncu Fatih Ayhan, beyefendiliği ile alışveriş merkezi ziyaretçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Türkiye'nin Yıldızları isimli oyunculuk yarışmasında son zamanların göze çarpan isimlerinden Beren Saat ile birlikte ikinci olarak tanıdığımız ve ardından Pazar keyfi magazin programının içindeki Kördüğüm dizisiyle ilgi çeken Fatih Ayhan, park Sohbetlerinde oyunculuk adına bir çok konuyu alışveriş merkezi ziyaretçileriyle paylaştı. Kendisinin bir tiyatro hamalı olduğunu söyleyen Fatih Anıl, “9 yaşımdan beri tiyatro sahnesindeyim.

İdealist bir oyuncuyum ve hedefim iyi bir tiyatro sanatçısı olmak. Şu an kendimi tiyatro hamalı olarak adlandırıyorum. İçimdeki amatör ruhu kaybetmeden, profesyonel bir şekilde işimi yapmaya çalışıyorum.” Dedi. Konservatuar eğitimi almayan ama tiyatro sahnesinde büyüyen Fatih Ayhan, bir çok ünlü usta oyuncudan da dersler almış. Kendisinin alaylı olduğunu söyleyen yakışıklı oyuncu, Beren Saat'i nasıl buluyorsunuz sorusu karşısında da, “Beren'in zaten iyi yerlere geleceği daha yarışmadan belliydi. Onun hiçbir eğitimi ve altyapısı yoktu ama ciddi anlamda bir yeteneği vardı.

Oyunculuğunu da çok beğeniyorum.” Kendisinin karakter oyuncusu olduğunu söyleyen Fatih Ayhan, Birçok farklı role bürünebilirim. Şimdiye kadar beni hiç zorlamayan ama oynarken heyecanlandığım roller oldu. Ama bir şizofreni, bir otistiği oynamayı çok isterim. İşte bu tarz rollerde oynadığım zaman kendimi iyi hissedeceğim” Birçok şarkıcı ve mankenin oyunculuğa soyunması hakkında da konuşan Fatih Ayhan, “İçinde yetenek olan herkes oyunculuk yapabilir. Belki de şu an dünyanın en iyi oyuncusu Anadolu'da çiftçilik yapıyor bunu nereden bilebiliriz ki. Ama sadece güzelim, yakışıklıyım diye de oyunculuk yapılmaz.

Ne yazık ki ülkemizde bu şekilde oyunculuğun kalitesini düşürüyorlar ve önüne gelen dizi ve sinema filmi çevirmeye kalkışıyor.” Kıvanç Tatlıtuğ, Mehmet Akif Alakurt gibi başlangıçta model olan ve şimdi oyunculuk yapan isimleri nasıl bulduğu sorulduğunda ise Daha çok çalışmaları gerekiyor diyen Fatih Ayhan, “Bir oyuncu kendi sesiyle oynadığı zaman oyuncudur. Eğer siz sadece kamera karşısında oynuyorsanız ve konuşmalarınızla işinizin hakkını veremiyorsanız siz daha oyuncu olmamışsınız demektir. Ama Elveda Rumeli dizisinde oynayan Tolgahan Sayışman'ın kendi sesiyle oynadığını biliyorum ve onu kamera karşısında da başarılı buluyorum. ” dedi.

Ekonomik krizden oyuncuların etkilenip etkilenmediği sorulduğunda ise “Yapım şirketleri tabiî ki de daha ucuz projeler yamaya çalışacaklar. Ama benim için şimdilik oynadığım projenin bana değer katması gerekir. Ben önüme bir hedef koydum ve yaşım biraz daha büyüdüğünde de adımın Bir Haluk Bilginer gibi olmasın istiyorum. Bu yüzden çok çalışıyorum. Benim için şimdi paranın hiçbir önemi yok. Benim için önemli olan şey işimde marka olmaktır.”

Vakti zamanında Hülya Avşar'ın Türkiye'de Jön Yok demesiyle başlayan ve hala devam eden jön tartışmalarına son noktayı koyan Fatih Ayhan, “Türkiye'de yeni nesil de jön yoktu ama artık var diyebiliriz. Çünkü ben kendimi jön olarak görebiliyorum. Bunu Hülya hanım ile bir araya geldiğimde söyleyeceğim. Hatta kendisi çok beğendiğim bir oyuncudur. Onunla da bir projede yer alıp ona Türkiye'nin yeni jönü olduğumu gösterebilirim” Televizyonda yayınlanan ses, dans ve oyunculukla ilgili yetenek yarışmalarına katılan bir çok genç yarışmacının hiçbir yere gelemediğini söyleyen Fatih Ayhan, “Yarışmalara katılan genç arkadaşlarımız kendi sonlarını kendileri getirdiler. Yarışmanın vermiş olduğu popülarite ile iyi mekanlara gitmeye başladılar, Cihangir'den ev tuttular. Ama sonra gördüler ki hiçbir yerden para gelmiyor ve insanlar onları unutuyorlar. Ardından da koskoca bir borç batağına girdiler. Hem maddi yönden hem de manevi yönden zararlar gördüler.” dedi.

Oyunculuğun yanı sıra resim yapan ve ikinci sergisini yakında açacak olan Fatih Ayhan amatör şekilde de piyano çalıyor. Park Sohbetlerinin finalinde alışveriş merkezi ziyaretçilerine Baharı Bekleyen Kumrular gibi şarkısını söyleyen Fatih Ayhan, büyük alkışla sohbeti noktaladı.


Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21